2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

super bence de straplezler sana olmaz yada straplez gibi olup da boyundan ipliler var ya onlara baksana dolgulu onlar olabilir sanki hem açılmaz da.

Ben de asla denemeden bikini alamam. Çoğu zaman alt ayrı üst ayrı beden alıyorum zaten.

bu mesela uyarmı bana?

Eklentiler

• $8699962425079_0_304x424_1.jpg
    $8699962425079_0_304x424_1.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 53
bu neeee kız kırılacak ya zayıflıktan bu fotoda o kadar belli diil ama markafoninin sayfasından bakıom da ölmüş ya bu kız bu neeeeee:53: süper bakarken tahmin ettim onu beğendiğini sarışınsın sana yakışır da kırmızı, ama bak onun askıları kalın, ve öyle güneşlenirken indirmeye de pek uygun değil bence

bu neeee kız kırılacak ya zayıflıktan bu fotoda o kadar belli diil ama markafoninin sayfasından bakıom da ölmüş ya bu kız bu neeeeee:53: süper bakarken tahmin ettim onu beğendiğini sarışınsın sana yakışır da kırmızı, ama bak onun askıları kalın, ve öyle güneşlenirken indirmeye de pek uygun değil bence

hangisinin ki kalın canım?? bana yakışan renklere baktım kıza değil:60:

bende öyle zayıfım en küçük model hemen direk böyle isterim hep :)

ben askı indirmiyorum hem

Benim bikinim straplez, severek kullanıyorum hemde, ama askısı da var boyundan :12:

Bu yaza tek bikinim olucak, geçen yaz sonu attım eskileri , bitane daha alsam yeter 2 tane :31: Ama onu da üçgen dolgulu :1: Alabilirim ayşam gibisi :40:

Benim bikinim straplez, severek kullanıyorum hemde, ama askısı da var boyundan :12:

Bu yaza tek bikinim olucak, geçen yaz sonu attım eskileri , bitane daha alsam yeter 2 tane :31: Ama onu da üçgen dolgulu :1: Alabilirim ayşam gibisi :40:

biliyorum canım gecen yıl sana sen dedin hatta al straplez .güzel falan dedi ama bana hiç gitmedi zuzu can..

yaktın beni dermişim:60:

Benim 1 bikinim 1mayokinim var bikinimin altı olmaz bana artık 36 bedendi :( Kızken giyiyordum Pembe mayokinim var zaten kocişde bana giydirmiyo artık bikini belkim 1 mayokini daha alırım yada etekli bikini. Ayy ne güzel yazz geldi bikinilerden bahsediyoruz :131:

resim nası ekledin ben yapamadım süper ama link verdim eğer görebilirsen mesela şölye bişi ii olur hem dolgulu hem ince askılı

http://www.markafoni.com/product/1989724/

güzelmiş ama ayrı renk olmaz canım yakım olmalı.ben save as yaptım öyle ekledim foto.. acayip ucuz dimi:)))

o zaman ben süten modeli alyım rahat olacaga benziyor..birde üçgen model alıyım ama hangisinden, benim üçgen var ama eski hemde benimkiler ortası ayrık :)) salakça duruyor.:33:

Benim 1 bikinim 1mayokinim var bikinimin altı olmaz bana artık 36 bedendi :( Kızken giyiyordum Pembe mayokinim var zaten kocişde bana giydirmiyo artık bikini belkim 1 mayokini daha alırım yada etekli bikini. Ayy ne güzel yazz geldi bikinilerden bahsediyoruz :131:

ya bende hep etekli giyiyordum zayıf olmama ragmen hem utandıgımdan hemde tuhaf geiyordu bana ama etek hep açılıyor zaten yüzerken,anlamı kalmıyor.birde onu denizin içinde kapatmak zorunda kalıyorum.yoruyor eşimide benide..:60:

buda olabilir değilmi?:3:

Eklentiler

• $8699962222982_0_304x424_1.jpg
    $8699962222982_0_304x424_1.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 19
bunlar ne yaa hemen çaldım valla :10:
tam benlik kocişe gondercem :23:

benimde küçük diil her tarz takıoum üçgenler kapamıo bile ama içi dolgulu olmalısın bencede :92:
evet smileylar tams enlik :1: :1:
benimkiler de küçük değil bebeyim, dolgulu takamam ben :30:

bu mesela çok hoşş
ilk eklediğin kırmızının askıları çok kalın :26: çok çirkin iz olur :28:

buda olabilir değilmi?:3:
2. eklediğin daha güzel ;)

super eklediğin straplez gini olan askılı mavi bikininin askıları omuzlardan değil de göğüs çatalından başlayarak boyuna geçenlerden yok mu? Benim demek istediğim bu şekilde olandı.

evet smileylar tams enlik :1: :1:
benimkiler de küçük değil bebeyim, dolgulu takamam ben :30:

ilk eklediğin kırmızının askıları çok kalın :26: çok çirkin iz olur :28:

2. eklediğin daha güzel ;)

haklısın:13: kırmızı desenli olan güzel dimi karışık desen

benim bitane siyah alt'ım var yandan ipleri var ama öyle ince değil şort kilot gii onu çok seviyorum üzerine altın sarısı, pembe, kor herşey takıyorum :12:

özgi mayokini bende de var ama eşim giydirmiyor, çok dikkat çekiyo diye :31:

şuna benzer almıştım lcwdan laci beyaz çizgili
mükemmel duruo ama güneşlenirken izler facia :30:

$V316908_ALT_CROP1.jpg

Son düzenleme:
Back