Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yapmadık işte,ben hazırlamıştım zaten,omlet yapmıştım hazırdı,onu uyandırdım.kalktı görünce, beni zorla yatırdı sakın kalkma dedi. kendiside yedi,sonrada mutfağı toplamış o giderken ben yine kalktım öptüm gönderdim. böyle yaparak bidaha beni üzme dedi :hulya:
yani gitmedi desem yalan olur :kedi:
ama nedendir bilmiyorum daha fazla yapma isteği geldi içime kaydirigubbakcemile3
mutfak masam gelse aslında daha kolay olacak herşey,akşam yatmadan reçeldir,zeytindir, tabakları, bardakları falan hazırlarım,sabaha sadece yapacağım işte,tost,omlet,sosis falan gibi şeyler kalır daha kolay olur. ama mutfak masam olmayınca,salona taşı et falan çok zaman alıyo :hulya:
yok yapmadık işte,ben hazırlamıştım zaten,omlet yapmıştım hazırdı,onu uyandırdım.kalktı görünce, beni zorla yatırdı sakın kalkma dedi. kendiside yedi,sonrada mutfağı toplamış o giderken ben yine kalktım öptüm gönderdim. böyle yaparak bidaha beni üzme dedi :hulya:
tost omlet sosis sabahın altısındaohaoldumsmile:bbo:
ay yok öyle şeyler yapmıyoruz biz hafta içi onlarla ugraşılırmı hiç..
omlte falan hafta sonu vakit varken yaparız biz...
sabah peynir zeytin helva reçel yag....senin o dediklerini midem almaz sabahın köründe..:1ninca:
kız onlar 2 dk lık iş beee :roflol:
zaten hepsi bir arada değil, bir gün tost, bir gün omlet, ben öyle hergün ekmek peynir sevmiyorum, değişik değişik olmalı benim kahvaltım,biraz zaman ilerlesin, börekler, poğaçalar falanda yaparım,ama tabi bir gün önceden yapılır onlar :roflol:
Arsee bakj eşin ne düşünceli davranmış,sen uykunu bölüp kalkma diye yatırmış seni zorla boshayallersmile
:roflol::roflol:
sen yiyosan sorun yok tatlım
ben boğazıma fena düşkünümdür, Allahtan sevgilimde öyle, yemek yemeyi çok seviyoruz, ve öyle hiç geçiştiremeyiz bişeylerle :içelim:
ajikal fotodki senmisin canım
Evet canım fotodaki benim,hatta albümümde var sen gerçi kolyemi beğenmemiştin ama neyse şutarafagitti