Kızlar mrblr herkese ...
Çok uzun zaman oldu biliyorum ...
Arada girerim dedim ama hiç fırsatım olmadı maalesef
Supercim , Arsecim geçmişleri okudum hatırlanıyo olmak çok güzel ...
Arsecim bu arada hayırlı olsun tatlım herşeyin güzel geçmesine çok sevindim burda olmasam bile fotoğraflarını banada at olur mu Super mail adresimi biliyo ordan atın bana lütfen çok merak ediyorum bende
Kızlar ben işten ayrıldım tam rahat rahat hazırlıklara devam ediyim dedim i yandan evimin eşyaları yerleşiyo hazırlıklar koşturmacalar hiç bitmiyo çok az kaldı artık
Herşey bi yandan devam ederken üzücü bir döneme girdim
Dedem hasta diyodum biliyosunuz sürekli gidip geliyodum
Kızlar ben dedemi kaybettim ...
Cenaze dönemi benim için çok zordu bugün 4. günü ve hala ayakta zor duruyorum.
Kocaelideyim İstanbula gidip geldiğim bile yok evim ne durumda bi bilseniz ...
Herşeyden geçtim hiçbişeyi takip edemiyorum.
Düğünüme çok az kaldı babam perişan annem perişan ...
Ufak bi hastane sürecim oldu şimdi çok şükür ayaktayım . Benim bünye biraz zayıf olduğu için hem uykusuzluk hem üzüntü çok kaldıramadım.
Umarım herşeyim güzel geçer benimde
Burdaki ortamdan çok bunaldım artık
Her gelen yazıkk düğünü vardı iptal olcak şimdi diyo duymamaya çalışıyorum ama sinirlerim bozuluyo
Zaten çokda zayıfladım çirkin bi gelin olucam :umursamaz:
Yeni topic açmışsınız hangi sıklıkta takip ederim bilemiyorum ama hep aklımdasınız Şimdi hiçkimse yok cumartesi olduğu için ama Pztsi sabah görmüş olursunuz
Dikkat edin kendinize dua edin benim için olur mu ...
Çok uzun zaman oldu biliyorum ...
Arada girerim dedim ama hiç fırsatım olmadı maalesef
Supercim , Arsecim geçmişleri okudum hatırlanıyo olmak çok güzel ...
Arsecim bu arada hayırlı olsun tatlım herşeyin güzel geçmesine çok sevindim burda olmasam bile fotoğraflarını banada at olur mu Super mail adresimi biliyo ordan atın bana lütfen çok merak ediyorum bende
Kızlar ben işten ayrıldım tam rahat rahat hazırlıklara devam ediyim dedim i yandan evimin eşyaları yerleşiyo hazırlıklar koşturmacalar hiç bitmiyo çok az kaldı artık
Herşey bi yandan devam ederken üzücü bir döneme girdim
Dedem hasta diyodum biliyosunuz sürekli gidip geliyodum
Kızlar ben dedemi kaybettim ...
Cenaze dönemi benim için çok zordu bugün 4. günü ve hala ayakta zor duruyorum.
Kocaelideyim İstanbula gidip geldiğim bile yok evim ne durumda bi bilseniz ...
Herşeyden geçtim hiçbişeyi takip edemiyorum.
Düğünüme çok az kaldı babam perişan annem perişan ...
Ufak bi hastane sürecim oldu şimdi çok şükür ayaktayım . Benim bünye biraz zayıf olduğu için hem uykusuzluk hem üzüntü çok kaldıramadım.
Umarım herşeyim güzel geçer benimde
Burdaki ortamdan çok bunaldım artık
Her gelen yazıkk düğünü vardı iptal olcak şimdi diyo duymamaya çalışıyorum ama sinirlerim bozuluyo
Zaten çokda zayıfladım çirkin bi gelin olucam :umursamaz:
Yeni topic açmışsınız hangi sıklıkta takip ederim bilemiyorum ama hep aklımdasınız Şimdi hiçkimse yok cumartesi olduğu için ama Pztsi sabah görmüş olursunuz
Dikkat edin kendinize dua edin benim için olur mu ...