• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

HOŞGELDİN EMPATİK

yaa bilmiyorum benim arada bir tutuyo midem, ünser başlangıcı var ondan kaydirigubbakcemile2

Çok iyiyim süpercim düğünüme günler kaldı her şey hazır moralim yerinde farklı bir duygu var şimdi de
sonrasında ne olacak ?????***
Nasıl günler beni bekliyo??****

ben hep çok kolay olacak, amammmnnnn evlilikte neymiş kolay yaa falan diye düşünürdüm. hiç öyle değilmiş :hulya:

Artık çok geç ama nelerle yüzleşmem gerektiğini bilmem lazım anlat lütfen -tatlicadiarzu-

sizi bilemem ama bana göre zor ,öyle çokda hafife alınan birşey değil.
akşamları eve gidip yemek yapmak,yatarken heryeri toplayıp öyle yatmak, sabah kahvaltı hazırlamak,yine yatağı falan toplayıp çıkmak,sürekli eşine birşey sormak zorunda kalıyosun, mesela biz sabah duş meselesinden nane limon kıvama geldik kaydirigubbakcemile3
oda sabahları duş almadan çıkmaz, bende , neymiş ben ona sormadan girişim benim saçım başım uzun sürüyomuş falan filan kaydirigubbakcemile3

sizi bilemem ama bana göre zor ,öyle çokda hafife alınan birşey değil.
akşamları eve gidip yemek yapmak,yatarken heryeri toplayıp öyle yatmak, sabah kahvaltı hazırlamak,yine yatağı falan toplayıp çıkmak,sürekli eşine birşey sormak zorunda kalıyosun, mesela biz sabah duş meselesinden nane limon kıvama geldik kaydirigubbakcemile3
oda sabahları duş almadan çıkmaz, bende , neymiş ben ona sormadan girişim benim saçım başım uzun sürüyomuş falan filan kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: ay gecen gün aşkım işten gelemden banyo yaptım bende diyoki bana sordunmu ???belki ben senle yapcaktım diyor...allahımkaydirigubbakcemile3

yemek sorunum çok olmuyor..beni yormuyor..yemekle çok ilgili degil...kolay şeyler seciyor..bir gün tost..birgün sucuklu yumurta vs..kolay şeyler...hafta sonu yaparsam yemek yapıyorum o gelene kadar...

zor yönleri var tabiki...benlikten çıkıp...biz oluyorsun canım..e bu da biraz sürtüşmeli :mymeka:oluyor tabi

Valla Allah yardımcımız olsun ben bide tembelimdir öyle okul iş derken ev işleri pek yapmadım yemek derseniz yine öyle, ben şimdidedin depreezee atılan yiyecekleri öğrenmeye çalışıyorum

kızlar banka tekrar aramış işyerinden maaşı kesilmicektir yazısı istemiş anlamadım ben şimdi kredi çıkıcakmı çıkmıcakmı yaa varya nefret ediorum şu bankalardan artık

Back