• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arsee anlattıklarını kendim yaşamış gibi hissettim,,allah kolaylık versin,bi yandan uyku ve yorgunluk bi yandan regl nin huzursuzluğu ve varsa ağrısı anammm kafamçokkarıştı

ben zaten çok sancılı olurdum, şimdi bide çoklaştı,dün akşam başladı aslında ve gece boyunca üç kere ped değiştirdim,normalde ilk gün gecesi bir tane koyardım sabaha kadar bişeycikler olmazdı. sabahtan beri yine üç kere değiştirdim benneyaptımki

kıslar hep yemek hep yemek evliliğin başka yönlerinden konuşalım biraz....:1:

kendi evinizde oturmak nasıl bir duygu içersindesiniz.

ayy o sancıları çok ii bilirim heray acile taşınırdık yanii çok kötü:( ama bu ay öyle olmadı bugün yarın bitcek, hep evlenince geçer diyolardı da inanmıyodum bilmiyorumkismile ama bu ay rahattım yaa

ayy o sancıları çok ii bilirim heray acile taşınırdık yanii çok kötü:( ama bu ay öyle olmadı bugün yarın bitcek, hep evlenince geçer diyolardı da inanmıyodum bilmiyorumkismile ama bu ay rahattım yaa

o laf herkese uymuyor canım ya

temizlik işinde nasılsınız kızlar eşlerinizden yardım görüyomusunuz..

arsecm sen anlattn bn yoruldum valla :a015:
supercm kendi evimde oturmak böyle hihoyyyt böyle :hooray: ve byle :teytey: bi duygu

temizlik işinde nasılsınız kızlar eşlerinizden yardım görüyomusunuz..

evet tatlım ediyor..gec saate kadar misafir gelirse ..eger..aşkım ertesi gün elektrk süpürgesi açıp her taa-rafı süpürmüş oluyor..kendisi benden önce evde oluyor ben gelene kadar hallediyor..hafta sonu o yokken komple temizlği yapıyorum bende..boshayallersmile

arsecm sen anlattn bn yoruldum valla :a015:
supercm kendi evimde oturmak böyle hihoyyyt böyle :hooray: ve byle :teytey: bi duygu

ooh ne ala memleket...rahat evet ya istedigim şeyi giyiyorum laylayhihoyyythihoyyyt

bana bu haftasonu ve bundan sonra 15 de bir kadın gelecek temizliğe zemuszemus
biz hem iş yerinde çalışıp, hem ders çalışıp hemde bu kadar ev işini yapamıyoruz. yani yapınca kendimize zaman kalmıyo :3:

ya pazar günü ne çok işim var.. temizlik yapıp, evdeki dantelleri kaldırıp hazır aldığım boncuklu takımları yemek odasına ve yine hazır aldığım mutfak örtülerimi sermem gerekiyo aynı zamanda ütü akannehir
bide bunları bitirip denize gitcem kociş ve kardeşlerimle..

arse ye verdiğin cevaba:)))

anladım canım

ya pazar günü ne çok işim var.. temizlik yapıp, evdeki dantelleri kaldırıp hazır aldığım boncuklu takımları yemek odasına ve yine hazır aldığım mutfak örtülerimi sermem gerekiyo aynı zamanda ütü akannehir
bide bunları bitirip denize gitcem kociş ve kardeşlerimle..

dantelmi...akannehiröyle bir derdim yok

yavrucuğm napcan çeyiz sermede annemlerin zoruyla serildi bende kıramadım halen kaldırcam ...

ayy kızlar benim dantel falan hiç örtüm yok, sevmiyorum öyle parça parça şeyleri kalabalık görünüyo gözüme :olmaz:

banada kadın geliyo temizliğe vereliniortak
vaktim olmuyo olsada kaydirigubbakcemile
dantel konusnda bi iki parça büyük parçalar öyle kçk olmayn vr ama kullanmıyorm bnde

Back