2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar face girebiliyomusunuz?
ayy özge dayanabilirmiyimki 2 gün aynı şeyi yemeye..kız bide emziriyorum ben olmaz heralde.

ben girebiliyorum

bence sen emzirirken hiç ekstradan bir şey yapma sadece yemeyi çok abartma yeter; çünkü emzirdikçe kilolar gidermiş; vücuttaki yağ hücreleri biraz da emzirmeden kaynaklanırmış.

dilek neden acele acele aldın ki beni çok güldürdün :9:

alla alla çok ilginç bişe cnm bankaya gitsede bilmiyorumki bişe yapabilirmi kanıtlayamıyorsunki adamlara müşteri hizmetlerini arasan bile bilemedimki nasıl olur alışveriş yapılan markete gitseniz ordan bişe çıkarmıki bide kesti diyosun kartı yani nasıl olmuş..

anlamadığım şey 16 sında kapatılan hesaptan 19 unda nasıl olur da harcama yapılabilir? Bana biraz saçma geldi ama mutlaka bir kılfına uydurulmuştur.

Biz de pazartesi günü eşime laptop almak için gidecektik hesabımızdan baktık kredi kartımızın limiti 3300 dü kullanılabilir tutar 1300 görünüyordu; hadi onu 3500 yapalım dedik aradık eşime telefondaki görevli diyor ki şu anda 2400 lira daha artırma hakkınız var eşim diyor yok 200 lira artırılması yeterli; kız hala ısrar ediyor ama 2400 artırmazsanız şimdi daha sonra maaş bordronuz istenecektir bu kadar kolay olamaz ben sordum noluyor diye eşim de bana demesin mi hanımefendi blöf yapıyor tabi bunu duyunca gülmeye başladı. Bankalara girişte hep hay hay diyorlar oldukça kolay ama iş ne zaman ilişkileri koparacaksın hep işi yokuşa sürüyorlar

evet bütün borcu kapattımıza dair bişe almadık bankadan .olabilir markete gidip o güne denk gelen slipi sorabilirim.kesti cuma bankada herşeyi halledince gözümün önünde kesti hatta.
biz 16sında aradık 1 hafta içinde kartınız iptal edilecek dedi . bankadanda ana merkezden arayacaklar iptal onayı vereceklermiş.tabi 19unda harcama yapınca kapatmamışlar.hep uyduruyolar zaten kılıfına .kart işletim ücreti alıyolar ondan iptal ettirdi eşim sinirlendide

kızlar tozludan şunu aldım acele acele nası olcak bilmioum ama dantel çok sevioum :16:
Eki Görüntüle 372828
Üstünde görmek lazım bebeyim..
kızlar face girebiliyomusunuz?
ayy özge dayanabilirmiyimki 2 gün aynı şeyi yemeye..kız bide emziriyorum ben olmaz heralde.
Canım emzirenler için nasıl olur bilmiyorum sütün mütün kesilmesin Allah korusun. Boşver sen en iyisi emzirmeyi bırakınca denersin. Hem sirkende emzirirken kilo veriliyor demiş.:31:

bende eşimin kartı kapattım tmm dimi dedim evt borç yok dediler eşim tlfda iptal ettirdi :102:
bende manyetik bölümünü çizdim 1 ay sonra aradılar 2,54 borcunuz var die :53:
kartta yok çizmiştim bankamatik kabul etmio senin anlıcan delirttiler yani
kapanan karta 3 kuruş borcu nerden çıkarıosa :47:

aa süpermiş yaa çok beğendim cnm:54:
aynıd abenim cadı gibi 2 dk emiyo bi ses duyuyo hemn bırakıyo yüzüme bakıyo gülüyo gülüyo geri yapışıyo;:))
YERİM YAA BEN ONUUU :nazar: :nazar:

:30: Dilşad ın selamı vardı unuttum , üzerimde kalmasın
A.SELAM NASILMIŞ DİLŞAD :/

..
DİLEK BEN O ÖNÜNDEKİ DİKİLİ PARÇA MI CEP Mİ NE O ŞEYLERİ BEĞENMEDİM CANIM :26:

Canım emzirenler için nasıl olur bilmiyorum sütün mütün kesilmesin Allah korusun. Boşver sen en iyisi emzirmeyi bırakınca denersin. Hem sirkende emzirirken kilo veriliyor demiş.:31:

evt cnm yapmıyım şimdilik aslında yoğurt olması içinde ii bişe süt için ama kalsın şimdilik valla 4.5 aydır hiç değişmedi kilom hiç veremiyorum valla..
arkadaş montum tükenio die panik oldu o yüzden acela aldım :34:

bende geçen gün şunu yollamıştım sana Eki Görüntüle 372847
hiç oralı olmadın :19:

ayy cnm hiç dikkat etmemişim yaa tşk ederim buda çok güzelmiş nerden buluyosunuz bunları ben bunları buraya kayıt edebiliyomuyum?

evet bütün borcu kapattımıza dair bişe almadık bankadan .olabilir markete gidip o güne denk gelen slipi sorabilirim.kesti cuma bankada herşeyi halledince gözümün önünde kesti hatta.
biz 16sında aradık 1 hafta içinde kartınız iptal edilecek dedi . bankadanda ana merkezden arayacaklar iptal onayı vereceklermiş.tabi 19unda harcama yapınca kapatmamışlar.hep uyduruyolar zaten kılıfına .kart işletim ücreti alıyolar ondan iptal ettirdi eşim sinirlendide

bizim bir akraba hani bir karar çıktı ya 10 yıla dönük kredi kartı yıllık kart ücretlerini alabilceksiniz dyie o karardan yararlanıp 400 küsür lira parayı iade almış.

bende bilmioum ki cep herhalde
ilk defa bordo bişi aldım ayrıca :30:
olsun değişiklik olur işte :29:

..
ayşammm ---> $aysa.gif inkilizce örtmenimiiiz :29:

bizim bir akraba hani bir karar çıktı ya 10 yıla dönük kredi kartı yıllık kart ücretlerini alabilceksiniz dyie o karardan yararlanıp 400 küsür lira parayı iade almış.

evt yaa alanlar var ben kaçkere yazdm gönderdim bankalra bişe olmadı tüketici haklarına vfalan yazılıyomuş heralde.

evt yaa alanlar var ben kaçkere yazdm gönderdim bankalra bişe olmadı tüketici haklarına vfalan yazılıyomuş heralde.

kaymakamlıklardaki tüketici hakem heyetine başvurmak gerekiyormuş ama elinde bir belge olması lazımmış kart kesintisi olduğuna dair; internet bankacılığıyla geriye dönük hesap özeti çıktıları alınsa olurmuş

bankaya dilekçe yazıomuşsun
geri dönük cvp veriomalrmış ödemiouz die
dilekçe ve o cvbı
valiliiğe mi kaymakamlığa mı ne veriomuşsun
500tl biri almış arkadaş anlatıodu

bankaya dilekçe yazıomuşsun
geri dönük cvp veriomalrmış ödemiouz die
dilekçe ve o cvbı
valiliiğe mi kaymakamlığa mı ne veriomuşsun
500tl biri almış arkadaş anlatıodu

evt ben kaç kez o cvbı aldım uğraşmak gerek işte uğraşmıyoz aslında..

Back