• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evleneli 18 gün oldu ama ben daha hiç yemek yapmadım :1: işten gelince sağolsun kayınvalidemden tırtıklanıyom kaydirigubbakcemile2
bakalım pazar günü denicem inş hüsranla son bulmaz:1no2:

birlikmi oturuyorsunuz..

bende bilmiyordum ama tariflere bakıp yapıyorum..sonuçlar güsel..keyifli hemde

tünaydn kizlar bn geldim a.s
zuzu_88 hoş gldin aramıza hep mutlu olursunz inşallah :Saruboceq: bende bugn tam 48 günlük evliym :hooray:

şöle canım ;aynı apartmandayız üst katımda oturuyolar ben de çıkıyom yiyom napim:kedi:

arse nereye gidiyorsun ..

Valla tam karar veremedik, dün akşam kuzenler geldi onlarla beraber gidicez,ege kıyılarından başalyıp hergün biryerde olalım diyoruz, ikinci planda anamurda yazlığa uğrayıp ordan alanya,antalya yapalım diyoruz :sm_confused:

günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr boshayallersmile

günaydın ajikal a.s

ama tabi nereye kadar artık bi yerden başlamak gerek.bekarken yapıyodum ufak tefek şeyler ama şimdi kendi evimde kocişe rezil olmaktan çekiniyom galibakaydirigubbakcemile3

valla bence şu ilk zamanları yani milletin cicim ayı dediği zamanları iyi değerlendirmek lazım, çünkü bana sorarsanız kötü yaptığınız birşeyi bile kocanız bayıla bayıla yiyo birşey diyemiyo zemuszemus

ama tabi nereye kadar artık bi yerden başlamak gerek.bekarken yapıyodum ufak tefek şeyler ama şimdi kendi evimde kocişe rezil olmaktan çekiniyom galibakaydirigubbakcemile3

kendine güvenmek gerekiyor yane...

rahat ol yaparken sakin ol..halledersin..hiçte zor degil..
her ymek birbirine benziyor derler

ya aslında mutfakta vakit geçirmesini severim bekarkende çok kek kurabiye hamur işi falan yapmışlığım var tabikii ama yemek konusunda çok tecrübem yok .
evet dediğin gibi yapılışlar birbirine benziyo ..yağ soğan salça yemeklik sıralama aynı:)))
zaten burdan aldığım okadar çok yemek tarifi varki hepsi beni bekliyor:)

yemek demişken ben yemege gidiyorum kıslar görüşk ...:))

sen yaparsın o zaman sorun etme

bende çok acıktım yemek söyliyim bari,malesef yemek yiyebilceğim yemekhanemiz yada dışarı çıkabilceğim vaktim yok,ofise söylüyorum,inşallah en kısa zamanda daha büyük bir yerde çalışabilirim

iyi idare eder, dün gece kuzenler geldi tatil planı yaptık tavla, kağıt falan derken geç oldu saat dedik hadi yatın gitmeyin,bizde kaldılar. yani uykusuzluk var. bide bugün regli oldum onun ağrısı sancısı var. yani bugün biran önce bitsin evime gidip koltuğuma uzanmak istiyorum. yemeğimde hazır

iyi idare eder, dün gece kuzenler geldi tatil planı yaptık tavla, kağıt falan derken geç oldu saat dedik hadi yatın gitmeyin,bizde kaldılar. yani uykusuzluk var. bide bugün regli oldum onun ağrısı sancısı var. yani bugün biran önce bitsin evime gidip koltuğuma uzanmak istiyorum. yemeğimde hazır

arsee anlattıklarını kendim yaşamış gibi hissettim,,allah kolaylık versin,bi yandan uyku ve yorgunluk bi yandan regl nin huzursuzluğu ve varsa ağrısı anammm kafamçokkarıştı

Back