• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar,uykusuzluktan resmen geberiyorum şuan,sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum da,ev işi yemek yapmak hiç gözümde büyümüyor,haftalık yemek listesi bile çıkarıyorum,yemeklerimi ona göre yapıyorum,beni tek mahveden şey uykusuzluk,
bekarken en geç 11 buçukta yatardım,kesinkez 8 saat uyurdum,şimdi bazen 5 buçuk saat bazen 6- 6 buçuk saat uyuyorum,işyerinde gözüme kürdan koysam kırılcak duruma geliyorum,,haftasonuda dinlenemedim zaten,bu yönden evlilik çok zor geliyor

ay canım akşam git uyukaydirigubbakcemile5

ben çok gec yatmıyorum..aşkım uykucudur:roflol:

valla bendede acayip uyku var,evlendik evleneli daha hiç makarna yapmamıştım ama bugün makarna yapıp kurtulucam yoksa bayılabilirim uykusuzluk ve yorgunluktan akannehir

valla bende bugün hiiç yemek yapamıcam ilk defa,biber,patlıcan ve domatesten çok hafif kızartıp türlü gibi yaparım bol domatesli,hepiniz bilirsiniz gerçi de sadece kavurarak oluyo tavada kızlar çok basit ve inanılmaz lezzetli , tavsiye ederim

Salak gibi ben neden eşimi bekliyosam yatmak için,yatağa yatttığı gibi uyuyo zaten,
bundan sonra gidip yatıcam beklemeden,

ay türlü demişken ..cumartesi bir türlü yaptım kıslar süper lezzetliydi yahu :sm_cool:

biz bayanlar evlendik diye kendimizi helak ediyoruz zaten, erkeklerde hiçbir değişiklik yok kaydirigubbakcemile3

bakıyorumda arse bugün çok sinirli..enişte bey üzmüş sanırım..paso sitem ediyor bugünalsanaalsanasmile

ayy evet yaa sabah sabah zıplattı sinirlerimi, tabi çaktırmayın onun yanında bişey demedim tabi hayatım,falan dedim alttan aldım, ama o arkasını dönünce saydırıyorum kaydirigubbakcemile3

ayy evet yaa sabah sabah zıplattı sinirlerimi, tabi çaktırmayın onun yanında bişey demedim tabi hayatım,falan dedim alttan aldım, ama o arkasını dönünce saydırıyorum kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

ilahi arse fark ettim zaten...
aynen bende..akşam küstük ..o istedi ben istemedim anlarsınya :kedi:küstük..,
sabah evden küs çıktım...ona ceza verdim kahvaltı hazırlamadım..:hulya:kaydirigubbakcemile3
yataktan 10 dakika önce kaldırdım ..saatine bak dedim..
her sabah öpücükle uyandırırdım..kaydirigubbakcemile2
bu sabah sadece saatine bak dedim..:roflol::roflol:çıktım evden

mesaj atmadı sucunu bildi aradı bugün pasobayanssulusmile

bizimkinin klasik numarasıdır hemen en ufak birşeyde çiçek gönderir. benim papatya manyaklığım var biliyosunuz düğünde papatyaydı herşey.hemen papatya göndermiş kaydirigubbakcemile3

valla ya uykusuzluk başa bela
zaten ilk 10 gün falan uyuyamadım yerimi yadırgadım yeni yeni düzene sokuyorum ama her gece mutlaka uyanıyorum daha tam alamadım uykumu:1no2:

bizimkinin klasik numarasıdır hemen en ufak birşeyde çiçek gönderir. benim papatya manyaklığım var biliyosunuz düğünde papatyaydı herşey.hemen papatya göndermiş kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dedimki akşam evde gözlerünü şişürcem dedümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zaten ilk 10 gün falan uyuyamadım yerimi yadırgadım yeni yeni düzene sokuyorum ama her gece mutlaka uyanıyorum daha tam alamadım uykumu:1no2:

çok şükür uyku sorunm olmadı.. olur diye korkmuştum ama olmadıkaydirigubbakcemile2

ne güzel...şöyle deliksiz bi uykuyu okadar özledim ki..boshayallersmile

aynen bende senin gibiyim, hala uyanıyorum şöyle deliksiz uyuyamadım hiç :çok üzgünüm:

eve gitmek istiyoruummm.bugün geç çıkıcam bide 8,30 u bulcak eve girmem inş.daha da geç olmaz
bu akşamda kociş beni karşılasın artıkın napayım..

kızlar benim eşim evlenmeden önce nasıl süprizler yapar benim için resmen deli olurdu,ama evleneli 1 ay oldu,bi donukluk geldi,tartışsak gönlümü almaya uğraşmıyor bile,naz yapıyorum işte sen zaten ilgilenmiyosun falan diye,birden olay tartışmaya dönüşüyo,daha romantik bir gün geçirmedik evimizde,sanki 10 senelik evli gibiyiz,beni sevdiğini biliyorum da 180 derece değişti diyebilirim,evlilik psikolojisimi bilmiyorum,bu arada 5 senedir beraberiz biz mafoldumben

kızlar benim eşim evlenmeden önce nasıl süprizler yapar benim için resmen deli olurdu,ama evleneli 1 ay oldu,bi donukluk geldi,tartışsak gönlümü almaya uğraşmıyor bile,naz yapıyorum işte sen zaten ilgilenmiyosun falan diye,birden olay tartışmaya dönüşüyo,daha romantik bir gün geçirmedik evimizde,sanki 10 senelik evli gibiyiz,beni sevdiğini biliyorum da 180 derece değişti diyebilirim,evlilik psikolojisimi bilmiyorum,bu arada 5 senedir beraberiz biz mafoldumben

aaaa

bizde şimdilk degişme yok...

eskiden de kavga ederdik ..şimdide...
ama evlendigimizin ilk günleri zor gelmişti açıkçası...

iki taraf degişikliğie alışması zor ondan oluyr sanırım..bir abla anlatmıştı..

evlendigimiz gün duvarlar üstümüze üstümüze geliyordu biribirimizi yiyorduk dedi:sm_confused:

Back