çok sıkıldımmmmmmmmmm Eki Görüntüle 372870
Nekk Ö. hanımdan naber :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşama yemeğim yok
cmt kv gittik yapmadım pazar dışarda yedik yapmadım pzt eşim geç geldi bende annemdeydim yapmadım dün annemden eşim için bezelye pilav aldım yine yapmadım
ama bugün Eki Görüntüle 372888
peki ne yapcam ki :44:
Nekk dilşadı sormuşsun ....
Sesi çok üzgün geliyodu , sabah 10gibi aradım, uyandırdım mı dedim..yoo uyuyamıyorumki zaten dedi :/
merak ediyodum ama soramadım, neden vefat ettiğini, ameliyattan sonra amasya ya dönmüşler, ertesi haber gelmiş işte sormadım bende, ağlatmamak için
hiç yıkamadım derkenyarın bi gün perdeleri yıkiim diorum salonumu daha hiç yıkamadım, ama orayı daha hiç kullanmadık, sizce yine de yıkayayım dimi kızlarr?:44:
fikir veriim: ıspanak - tavuklu patlıcan - karışık kızartma - kuru fasulye - nohut - mantarlı bişiler - fırında patates köfte - etli patates yemeği...
hiç yıkamadım derken
2 porsiyon patates köfte alim o zaman ben
ıspanak, patlıcan eşim yemez kızartmalık malzemem yok
kuru fasulye nohutu ıslatmam gerekirdi
ayrıca eşim mantar yemez
bende patates yemeğini çok sevmem
geriye köfte kaldı
tavırlı, ben de hiç konuşmuyorum. Az önce herkese kuru kayısı/incir uzattı aldım. Verilen nimet geri çevrilmez şeysinden dolayı.nekk ö. Hanımdan naber :)
inş bugün erken çıkarsın canım, kıyamam yaa nekazar zor oluyo hem anne için hem bebiş için.aynen yaa kızımıda göremedim öğlen mr çekilmeye gittim bari akşam erken çıksam a dün yine 8 de çıktım(daha eve git banyo yap çocuğu hangi ara görecem bakalım..
benim tavuk göğüsüm var kuşbaşı yapıp baharat ve soya sosuyla kavurucam, kuru kuru yleakşama yemeğim yok
cmt kv gittik yapmadım pazar dışarda yedik yapmadım pzt eşim geç geldi bende annemdeydim yapmadım dün annemden eşim için bezelye pilav aldım yine yapmadım
ama bugün Eki Görüntüle 372888
peki ne yapcam ki :44:
ben de hiç kullanmıyorum salonumu 1 defa yıkadım perdelerini :26:eneee çok şirinmiş ki buuu
Az önce kk bakımda dedi bana, ben de o bahaneyle bulaşık makinemi boşalttım pazardan aldıklarım aynen duruodu mutfakta onları yerleştirdim Yarın bi gün perdeleri yıkiim diorum salonumu daha hiç yıkamadım, ama orayı daha hiç kullanmadık, sizce yine de yıkayayım dimi kızlarr?:44:
yaaa dilek utanıcam şimdiiiiiiiiiiiiiii benim salonumda hala mobilya kokusu duruo ne camım açıldı ne o odada oturuldu, o yüzden ben de perdelerini hiç yıkamadım. ama yıkamalıyım dimmmi
dilşad başın sağolsun tekrardan.allah bir daha yaşatmasın inş.
kızlar bu alışveriş sitelerinde..banka maaş kartı kullanabiliyormuyuz??:44:
yaaa dilek utanıcam şimdiiiiiiiiiiiiiii benim salonumda hala mobilya kokusu duruo ne camım açıldı ne o odada oturuldu, o yüzden ben de perdelerini hiç yıkamadım. ama yıkamalıyım dimmmi
cam açılmadımı evi havalandırmıyormusun kız, oturmasam diger odayı havalandırırım hep..
hayır cnm havalandırmadım hiç, bi işte camları silerken açılmıştır ordaki camlar. camı açtığım anda her yeri toz olacak. öyle havasız kötü bi koku da yok içeride diorum ya kullanılmıo çünkü, nie durup dururken kirleteyim ki odayı?
hatta eşim artık o odayı kullanalım die oraya tv ve klima almayı planlıo.
kızlar cumartesi akşam amasyaya döndük arkadaşlar geldi geçmiş olsuna yemek hazırla ye 10 oldu, yedik 11 de gittiler, ama öyle yorulmuşum ki hemen yattım. eşim uyandırdı gece 1i 10 geçe yatağa giriyorduk ki, tel çaldı eşim konuştu, bebeğimizin kalbi durmuş,kaybetmişiz. donduk kaldık, sarıldık ağladık, kimseye haber vermeyelim uyanmasınlar dedik, bikaç dakika sonra ben neden morg ta bırakalım bebeğimizi gidip alalım dedim, eşim babamı aradı, annemler geldi gittik, 4 te hastanedeydik 4ü 10 geçe aldık oğlumuzu.çekmece gibi şeyi açtı görevli, küçücük oğlum siyah ceset çantasında köşede duruyordu, aldım kucağıma, 6 yı geçerek eve getirdik, biz gelene kadar herkes gelmişti, oturma odasında pencereyi açtık soğukta dursun diye, öptük kokladık sevdik yavrumu, 9 buçukta çıktık gasilhaneye gittik yıkandı, hoca görmek isteyenler gelsin baksın dedi, nur gibiydi, normalde esmer olan oğlum sanki bembeyaz pamuk gibi olmuştu yıkanınca. kefenine gül suyu döktüler çörek otu koydular,yavrum ilk kez su gördü... sonra byük bi cemaati oldu, vefat ilanı verilmişti. büyük adam gibi namazı kılındı kalabalıkla, eşim mezara koydu oğlumuzu, hatta koyamadı hadi oğlum koy bebeğini falan dediler.... çooook büyük bir acı rabbim kimseye yaşatmasın. dün sabah eşim uyurken kaçtım gittim mezara oğlumla konuştum yarım saat. eşim kalkmış ben yokum dün dükkanda ağlamış bi arkadaşa kalktım dilşad yoktu mezara gitmiş,demiş. şimdi onun gelemeyeceği fikrine alışmaya çalışıp, ahireti bekliyorum sevmek, ona doymak için.