• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz ??? kopya verin bakalım

biz dün sucuklu yumurta yedik sadecekaydirigubbakcemile3

hergün yemek yenmez kıslar..malum hemde yaz ayındayız...

bu akşam evde yemeyiz sanırım..annemin evine gitcez orda bişeyler mi yeriz sanırım kaydirigubbakcemile2

fasulyeden bahsettim gecen gün ama hala yapamadım kıslar..o gün dışarda yemek yedikkaydirigubbakcemile4

bu arada biraz önce süpürgemi aldım supercim, sen biliyosun konuyu, lindadrk la karar verememiştik birtürlü kaydirigubbakcemile3
çok şükür internetten aldım kurtuldum :emir_bebek:

bu arada biraz önce süpürgemi aldım supercim, sen biliyosun konuyu, lindadrk la karar verememiştik birtürlü kaydirigubbakcemile3
çok şükür internetten aldım kurtuldum :emir_bebek:

hadi gözünaydın hayırlı olsun canım..benimkide bosh söylemiştim .iyikide onu almışım süper çekiyor ya..çok seviyorum küçüçük hemde..ama marifetlikaydirigubbakcemile2

şu lındarkta gelse..artık bir o kaldıboshayallersmile

ben rowenta aldım, hazneye çekiyo,sessiz zaten başından beri kafama takılıyodu aldım kurtuldum :emir_bebek:
evet yaa lindadrk gelsin dinleyelim artık

ayy kızlar üst üste 2 tane güzel haber aldım kaydirigubbakcemile3
ilki, sevgilim aradı, bugün seni balık yemeğe davet ediyorum dedi. Alllaaahhh dedim tabii kaydirigubbakcemile3
ikincisi yoğunluktan kullanamayıp aralıkta kullanabileceğim iznimin 1 haftasını eğer aksilik olmazsa temmuzun son haftası kullanabilicem kaydirigubbakcemile2

hade gözün aydın canım..oh yandan yandan...

kıslar iyi tatiller diliyorum hepinize

Merhaba kızlar bende böyle bi topik açmıştım ama reytingler düşüktü gerde kaldı naniknanik Benimde 12 gün sonra düğünüm var evleniyorum düğünden sonra katılayım aranıza bu evlilik ne menm şeymiş beraber görelim kısmetse, ben çok heyecanlıyım kızlar çok az kaldı inşallah hepimizin hayırlı evlilikleri olur opuyorumnanaktan

sLm kızlarrrrr :3: ayy benmde haftya bugn kına gecem warr allahm ne garip duygular içindeyim hem heycan sewinç hem hüzün

Back