Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu neeee kız kırılacak ya zayıflıktan bu fotoda o kadar belli diil ama markafoninin sayfasından bakıom da ölmüş ya bu kız bu neeeeeesüper bakarken tahmin ettim onu beğendiğini sarışınsın sana yakışır da kırmızı, ama bak onun askıları kalın, ve öyle güneşlenirken indirmeye de pek uygun değil bence
Benim bikinim straplez, severek kullanıyorum hemde, ama askısı da var boyundan
Bu yaza tek bikinim olucak, geçen yaz sonu attım eskileri , bitane daha alsam yeter 2 taneAma onu da üçgen dolgulu
Alabilirim ayşam gibisi
![]()
resim nası ekledin ben yapamadım süper ama link verdim eğer görebilirsen mesela şölye bişi ii olur hem dolgulu hem ince askılı
http://www.markafoni.com/product/1989724/
Benim 1 bikinim 1mayokinim var bikinimin altı olmaz bana artık 36 bedendiKızken giyiyordum Pembe mayokinim var zaten kocişde bana giydirmiyo artık bikini belkim 1 mayokini daha alırım yada etekli bikini. Ayy ne güzel yazz geldi bikinilerden bahsediyoruz :131:
destekli boyundan bağlamalı çokta şık
Eki Görüntüle 372704
buda olabilir değilmi?![]()
evet smileylar tams enlikbunlar ne yaa hemen çaldım valla
tam benlik kocişe gondercem
benimde küçük diil her tarz takıoum üçgenler kapamıo bile ama içi dolgulu olmalısın bencede :92:
ilk eklediğin kırmızının askıları çok kalın :26: çok çirkin iz olurbu mesela çok hoşş
2. eklediğin daha güzelbuda olabilir değilmi?![]()
bunun geçen yıl ben almıştım kotondan kahve tonlu olanını memnun kalmadım yanmak için ideal boyun askısını takmazsan
ama yüzerken olmuo tabi yani memnun kalmadım![]()
evet smileylar tams enlik![]()
![]()
benimkiler de küçük değil bebeyim, dolgulu takamam ben
ilk eklediğin kırmızının askıları çok kalın :26: çok çirkin iz olur
2. eklediğin daha güzel![]()