2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ooo afiyet olsun, hadi bakalım sen bamyada yaptın hemen hemen tüm işi çözdün sayılır :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

selam kizlar

benimde dügünüme az kaldi.. (23.07.2010 ins.)yanliz daha nikahi yapmadik.. birsürü kagit lazimdi hepsini yetistiremedik..

bende cok merak ediyorum evlendikten sonraki günler nasil gececek.. dügünden sonra balayina gitcez ins. ondn sonra bakalim..
ama sanirim cok stresli olacak, cünkü ben daha yemek ypamasini bile bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin, inşallah hayırlısı olur.
hiç merak etme biz burdaki arkadaşlar en uzun süreli evli olan 1 aylık ama şimdi sanki kırk yıllık ev hanımı gibi konuşuyoruz. acayip moda giriyo insan sen merak etme kaydirigubbakcemile3

arse hb
sgl cnm ya zemuszemus bi ara cok stres yaptim hicbisi bilmiyorum fln diye.. calismaktan ögrenemedim hicbiseyi bide tabii üsengeclik

dün nisnalimla evimize gittik bana kendisi camasir makinasi nasil calisir onu gösterdi alkisalkisalkis

arse senin dügün nezaman?

vay bee eşe bak öğretiyo, benim sevgilim bendende fransız olduğu için ben kendi imkanlarımla çözdüm

tatlım ben evleneli 1 hafta oldu, taze gelinim kaydirigubbakcemile3

vay bee eşe bak öğretiyo, benim sevgilim bendende fransız olduğu için ben kendi imkanlarımla çözdüm

tatlım ben evleneli 1 hafta oldu, taze gelinim kaydirigubbakcemile3

ayy cok güzel... nasil gidiyo peki evlilik? ben cok merak ediyorum.. bi yönden cok seviniyorum sevdigim insanla 5.5 sene sonra nihayet ayni evi paylasacgim icin..

yok kiz benimki sagolsun herseyi gösteriyo ögretiyo bana bayanssulusmile
annemde hep dalga geciyo.."artik yemege cagirdiginzda Damat hazirlar sende bizimle oturur sohbet edersin" diye sırnaşık şey
birgün diyo oda bikar, bende dedim ozaman yenisini alirim delikafadulden
benim evlenecegim adam ev isi bilmeli :)) hayat müsterek

anaaamm arsee daha çok yeniymiş benimde 3 hafta oldu diyene bak kaydirigubbakcemile3
banada eşim gösterdi çamaşır makinası nasıl çalışır diye,kızlar 3 haftada kaç kez çamaşır yıkadık ama ben hiç daha çalıştırmadım,bulaşık makinasınıda ben çalıştırmadım henüz,sağolsun hiç bir işe elimi sürmüyorum,süpürgeyi bile o yapıyor daha 3 haftada hiç süpürge yapmadım,geçende arkasından bi vileda yaptım o kadar,yatağı da o topluyor,tek yaptığım eve geldikten sonra yemek hazırlamak,sofrayı kurup kaldırmak ve bulaşıkları makineye dizmek,onda da yardımcı her zaman kaydirigubbakcemile3
bu evlilik denen şey ne güzelmiş yaa sempatiksalakcinni

ajikal seninki daha iymis ya kaydirigubbakcemile3
insallah benimkide devam eder böyle

ohh valla ajikal ne güzelmiş seninki kaydirigubbakcemile3
bizimkide yardım ediyoda biz beraber öğreniypruz

ajikal eşin ne iyiyiymiş öyle..

Benim eşim yap dersen yapar.Ama bişey demezsen amanda şunu şurdan alayım demez.

Gerçi bu konuda geçen tartıştık fena.Dün arkadaşımız gelecekti baktım toplamaya çalışıyor.Meyve soyayım diyo.Bırak kararır onlar diyorum.Olurmu sende çalışıp yoruluyosun diyo...Ama bu kadar başka bişey yaptığı yok istemeden

benim üzüldügüm, soyadima yeni bi soyad eklenecek (

negüzel yasiyordum kendi ismimle soyadimla alsanaalsanasmile

hoşgeldin özlem

kıslar görüşük iyi akşmlar..

makinaların kullanımı gayet net yahu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…