Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar cumartesi akşam amasyaya döndük arkadaşlar geldi geçmiş olsuna yemek hazırla ye 10 oldu, yedik 11 de gittiler, ama öyle yorulmuşum ki hemen yattım. eşim uyandırdı gece 1i 10 geçe yatağa giriyorduk ki, tel çaldı eşim konuştu, bebeğimizin kalbi durmuş,kaybetmişiz. donduk kaldık, sarıldık ağladık, kimseye haber vermeyelim uyanmasınlar dedik, bikaç dakika sonra ben neden morg ta bırakalım bebeğimizi gidip alalım dedim, eşim babamı aradı, annemler geldi gittik, 4 te hastanedeydik 4ü 10 geçe aldık oğlumuzu.çekmece gibi şeyi açtı görevli, küçücük oğlum siyah ceset çantasında köşede duruyordu, aldım kucağıma, 6 yı geçerek eve getirdik, biz gelene kadar herkes gelmişti, oturma odasında pencereyi açtık soğukta dursun diye, öptük kokladık sevdik yavrumu, 9 buçukta çıktık gasilhaneye gittik yıkandı, hoca görmek isteyenler gelsin baksın dedi, nur gibiydi, normalde esmer olan oğlum sanki bembeyaz pamuk gibi olmuştu yıkanınca. kefenine gül suyu döktüler çörek otu koydular,yavrum ilk kez su gördü... sonra byük bi cemaati oldu, vefat ilanı verilmişti. büyük adam gibi namazı kılındı kalabalıkla, eşim mezara koydu oğlumuzu, hatta koyamadı hadi oğlum koy bebeğini falan dediler.... çooook büyük bir acı rabbim kimseye yaşatmasın. dün sabah eşim uyurken kaçtım gittim mezara oğlumla konuştum yarım saat. eşim kalkmış ben yokum dün dükkanda ağlamış bi arkadaşa kalktım dilşad yoktu mezara gitmiş,demiş. şimdi onun gelemeyeceği fikrine alışmaya çalışıp, ahireti bekliyorum sevmek, ona doymak için.
of elim ayağım titriyo yaa, ben bile bukadar etkilenirken düşünemiyorum sizikızlar cumartesi akşam amasyaya döndük arkadaşlar geldi geçmiş olsuna yemek hazırla ye 10 oldu, yedik 11 de gittiler, ama öyle yorulmuşum ki hemen yattım. Eşim uyandırdı gece 1i 10 geçe yatağa giriyorduk ki, tel çaldı eşim konuştu, bebeğimizin kalbi durmuş,kaybetmişiz. Donduk kaldık, sarıldık ağladık, kimseye haber vermeyelim uyanmasınlar dedik, bikaç dakika sonra ben neden morg ta bırakalım bebeğimizi gidip alalım dedim, eşim babamı aradı, annemler geldi gittik, 4 te hastanedeydik 4ü 10 geçe aldık oğlumuzu.çekmece gibi şeyi açtı görevli, küçücük oğlum siyah ceset çantasında köşede duruyordu, aldım kucağıma, 6 yı geçerek eve getirdik, biz gelene kadar herkes gelmişti, oturma odasında pencereyi açtık soğukta dursun diye, öptük kokladık sevdik yavrumu, 9 buçukta çıktık gasilhaneye gittik yıkandı, hoca görmek isteyenler gelsin baksın dedi, nur gibiydi, normalde esmer olan oğlum sanki bembeyaz pamuk gibi olmuştu yıkanınca. Kefenine gül suyu döktüler çörek otu koydular,yavrum ilk kez su gördü... Sonra byük bi cemaati oldu, vefat ilanı verilmişti. Büyük adam gibi namazı kılındı kalabalıkla, eşim mezara koydu oğlumuzu, hatta koyamadı hadi oğlum koy bebeğini falan dediler.... çooook büyük bir acı rabbim kimseye yaşatmasın. Dün sabah eşim uyurken kaçtım gittim mezara oğlumla konuştum yarım saat. Eşim kalkmış ben yokum dün dükkanda ağlamış bi arkadaşa kalktım dilşad yoktu mezara gitmiş,demiş. şimdi onun gelemeyeceği fikrine alışmaya çalışıp, ahireti bekliyorum sevmek, ona doymak için.
kızlar cumartesi akşam amasyaya döndük arkadaşlar geldi geçmiş olsuna yemek hazırla ye 10 oldu, yedik 11 de gittiler, ama öyle yorulmuşum ki hemen yattım. eşim uyandırdı gece 1i 10 geçe yatağa giriyorduk ki, tel çaldı eşim konuştu, bebeğimizin kalbi durmuş,kaybetmişiz. donduk kaldık, sarıldık ağladık, kimseye haber vermeyelim uyanmasınlar dedik, bikaç dakika sonra ben neden morg ta bırakalım bebeğimizi gidip alalım dedim, eşim babamı aradı, annemler geldi gittik, 4 te hastanedeydik 4ü 10 geçe aldık oğlumuzu.çekmece gibi şeyi açtı görevli, küçücük oğlum siyah ceset çantasında köşede duruyordu, aldım kucağıma, 6 yı geçerek eve getirdik, biz gelene kadar herkes gelmişti, oturma odasında pencereyi açtık soğukta dursun diye, öptük kokladık sevdik yavrumu, 9 buçukta çıktık gasilhaneye gittik yıkandı, hoca görmek isteyenler gelsin baksın dedi, nur gibiydi, normalde esmer olan oğlum sanki bembeyaz pamuk gibi olmuştu yıkanınca. kefenine gül suyu döktüler çörek otu koydular,yavrum ilk kez su gördü... sonra byük bi cemaati oldu, vefat ilanı verilmişti. büyük adam gibi namazı kılındı kalabalıkla, eşim mezara koydu oğlumuzu, hatta koyamadı hadi oğlum koy bebeğini falan dediler.... çooook büyük bir acı rabbim kimseye yaşatmasın. dün sabah eşim uyurken kaçtım gittim mezara oğlumla konuştum yarım saat. eşim kalkmış ben yokum dün dükkanda ağlamış bi arkadaşa kalktım dilşad yoktu mezara gitmiş,demiş. şimdi onun gelemeyeceği fikrine alışmaya çalışıp, ahireti bekliyorum sevmek, ona doymak için.