Kızlar valla ne hoş ya bayılıyorum şu muhabbetlerinize,evlendikte yemek tarifleri verilmeye başlandı kaydirigubbakcemile3 biri diyor ben çamaşırları yıkıycam biriniz diyor kabakla yemek yapıcam ama aklıma gelmiyor :))
ha bu arada bende dün akşam bamya yemeğimi yaptım bugün için,çok şükür bamyalarım çürümemiş kararmamış pişirdikten sonra içindeki sıvısı bile çıkmadı yemeğe,haaaarika olmuş,dün akşam ablam bizdeydi,saklama kabına koyup tadına baksın diye yolladım anneme,bayılmışlar kaydirigubbakcemile2
Kızlar valla ne hoş ya bayılıyorum şu muhabbetlerinize,evlendikte yemek tarifleri verilmeye başlandı kaydirigubbakcemile3 biri diyor ben çamaşırları yıkıycam biriniz diyor kabakla yemek yapıcam ama aklıma gelmiyor :))
ha bu arada bende dün akşam bamya yemeğimi yaptım bugün için,çok şükür bamyalarım çürümemiş kararmamış pişirdikten sonra içindeki sıvısı bile çıkmadı yemeğe,haaaarika olmuş,dün akşam ablam bizdeydi,saklama kabına koyup tadına baksın diye yolladım anneme,bayılmışlar kaydirigubbakcemile2
vay bee eşe bak öğretiyo, benim sevgilim bendende fransız olduğu için ben kendi imkanlarımla çözdüm
tatlım ben evleneli 1 hafta oldu, taze gelinim kaydirigubbakcemile3
kızlar nüfus cüzdanlarınızı değiştirdinizmi?
Ben değiştirdim ama görmek istemiyorum.Tamam soyadım değişti mahalle/köy 'e dokunmasaydınız yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?