• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tatlım ben düdüklüde yapıyorum 7 dk da haşlanıyo hatta bazı patateslerin cinsinden fazzla bile geliyo.
tencerede haşlayayım dersen 15 dk geçer

slm kızlarr teze gelinler :)
arse bende yarın akşam arkadaşım gelecek eşiyle
makarna salatası yapıcam
püf noktaları varmı ayrıca bildiğin ?

slm kızlarr teze gelinler :)
arse bende yarın akşam arkadaşım gelecek eşiyle
makarna salatası yapıcam
püf noktaları varmı ayrıca bildiğin ?

çok ekstra birşey yok, biliyosunuzdur hemen hemen standart, kekik çok yakişıyo,zaten kornişon turşu mükemmel ötesi yakışıyo ,renkli biberler. bide tabi en önemli lezzet için makarnanın suyunu kendisine çektirmek :jeyyar:

çok ekstra birşey yok, biliyosunuzdur hemen hemen standart, kekik çok yakişıyo,zaten kornişon turşu mükemmel ötesi yakışıyo ,renkli biberler. bide tabi en önemli lezzet için makarnanın suyunu kendisine çektirmek :jeyyar:

tşk ederim canım.. kekiği bilmiyordum diğerlerini geneldeben de katıyorum.

kürdan iyi fikir..
bıçak yazıyor nette tamam arsea.s

canım bıcak zaten keskin olduğu için yanıltabiliyo,bide mümkün olduğunca bıçak değdirmeyin vitaminini öldürüyo,sebzelerin meyvelerin diyolarya o açıdanda yerimseniben
ee sen ne yaptın hallettinmi kimlik işini

hallettim kimlik işini yarın vlilik yardımımı alıcam :teytey: :dance:

tşk ederim canım.. kekiği bilmiyordum diğerlerini geneldeben de katıyorum.

evet kekiği dene mutlaka, mesela boş makarna yapıp üzerine salça sosu veya domates sosu yapıyosanız eğer onunda içine birazcık koyduğunuzda mükemmel oluyo :içelim:

canım bıcak zaten keskin olduğu için yanıltabiliyo,bide mümkün olduğunca bıçak değdirmeyin vitaminini öldürüyo,sebzelerin meyvelerin diyolarya o açıdanda yerimseniben

bıçak zaten dagıtır patetesi yasakkelime
hallettim kimlik işini yarın vlilik yardımımı alıcam :teytey: :dance:

ne yardımı yaa:dilcikar:

arse hiç borucunuz varmı canım...ne derece takı takıldı hayal kırıklıgı yaşadınızmı..

kim yapıyor yahu..ben bişey anlamadım..:1:

iş yerim yapıyo tatlım,
beyaz eşyaları biz almıştık zaten ama eşimin iş yeride beyaz eşyalarımızı ödedi.biz hiçbirşeyi taksit yaptırmadık zaten.
çok şükür hiç borcumuz yok, maşallah gelen takılarda baya fazlaydı, bankada kasa kiraladık hemen koyduk zaten,paralarda bankaya yattı,
inşallah ev arıyoruz şimdi

iş yerim yapıyo tatlım,
beyaz eşyaları biz almıştık zaten ama eşimin iş yeride beyaz eşyalarımızı ödedi.biz hiçbirşeyi taksit yaptırmadık zaten.
çok şükür hiç borcumuz yok, maşallah gelen takılarda baya fazlaydı, bankada kasa kiraladık hemen koyduk zaten,paralarda bankaya yattı,
inşallah ev arıyoruz şimdi

ay ne kadar güsel yahuboshayallersmile:nazar:maşallah

ev alcak kadarmı para toplandıki cnmboshayallersmile

çok şükür aileler bize hiçbirşey bırakmadılar, sadece ufak tefek aldığımız tv falan var, benim işte süpürgem var onlarıda verelim dedilerde biz yok dedik :kedi:
ev alacak kadar değilde eşimin ve benim birikimimle beraber çoğu toparlanmış oluyo. çok az miktar kalıyo istediğimiz evlerin fiyatı için,onuda evi bulunca kredi çekicez

yerimseniben
çok şükür aileler bize hiçbirşey bırakmadılar, sadece ufak tefek aldığımız tv falan var, benim işte süpürgem var onlarıda verelim dedilerde biz yok dedik :kedi:
ev alacak kadar değilde eşimin ve benim birikimimle beraber çoğu toparlanmış oluyo. çok az miktar kalıyo istediğimiz evlerin fiyatı için,onuda evi bulunca kredi çekicez

ay ne güsel..:Saruboceq:
sevindim canım

Back