canım haklsın da oda arada kalıyor, dün söyledim ama ne münasebet ne hakla ikimizin özeline karışıyolar niyetleri ne olursa olsun ,
Bazen diyorum çok mu kuruntuluyu her şeyi çok mu dert ediyorum bilmiyorum,
ama kayınvalidem otoriter biri hep isteklerinin olmasına alışmış bundan sonra da hayatımıza müdahale eder diyorum düşün bir de ayrı şehirlerdeyiz
Karar verdim zaten düşünmüycem artık (başarabilirsem tabi)
süper sizinkiler nasıl yain evlendikten sonra maddi manevi müdahale edip huzur bozmazlar değil mi bir de şunu farkettim onlar ne kadar kötü olurlarsa olsunlar eşim onlar hakkında söz söyletmiyo karar verdim iyi yada kötü onlar hakkında hiç konuşmuycam bundan sonra yoksa haklıyken haksız durumuna düşerim
ya zaten canımı sıkan da biz de herşeyimizi birlikte yaptık nişan düğün takılar onlara 1 lira ödetmedik zaten maddi durumları iyi değil yapamazlardı ama biz ikimizde çalışıyoruz kendimiz yapalım dedik, her şeyi kendimiz yapmamıza rağmen işlerine gelen konularda gelenek görenek diyorlar karışıyorlar,
Haklısın annesi konusunda dün çok fazla ileriye gittiğimi ben de farkettim artık onlarla ilgili ne konuşmak istiyorum ne de düşünmek nişanlımı çok seviyorum inşallah böyle şeyleri dert edip de evliliğime zarar getirmem.
Amin çok teşekkür ederim böyle konuları herkesle konuşamıyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur,
selam kızlar ,yada küçük kadınlar:) bende geldim..
ben de evleneli18 gün oldu:))
amin canım cümlemizi:Saruboceq:hoşgeldin tatlım ..allah mutlu etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?