• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar mrblr herkese ...
Çok uzun zaman oldu biliyorum ...
Arada girerim dedim ama hiç fırsatım olmadı maalesef
Supercim , Arsecim geçmişleri okudum hatırlanıyo olmak çok güzel ...
Arsecim bu arada hayırlı olsun tatlım herşeyin güzel geçmesine çok sevindim burda olmasam bile fotoğraflarını banada at olur mu Super mail adresimi biliyo ordan atın bana lütfen çok merak ediyorum bende

Kızlar ben işten ayrıldım tam rahat rahat hazırlıklara devam ediyim dedim i yandan evimin eşyaları yerleşiyo hazırlıklar koşturmacalar hiç bitmiyo çok az kaldı artık
Herşey bi yandan devam ederken üzücü bir döneme girdim
Dedem hasta diyodum biliyosunuz sürekli gidip geliyodum
Kızlar ben dedemi kaybettim ...
Cenaze dönemi benim için çok zordu bugün 4. günü ve hala ayakta zor duruyorum.
Kocaelideyim İstanbula gidip geldiğim bile yok evim ne durumda bi bilseniz ...
Herşeyden geçtim hiçbişeyi takip edemiyorum.
Düğünüme çok az kaldı babam perişan annem perişan ...
Ufak bi hastane sürecim oldu şimdi çok şükür ayaktayım . Benim bünye biraz zayıf olduğu için hem uykusuzluk hem üzüntü çok kaldıramadım.
Umarım herşeyim güzel geçer benimde
Burdaki ortamdan çok bunaldım artık
Her gelen yazıkk düğünü vardı iptal olcak şimdi diyo duymamaya çalışıyorum ama sinirlerim bozuluyo
Zaten çokda zayıfladım çirkin bi gelin olucam :umursamaz:
Yeni topic açmışsınız hangi sıklıkta takip ederim bilemiyorum ama hep aklımdasınız Şimdi hiçkimse yok cumartesi olduğu için ama Pztsi sabah görmüş olursunuz
Dikkat edin kendinize dua edin benim için olur mu ...

Merhaba kızlar bende böyle bi topik açmıştım ama reytingler düşüktü gerde kaldı naniknanik Benimde 12 gün sonra düğünüm var evleniyorum düğünden sonra katılayım aranıza bu evlilik ne menm şeymiş beraber görelim kısmetse, ben çok heyecanlıyım kızlar çok az kaldı inşallah hepimizin hayırlı evlilikleri olur opuyorumnanaktan

hoşgeldin tatlım..gel sende burdan devam et o zamanyerimseniben
burda herkese yer varsengözlerimebaksanab

sLm kızlarrrrr :3: ayy benmde haftya bugn kına gecem warr allahm ne garip duygular içindeyim hem heycan sewinç hem hüzün

ay ne heyecanlı..aklinialirimsmile
inş.herşey istedigin gibi olur tatlımkaydirigubbakcemile5

Kızlar mrblr herkese ...
Arsecim bu arada hayırlı olsun tatlım herşeyin güzel geçmesine çok sevindim burda olmasam bile fotoğraflarını banada at olur mu Super mail adresimi biliyo ordan atın bana lütfen çok merak ediyorum bende

Kızlar ben işten ayrıldım tam rahat rahat hazırlıklara devam ediyim dedim i yandan evimin eşyaları yerleşiyo hazırlıklar koşturmacalar hiç bitmiyo çok az kaldı artık
Ufak bi hastane sürecim oldu şimdi çok şükür ayaktayım . Benim bünye biraz zayıf olduğu için hem uykusuzluk hem üzüntü çok kaldıramadım.
Her gelen yazıkk düğünü vardı iptal olcak şimdi diyo duymamaya çalışıyorum ama sinirlerim bozuluyo
Yeni topic açmışsınız hangi sıklıkta takip ederim bilemiyorum ama hep aklımdasınız Şimdi hiçkimse yok cumartesi olduğu için ama Pztsi sabah görmüş olursunuz

canım benim başınız sagolsun...:Saruboceq:çok üzüldüm..
kendine çok dikkat et ..kendine iyi bak..hayat bu ve buda hayatın kuralları yapıcak bişey yok...yemene içmene dikkat et..kendini karamsarlıga atma..hayat devam ediyor..
görüşmek üzere iyi haberlerle dönersin inş.:Saruboceq:.mutluluklar canmopuyorumnanaktan

Merhaba kızlar bende böyle bi topik açmıştım ama reytingler düşüktü gerde kaldı naniknanik Benimde 12 gün sonra düğünüm var evleniyorum düğünden sonra katılayım aranıza bu evlilik ne menm şeymiş beraber görelim kısmetse, ben çok heyecanlıyım kızlar çok az kaldı inşallah hepimizin hayırlı evlilikleri olur opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım,Allah kolaylıklar versin

sLm kızlarrrrr :3: ayy benmde haftya bugn kına gecem warr allahm ne garip duygular içindeyim hem heycan sewinç hem hüzün

hayırlısıyla atlatın inşallah

Kızlar mrblr herkese ...

Tatlım öncelikle başın sağolsun,çok zor tahmin edebiliyorum ama lütfen metanetli ol, eminimki dedende senin böyle üzülmeni istemezdi. iptal olacak diyenler boşuna konuşuyo, bence deden istemezdi iptal olmasını sen daha iyi bilirsin deden çok severdi seni biliyorum.
herşey yoluna girecek merak etme,herşey gelip geçecek.
dikkat et kendine,

kızlar çok yorucu haftasonuydu, öldüm bittimmmm resmen yaa, şuan klavyeyi bile zor kullanıyorum mafoldumben

kızlar çok yorucu haftasonuydu, öldüm bittimmmm resmen yaa, şuan klavyeyi bile zor kullanıyorum mafoldumben

eşinin ailesi geleckti sanırım...
ne yemekler yaptın bakalım?
bizede iş yerinden arkadaşlarım geldi 4 kişi
ben de baya bi yoruldum
işler yoğun değil ALLAHtan

4 kişimiiii kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin, ben hariç 15 kişiydik kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

menüde
bizde yoğurtlu çorba deriz,mercşmekle erişte pişirilir sonra soğutulur,reyhan katılır,yoğurtla sulandırılır,buz gibi yaz çorbası olur.
zeytinyağlı fasulye,zeytinyağlı yaprak sarma,havuç salatası,mücver,yeşil salata, mercimekli börek,
patates kızartması,üzeri vişneli tavuk göğsü tatlısı

arse baya bi yorucu geçmiş o kadar kişiyi nasıl doyurdun :)
sarmayı da senmi yaptın yoksa?

valla c.tesi 9.30 da kalktım,kahvaltı falan derken saat öğlen 12 oldu
temizliğe başladım,sevgilime liste tutuşturdum eline alışverişe gitti
akşama kuzenlere yemeğe davetliydik saat 5 de zor bitti temizlik, duş aldım falan derken anca yetiştik yemeğe baktık herkes gitmiş bile

arse taze fazulyeleri haşlamadan yapmak no alsanaalsanasmile

haşlamak şart canım sana uydum haşlamadım çig kaldı:gitme:

benim tarifte haşle diyordu dedim ne yapsam e-acaba...ikisinin ortası olsundedim..azcık haşladım ama tam haşlamak gerekiyor..

pazar günüde yemekleri yaptım saat 10 da kalkıp, gece 2 de yattım. etrafı toparla 2 kere bulaşık makinesi çalıştı falan
evet tatlım sarmayıda ben yaptım ama öyle tencereler dolusu değil

maşallah ben yetiştiremezdim sarma felan...
ben de kızlara yabanmersinli kek yaptım değişik olarak
çok beğendiler...

arse taze fazulyeleri haşlamadan yapmak no alsanaalsanasmile

haşlamak şart canım sana uydum haşlamadım çig kaldı:gitme:

benim tarifte haşle diyordu dedim ne yapsam e-acaba...ikisinin ortası olsundedim..azcık haşladım ama tam haşlamak gerekiyor..

senin o yumurtalı olan tarif içinmi ?
tatlım o zaman haşla ama tam pişmeye yakın kapağı açıp büyük ateşte suyunu kendine çektir, süzdürme gitmesin vitamini

kızlar ya, sarmayı daha önceden sarıp dolaba koyulurmu ?
ben tembelim yetiştiremiyorum çoğu şeyi.

Back