• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar ya, sarmayı daha önceden sarıp dolaba koyulurmu ?
ben tembelim yetiştiremiyorum çoğu şeyi.

zeytinyağlı sarmayı önceden sarıp, pişirmeden koyabilirsin dolapta,ertesi güne pişirmesi kalır sadece. ama önceden pişirir ertesi güne kalırsa dirileşir

tamam öyle yapıcam zaten artıkım ::(

bak ortak çözüm yolunu bulduk kanka :içelim:

Kızlar mrblr herkese ...
Çok uzun zaman oldu biliyorum ...
Arada girerim dedim ama hiç fırsatım olmadı maalesef
Supercim , Arsecim geçmişleri okudum hatırlanıyo olmak çok güzel ...
Arsecim bu arada hayırlı olsun tatlım herşeyin güzel geçmesine çok sevindim burda olmasam bile fotoğraflarını banada at olur mu Super mail adresimi biliyo ordan atın bana lütfen çok merak ediyorum bende

Kızlar ben işten ayrıldım tam rahat rahat hazırlıklara devam ediyim dedim i yandan evimin eşyaları yerleşiyo hazırlıklar koşturmacalar hiç bitmiyo çok az kaldı artık
Herşey bi yandan devam ederken üzücü bir döneme girdim
Dedem hasta diyodum biliyosunuz sürekli gidip geliyodum
Kızlar ben dedemi kaybettim ...
Cenaze dönemi benim için çok zordu bugün 4. günü ve hala ayakta zor duruyorum.
Kocaelideyim İstanbula gidip geldiğim bile yok evim ne durumda bi bilseniz ...
Herşeyden geçtim hiçbişeyi takip edemiyorum.
Düğünüme çok az kaldı babam perişan annem perişan ...
Ufak bi hastane sürecim oldu şimdi çok şükür ayaktayım . Benim bünye biraz zayıf olduğu için hem uykusuzluk hem üzüntü çok kaldıramadım.
Umarım herşeyim güzel geçer benimde
Burdaki ortamdan çok bunaldım artık
Her gelen yazıkk düğünü vardı iptal olcak şimdi diyo duymamaya çalışıyorum ama sinirlerim bozuluyo
Zaten çokda zayıfladım çirkin bi gelin olucam :umursamaz:
Yeni topic açmışsınız hangi sıklıkta takip ederim bilemiyorum ama hep aklımdasınız Şimdi hiçkimse yok cumartesi olduğu için ama Pztsi sabah görmüş olursunuz
Dikkat edin kendinize dua edin benim için olur mu ...
canım benim aynı şeyi bende yaşadım :teselli:. 2 hafta önce dedemi kaybettim senağlama. düğünüme 1 hafta kalmıştı vefat ettiğinde. düğün iptal oldu , davetiyeler yandı. balayı iptal oldu. belki düğünü yapardık da ennem çok perişandı, ona kıyamadım. birde düğün telaşını kaldıramazdı o durumda. herşeyin hayırlısı , hayat devam ediyor boshayallersmile. düğünüde en kısa zamanda yapmak istiyoruz. artık herkesin düğün ne zaman yazık, tüh , vah vah, demelerinden sıkıldım. sanki 1 ay - 1,5 ay sonra olsa ne olur? adamcağız ölmüş kimsenin umrunda değil alsanaalsanasmile. Allah herşeyin hayırlısını versin, senin dedende benim dedemde nur içinde yatsınlar gerisi boş, bizim için herşey yoluna girer inşallah :delphin:

canım benim aynı şeyi bende yaşadım :teselli:. 2 hafta önce dedemi kaybettim senağlama. düğünüme 1 hafta kalmıştı vefat ettiğinde. düğün iptal oldu , davetiyeler yandı. balayı iptal oldu. belki düğünü yapardık da ennem çok perişandı, ona kıyamadım. birde düğün telaşını kaldıramazdı o durumda. herşeyin hayırlısı , hayat devam ediyor boshayallersmile. düğünüde en kısa zamanda yapmak istiyoruz. artık herkesin düğün ne zaman yazık, tüh , vah vah, demelerinden sıkıldım. sanki 1 ay - 1,5 ay sonra olsa ne olur? adamcağız ölmüş kimsenin umrunda değil alsanaalsanasmile. Allah herşeyin hayırlısını versin, senin dedende benim dedemde nur içinde yatsınlar gerisi boş, bizim için herşey yoluna girer inşallah :delphin:

Canım seninde başınsagolsun

başın sağolsun canım, Allah sabır versin,mekanları cennet olsun

kızlar siz naptınız haftasonu ?
benim bu haftasonu kesinlikle dışarı çıkmayıp evdeki ütüleri yapmam lazım mafoldumben

ben cuma günü annemde kaldım..cumartesi evde keyif çattık..
pazar günü ablamdaydım..yiğenimin dogum günüydü..bakalım kıslar yarın nasıl gecicek ..benimde parti var evdekaydirigubbakcemile4

ben cuma günü annemde kaldım..cumartesi evde keyif çattık..
pazar günü ablamdaydım..yiğenimin dogum günüydü..bakalım kıslar yarın nasıl gecicek ..benimde parti var evdekaydirigubbakcemile4

kızz daha yeni evlisin ne işin var annenlerde kalıyosun, kocan ne dedi, bizimki hayatta yok diyo, git diyo geceyarısına kadar otur annenle ama gel yatağında yat diyo :uhm:

eşimle Canım kaldıkkkk...ablamlarla anlaştık kaldık..ee tabi öyle der canım herkesin kocası aynı şeyi diyor biliyorumaklinialirimsmile

bu arada annem evde degil köydekaydirigubbakcemile3

dedi benim eve gidin kalın çay için dedi..
evde hava kaydirigubbakcemile3almış oldu

Ayy canım Lindarkcım çok üzüldüm tatlım başınız sağolsun ama hayat işte..
Yaşanması gereken ne varsa yaşıyoruz..

Back