2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

patito cips aldım nekim sana olar mı

marşmelovlardan gül yapımı vardı burda mı görmüştüm onu ben unuttum ama onları yapmak için bi paket de marşmelov aldım. yalnız bimde beyaz çuklat yokmuş o yüzden gömleksiz olcak benim çileklerim

aslında ben mayo da çok seviyorum bazıları o kadar tarz ki çok şık duruyor. ama eşim duymasın şimdiden mayo giymek istemem ilerde giycez nası olsa

bugün annem anlattı telefonda yan apartmanda bir komşu bim de satılan kepek ekmeklerden önermiş. Faydasını görmüş; ben tam buğday unu yerine kepekli ekmeğe geçecem bu akşamdan itibaren.

eğer onların fayda edeceğini bilsem hiç durmam hemen alırım kaviyasyona mı gitsem acaba diyorum ama onda da daha bebek olmadan böyle olursa ilerde ne olur

sirken aslında tam tahıllıda iyiymiş bende o kavitasyonu falan düşünüyorum işte power plate falan bişeler işte bilmiyorum tek umudum onlar:)

aynen ben de hiç ekmeksiz 3 tabak yemek yiyenlere nasıl özeniyorum, ben ekmeksiz tat alamıyorum yediklerimden

nekim valla doymuyorum bende ya bide akşam 8-9 da yiyorum ne yazıkki ondanda bu kilolar aslında.

bol bildigim kadarıyla kavitasyonda yağ hücreleri parçalanınca kandaki trigliserit oranında artış olabilir biraz onun dışında bir sorunu olmaz; bir de maddi açıdan iyi ayarlamak lazım

bugün annem anlattı telefonda yan apartmanda bir komşu bim de satılan kepek ekmeklerden önermiş. Faydasını görmüş; ben tam buğday unu yerine kepekli ekmeğe geçecem bu akşamdan itibaren.
denemek lazım aslında. ama istikrarlı olmak önemli onu da yapamıyorum ben

olaaar

gömleksiz olsun çileklerin zaten ben de yapsam en fazla onu yaparım, çikoya batıırım.. bak aklıma yattı bu kolay olur :13:

ne kadar kaldı kilon bol
ya mesela eltim de veremedim doğum kilolarını. ama mesela eltimin gelinleri geçen ay doğum yaptı kızda hiççç bi şey kalmadı aynı eski haline döndü nası oluo anlamadım genetik mi bu ne ile alakalıdır?iki örneği de canlı canlı gördüm yaniii

İşten zaten 7de çıkıyoruz Eve gidincede mecbur yemek yiyoruz eşlerimizle. Bende ekmeksiz doymuyor gibi hissediyorum. Ayran detoksu hk. bilgisi olan varmı kızlar. Araştırdım biraz 2 gün sürüyormuş ve yalnızca ayda 1 kez yapabiliyormuş 75kg altındakiler sabah öğününde kahvaltını yapıyorsun peynir domates salatalık 1 dilim kepek ekmeğiyle sonra her 2 saate bir ayran aşı çorbasını içiyorsun 2 günden sonra 2kilo veriliyormuş sadece yağ veriliyormuş şok diyet değilmiş. Yapmayı düşünüyorum ben biraz Gitsin şu göbekteki yağlar

Yaz geldi zati gömlek giymesin içine :)) Ceketle dursun Ay ben hiç uğraşamıyorum öyle ufak ufak şeylerle. Bide yaptın mı bi lokmada gidiyor Ama yapsam eşim bayılarak yer

bir yerde okumuştum eğer hamilelikte 10 kilo filan alındıysa ilk 40 günde çoğu gidiyormuş. 6 ayda da hiç bir şey kalmıyormuş

bol sen ne kadar almıştın?

sadece yağ diosun yani ama yoğurtlu aş benim deli gibi uykumu getirir 2 saatte bir 1 kase mi içiomuşsun

bolum sana bişe soracağım g..... bankasında hesabımız vardı. tabi 2 kredi kartı vardı.8 tane otomatik ödeme vardı k.k.nda .16sında hesabı kapattık k.k borçlarını ödedik ileriye dönük olanlarıda .k.k nıda iptal ettirdik .merkezden arıcaklarmış onlar k.k kapatıcaklarmı onaylayacaklarmış.onu bekliyoduk .cuma günüde eşim bütün kartları kesti.ama ayın 19unda pazartesi 14.29da marketten 31.78lik alışveriş yapılmış.bundan dolayıda kartın iptalini onaylamamışlar.eşim aramış ne diye sormuş siz harcadınız demişler .eşim anlatmış durumu ama bizden kaynaklanan bişe değil demişler .eşim aptalmıyım ben demiş gider nakit 500 1000 tl çekerdim demiş niye 31.78lik harcama yapayım demiş.bide o saatte işte nasıl alışveriş yapılıyor .aynı tutarda 13ünde iptal etmeden alışveriş yapmış.

ne yapabiliriz sence bankaya uğrayacak yarın

cnm ben 15 aldım 4 kaldı oda göbekte dediğin gibi bazılarınında bünyesinden kaynaklanıyor.

hiç duymadım cnm ama ayran aşı zaten kilo yapmayan bişe verilebilir kilo 2 günde 2 kilomu gerçekten yaa..

Bende doğumdan sonra hemen yine eski halime gelirim diye düşünüyorum.

bencede elfi sende aynı olursun..

Ayran detoksu diye bir araştır canım.
sadece yağ diosun yani ama yoğurtlu aş benim deli gibi uykumu getirir 2 saatte bir 1 kase mi içiomuşsun

Evet canım saat 22ye kadar galiba ayran detoksu diye araştır sende ve sırf yağ atıyormuş vücud idrardan.

alla alla çok ilginç bişe cnm bankaya gitsede bilmiyorumki bişe yapabilirmi kanıtlayamıyorsunki adamlara müşteri hizmetlerini arasan bile bilemedimki nasıl olur alışveriş yapılan markete gitseniz ordan bişe çıkarmıki bide kesti diyosun kartı yani nasıl olmuş..

kızlar tozludan şunu aldım acele acele nası olcak bilmioum ama dantel çok sevioum

kızlar face girebiliyomusunuz?
ayy özge dayanabilirmiyimki 2 gün aynı şeyi yemeye..kız bide emziriyorum ben olmaz heralde.

anlamadığım şey 16 sında kapatılan hesaptan 19 unda nasıl olur da harcama yapılabilir? Bana biraz saçma geldi ama mutlaka bir kılfına uydurulmuştur.

Biz de pazartesi günü eşime laptop almak için gidecektik hesabımızdan baktık kredi kartımızın limiti 3300 dü kullanılabilir tutar 1300 görünüyordu; hadi onu 3500 yapalım dedik aradık eşime telefondaki görevli diyor ki şu anda 2400 lira daha artırma hakkınız var eşim diyor yok 200 lira artırılması yeterli; kız hala ısrar ediyor ama 2400 artırmazsanız şimdi daha sonra maaş bordronuz istenecektir bu kadar kolay olamaz ben sordum noluyor diye eşim de bana demesin mi hanımefendi blöf yapıyor tabi bunu duyunca gülmeye başladı. Bankalara girişte hep hay hay diyorlar oldukça kolay ama iş ne zaman ilişkileri koparacaksın hep işi yokuşa sürüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…