• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar moralim çok bozuk bugün kredi çıkıcaktı bize yani nişanlıma hatta gelin dediler ama sora aramışlar çıkmadı die bugün eşyalarımızı alıcaktık çok morelim bozuldu nişanlımın da bozuldu sora da bana parladı çok kötüyüm şuanda mafoldumben

kızlar moralim çok bozuk bugün kredi çıkıcaktı bize yani nişanlıma hatta gelin dediler ama sora aramışlar çıkmadı die bugün eşyalarımızı alıcaktık çok morelim bozuldu nişanlımın da bozuldu sora da bana parladı çok kötüyüm şuanda mafoldumben

hangi banka canım

ziraat hayatım baştan alın dediler sora da 6 aylık sigorta yatmış olması lazım demişler nişanlm da zaten 3 aydır çalışıyor işe yeni girdi yani off baştan deselerdi kendimizi ona göre ayarlardık çok canım sıkıldı şuan kendimi hazırlamıştım çünkü bugün gidip eşyaları alıcaz die

ya kredi olayına niyte giriyosunuzki ?
herşeyi şimdi almanız şartmı, madem kendiniz yapmak istiyosunuz yavaş yavaş evinize yerleşince alırsınız

kredi kartı kullanmadıgınız için vermiyorlar tatlım banada vermemişlerdii..
deilerki hiç bir bankayla baglantınız yok veremyiz dediler..maaşımda düşük hemde vermezlerdi zaten

biz tanıdık vasıtasıyla çektik..

mecburen kredi çekip alıcaz kredi çekmessek eve hiç bişi alamayız şuanda herşey krediye bağlı arsecim maalesef sanırım nişanlımda tanıdık birinin adına çekicek krediyi başka yolu yok çünkü sanırım bilemiyorum ama zaman geçior biran önce hallolmalı bu durum

neyse kıslar benim sorunumla doldurmayalım sayfayı çözümü şuan için görünmüyor zaten bekleyip görücez bakalım ne olucak benneyaptımki

krediyi alana kadar stres olmuştu benimkide...gecer canım gecer..merak etme son anlar telaş oluyor böyle normal

ya birşey olmaz sonuçta herkes birşekilde evleniyo sıkma canını, sokakta kalacak değilsinizya, mutlaka bankalardan biri verir

saolun kızlar umarım verirler paran olunca da peşinden koşarlar ama buraya yatır şuraya yatır die zırt zırt ararlar neyse aman hallolur umarım biran önce hallolursa iyi olur

Back