bugün annem anlattı telefonda yan apartmanda bir komşu bim de satılan kepek ekmeklerden önermiş. Faydasını görmüş; ben tam buğday unu yerine kepekli ekmeğe geçecem bu akşamdan itibaren.
eğer onların fayda edeceğini bilsem hiç durmam hemen alırımkaviyasyona mı gitsem acaba diyorum ama onda da daha bebek olmadan böyle olursa ilerde ne olur
aynen ben dehiç ekmeksiz 3 tabak yemek yiyenlere nasıl özeniyorum, ben ekmeksiz tat alamıyorum yediklerimden
sirken aslında tam tahıllıda iyiymiş bende o kavitasyonu falan düşünüyorum işte power plate falan bişeler işte bilmiyorum tek umudum onlar:)
nekim valla doymuyorum bende ya bide akşam 8-9 da yiyorum ne yazıkki ondanda bu kilolar aslında.
denemek lazım aslında. ama istikrarlı olmak önemli onu da yapamıyorum benbugün annem anlattı telefonda yan apartmanda bir komşu bim de satılan kepek ekmeklerden önermiş. Faydasını görmüş; ben tam buğday unu yerine kepekli ekmeğe geçecem bu akşamdan itibaren.
olaaarpatito cips aldım nekim sana olar mı
marşmelovlardan gül yapımı vardı burda mı görmüştüm onu ben unuttum ama onları yapmak için bi paket de marşmelov aldım. yalnız bimde beyaz çuklat yokmuş o yüzden gömleksiz olcak benim çileklerim
aslında ben mayo da çok seviyorum bazıları o kadar tarz ki çok şık duruyor. ama eşim duymasın şimdiden mayo giymek istemem ilerde giycez nası olsa
sirken aslında tam tahıllıda iyiymiş bende o kavitasyonu falan düşünüyorum işte power plate falan bişeler işte bilmiyorum tek umudum onlar:)
nekim valla doymuyorum bende ya bide akşam 8-9 da yiyorum ne yazıkki ondanda bu kilolar aslında.
denemek lazım aslında. ama istikrarlı olmak önemli onu da yapamıyorum ben
olaaar
gömleksiz olsun çileklerin zaten ben de yapsam en fazla onu yaparım, çikoya batıırım.. bak aklıma yattı bu kolay olur :13:
Yaz geldi zati gömlek giymesin içine :)) Ceketle dursun Ay ben hiç uğraşamıyorum öyle ufak ufak şeylerle. Bide yaptın mı bi lokmada gidiyor Ama yapsam eşim bayılarak yer
ne kadar kaldı kilon bol
ya mesela eltim de veremedim doğum kilolarını. ama mesela eltimin gelinleri geçen ay doğum yaptı kızda hiççç bi şey kalmadı aynı eski haline döndü nası oluo anlamadım genetik mi bu ne ile alakalıdır?iki örneği de canlı canlı gördüm yaniii
İşten zaten 7de çıkıyoruzEve gidincede mecbur yemek yiyoruz eşlerimizle. Bende ekmeksiz doymuyor gibi hissediyorum. Ayran detoksu hk. bilgisi olan varmı kızlar. Araştırdım biraz 2 gün sürüyormuş ve yalnızca ayda 1 kez yapabiliyormuş 75kg altındakiler sabah öğününde kahvaltını yapıyorsun peynir domates salatalık 1 dilim kepek ekmeğiyle sonra her 2 saate bir ayran aşı çorbasını içiyorsun 2 günden sonra 2kilo veriliyormuş sadece yağ veriliyormuş şok diyet değilmiş. Yapmayı düşünüyorum ben biraz Gitsin şu göbekteki yağlarEki Görüntüle 372817
ne kadar kaldı kilon bol
ya mesela eltim de veremedim doğum kilolarını. ama mesela eltimin gelinleri geçen ay doğum yaptı kızda hiççç bi şey kalmadı aynı eski haline döndü nası oluo anlamadım genetik mi bu ne ile alakalıdır?iki örneği de canlı canlı gördüm yaniii
İşten zaten 7de çıkıyoruzEve gidincede mecbur yemek yiyoruz eşlerimizle. Bende ekmeksiz doymuyor gibi hissediyorum. Ayran detoksu hk. bilgisi olan varmı kızlar. Araştırdım biraz 2 gün sürüyormuş ve yalnızca ayda 1 kez yapabiliyormuş 75kg altındakiler sabah öğününde kahvaltını yapıyorsun peynir domates salatalık 1 dilim kepek ekmeğiyle sonra her 2 saate bir ayran aşı çorbasını içiyorsun 2 günden sonra 2kilo veriliyormuş sadece yağ veriliyormuş şok diyet değilmiş. Yapmayı düşünüyorum ben biraz Gitsin şu göbekteki yağlarEki Görüntüle 372817
Bende doğumdan sonra hemen yine eski halime gelirim diye düşünüyorum.
Ayran detoksu diye bir araştır canım.cnm ben 15 aldım 4 kaldı oda göbektedediğin gibi bazılarınında bünyesinden kaynaklanıyor.
hiç duymadım cnm ama ayran aşı zaten kilo yapmayan bişe verilebilir kilo 2 günde 2 kilomu gerçekten yaa..
bencede elfi sende aynı olursun..
sadece yağ diosun yani ama yoğurtlu aş benim deli gibi uykumu getirir 2 saatte bir 1 kase mi içiomuşsun
bolum sana bişe soracağım g..... bankasında hesabımız vardı. tabi 2 kredi kartı vardı.8 tane otomatik ödeme vardı k.k.nda .16sında hesabı kapattık k.k borçlarını ödedik ileriye dönük olanlarıda .k.k nıda iptal ettirdik .merkezden arıcaklarmış onlar k.k kapatıcaklarmı onaylayacaklarmış.onu bekliyoduk .cuma günüde eşim bütün kartları kesti.ama ayın 19unda pazartesi 14.29da marketten 31.78lik alışveriş yapılmış.bundan dolayıda kartın iptalini onaylamamışlar.eşim aramış ne diye sormuş siz harcadınız demişler .eşim anlatmış durumu ama bizden kaynaklanan bişe değil demişler .eşim aptalmıyım ben demiş gider nakit 500 1000 tl çekerdim demiş niye 31.78lik harcama yapayım demiş.bide o saatte işte nasıl alışveriş yapılıyor .aynı tutarda 13ünde iptal etmeden alışveriş yapmış.
ne yapabiliriz sence bankaya uğrayacak yarın
bolum sana bişe soracağım g..... bankasında hesabımız vardı. tabi 2 kredi kartı vardı.8 tane otomatik ödeme vardı k.k.nda .16sında hesabı kapattık k.k borçlarını ödedik ileriye dönük olanlarıda .k.k nıda iptal ettirdik .merkezden arıcaklarmış onlar k.k kapatıcaklarmı onaylayacaklarmış.onu bekliyoduk .cuma günüde eşim bütün kartları kesti.ama ayın 19unda pazartesi 14.29da marketten 31.78lik alışveriş yapılmış.bundan dolayıda kartın iptalini onaylamamışlar.eşim aramış ne diye sormuş siz harcadınız demişler .eşim anlatmış durumu ama bizden kaynaklanan bişe değil demişler .eşim aptalmıyım ben demiş gider nakit 500 1000 tl çekerdim demiş niye 31.78lik harcama yapayım demiş.bide o saatte işte nasıl alışveriş yapılıyor .aynı tutarda 13ünde iptal etmeden alışveriş yapmış.
ne yapabiliriz sence bankaya uğrayacak yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?