hangi evraklar istediler, nereye başvurdun bana söyleyebilirmisin ?
Evlilik cüzdanıyla nüfus müdürlüğüne gitmen yeerli canım.Hatta cüzdana bile bakmıyorlar.Kayıtlara geçmiş oluyor zaten görüyorlr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi evraklar istediler, nereye başvurdun bana söyleyebilirmisin ?
günaydı kıslar nsılsınız dün girmedim temizlik yaptım geçmişi okudum her telden konuşmuşunuz ne güzel
günaydın canım konuşuruk bizkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın?
bu arada herkese iyi kandiller kıslar..
Evlilik cüzdanıyla nüfus müdürlüğüne gitmen yeerli canım.Hatta cüzdana bile bakmıyorlar.Kayıtlara geçmiş oluyor zaten görüyorlr
c.tesi akşam sevgilimin kuzenine yemeğe gidicez, sabah evi temizlemem gerekiyoki pazar günü akşam yemeğe kayınvalidemler geliyo dedimya, hazır olsun,pazar günüde sadece yemeklerle uğraşırım.
evde hiçbirşey tam değilki, daha hiç evle ilgilenmeye fırsat olmadı,daha mutfak masası,tv,falan gelmedi.
hepsi gelsin o zaman çekicem resim,eklerim buraya silerim.
düğün resimlerini falanda almadık daha kaydirigubbakcemile3
ayyy evet valla , ben çok öyle tv izleyen falan biri değilimdir ama ben bile ihtiyaç duyuyorum
kız super senin dediğin gibi sabah kahvaltı hazırladım bugün sevgilime,zorla beni yatağa götürdü hayır yatacaksın,istemiyorum dedi kaydirigubbakcemile3