2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım haklsın da oda arada kalıyor, dün söyledim ama ne münasebet ne hakla ikimizin özeline karışıyolar niyetleri ne olursa olsun ,
Bazen diyorum çok mu kuruntuluyu her şeyi çok mu dert ediyorum bilmiyorum,
ama kayınvalidem otoriter biri hep isteklerinin olmasına alışmış bundan sonra da hayatımıza müdahale eder diyorum düşün bir de ayrı şehirlerdeyiz

ayrı şehirlerde iseniz müdale etmesi zor canım..sen rahat olkaydirigubbakcemile
ya şurda sayılı günün kalmış..bence artık düşünme bunu..dügün geceni..kına geceni düşün...alsanaalsanasmile
tamammıa.s

Karar verdim zaten düşünmüycem artık (başarabilirsem tabi)
süper sizinkiler nasıl yain evlendikten sonra maddi manevi müdahale edip huzur bozmazlar değil mi bir de şunu farkettim onlar ne kadar kötü olurlarsa olsunlar eşim onlar hakkında söz söyletmiyo karar verdim iyi yada kötü onlar hakkında hiç konuşmuycam bundan sonra yoksa haklıyken haksız durumuna düşerim

bizde sorun yok tatlım..biz herşeyi aşkımla birlikte yaptık..
maddi yönden kimse yardım etmedi..bu sebeple de kimsenin söz söylemye hakkı yoktu..
kayın validem memleketine taşında zaten.olsada zaten tatlı bir kadındı..boshayallersmile

aaa tabiki canım benimde o lahflarınızı dikkatimi çekmişti şimdi...
nişanlın sana büyük tepki vermemiş yinede..benim annem nefret ediyosun demesi bile şaşırtı beni...çünkü sonuçtsa o onun annesi anne çok başka bişey..bende zaten 1,5 aylık evliyim canım..onun için ailesinden kim olursa olsun..hiç biri hakkında eşine yorum yapma..sevsende sevmesende..sende kalsın canım..bu çok önemli bir konudur..
yarın birgün o da senin ailen için birşeyler söylemeye başlr..bu sefer aranız açılır..
bunlara hiç gerek yok siz kendinize bakın..çevrenizede saygı gösterin..mutlluk sizindir..o vakit..ve hiç bir zaman toplum içinde eşini rencide etme..yanlız konuşun..

ya zaten canımı sıkan da biz de herşeyimizi birlikte yaptık nişan düğün takılar onlara 1 lira ödetmedik zaten maddi durumları iyi değil yapamazlardı ama biz ikimizde çalışıyoruz kendimiz yapalım dedik, her şeyi kendimiz yapmamıza rağmen işlerine gelen konularda gelenek görenek diyorlar karışıyorlar,
Haklısın annesi konusunda dün çok fazla ileriye gittiğimi ben de farkettim artık onlarla ilgili ne konuşmak istiyorum ne de düşünmek nişanlımı çok seviyorum inşallah böyle şeyleri dert edip de evliliğime zarar getirmem.

huyları bu demekki canım..aldırmayacaksın...
sen eşine bak sadece o bunu demiş..falancı şunu demiş.. boşver....
nişanlılık zor demi..her kafadan bir ses geliyor..yıpratıyorlar ilişkiyi..
aman hiç konuşma..hep iyi olun inş..:Saruboceq:

Amin çok teşekkür ederim böyle konuları herkesle konuşamıyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur,

Amin çok teşekkür ederim böyle konuları herkesle konuşamıyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur,

rica ederim canım..
böyle konuları herkeslede konuşma zaten...
herşeyi birlikte konuşun..
dertlerinizi sadece aranızda konuşun aranızda halledin..aklinialirimsmile

Sağol canım şimdi daha iyiyim anladım ki sıkıntısız olmuyor bir yerlerden çıkıyo işte sıkıntılar inşallah hepimizin mutlu huzurlu bir evliliği olur

selam kızlar ,yada küçük kadınlar:) bende geldim..
ben de evleneli18 gün oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…