• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok yapmadık işte,ben hazırlamıştım zaten,omlet yapmıştım hazırdı,onu uyandırdım.kalktı görünce, beni zorla yatırdı sakın kalkma dedi. kendiside yedi,sonrada mutfağı toplamış o giderken ben yine kalktım öptüm gönderdim. böyle yaparak bidaha beni üzme dedi :hulya:

yok yapmadık işte,ben hazırlamıştım zaten,omlet yapmıştım hazırdı,onu uyandırdım.kalktı görünce, beni zorla yatırdı sakın kalkma dedi. kendiside yedi,sonrada mutfağı toplamış o giderken ben yine kalktım öptüm gönderdim. böyle yaparak bidaha beni üzme dedi :hulya:

ilginçç ee seninde hoşunamı gitti:sm_confused:

yani gitmedi desem yalan olur :kedi:
ama nedendir bilmiyorum daha fazla yapma isteği geldi içime kaydirigubbakcemile3

mutfak masam gelse aslında daha kolay olacak herşey,akşam yatmadan reçeldir,zeytindir, tabakları, bardakları falan hazırlarım,sabaha sadece yapacağım işte,tost,omlet,sosis falan gibi şeyler kalır daha kolay olur. ama mutfak masam olmayınca,salona taşı et falan çok zaman alıyo :hulya:

mutfak masam gelse aslında daha kolay olacak herşey,akşam yatmadan reçeldir,zeytindir, tabakları, bardakları falan hazırlarım,sabaha sadece yapacağım işte,tost,omlet,sosis falan gibi şeyler kalır daha kolay olur. ama mutfak masam olmayınca,salona taşı et falan çok zaman alıyo :hulya:

tost omlet sosis sabahın altısındaohaoldumsmile:bbo:

ay yok öyle şeyler yapmıyoruz biz hafta içi onlarla ugraşılırmı hiç..
omlte falan hafta sonu vakit varken yaparız biz...
sabah peynir zeytin helva reçel yag....senin o dediklerini midem almaz sabahın köründe..:1ninca:

Arsee bakj eşin ne düşünceli davranmış,sen uykunu bölüp kalkma diye yatırmış seni zorla boshayallersmile

tost omlet sosis sabahın altısındaohaoldumsmile:bbo:

ay yok öyle şeyler yapmıyoruz biz hafta içi onlarla ugraşılırmı hiç..
omlte falan hafta sonu vakit varken yaparız biz...
sabah peynir zeytin helva reçel yag....senin o dediklerini midem almaz sabahın köründe..:1ninca:

kız onlar 2 dk lık iş beee :roflol:
zaten hepsi bir arada değil, bir gün tost, bir gün omlet, ben öyle hergün ekmek peynir sevmiyorum, değişik değişik olmalı benim kahvaltım,biraz zaman ilerlesin, börekler, poğaçalar falanda yaparım,ama tabi bir gün önceden yapılır onlar :roflol:

kız onlar 2 dk lık iş beee :roflol:
zaten hepsi bir arada değil, bir gün tost, bir gün omlet, ben öyle hergün ekmek peynir sevmiyorum, değişik değişik olmalı benim kahvaltım,biraz zaman ilerlesin, börekler, poğaçalar falanda yaparım,ama tabi bir gün önceden yapılır onlar :roflol:

:roflol::roflol:

sen yiyosan sorun yok tatlım

Arsee bakj eşin ne düşünceli davranmış,sen uykunu bölüp kalkma diye yatırmış seni zorla boshayallersmile

yaa evet canım, şimdilik öyle bakalım,ama ben acayip gaza geldim hayatta yatmam,o öyle söyleyince jest yapmış oldu,şimdi benimde ona hergün ziyafet yaşatmam lazımki adam, sıkılmasın :roflol:

baktım şimdi hatta yorumda yaptım :emir_bebek:
ben normalde zümrüte bayılırım, hatta makyajımı hep zümrüt yeşili tonu yaparım akşam biryere çıkarken,ela gözlerim var iyi gidiyo.bence super şunun için o yorumu yazmış olabilir,gelinlikte alışılagelmiş takıların dışında olduğu için olabilir kaydirigubbakcemile4

Back