• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hmmm şeydacım valla burçlara aldanma sen..yükselen burç daha etkili oluyo filan da diyolar ona bakılırsa..amaaan önemli olan gönüllerinizin uyumu kaydirigubbakcemile5

Evet cnm ama bitane uyum yorumumuzda resmen bizim ilk başlarda yaşadğmz prblemleri anlatmşlardı çok şaşırdm kaydirigubbakcemile3
Diyoki koçla başak çok iyi anlaşamaz başak onu hep sert bi dille eleştirir çocuklukla suçlar ama en sonunda başak koçun içtenliğini ve samimiyetini anlar eğer sabredip inatla bu ilişkinin üstüne giderseniz güzel bi birliktelik olabilr gbi şeler diodu..
Aynen başlarda Ferhatın çocuksun çocuksun demelerine tahammül edemiodum hbre kavga edioduk snradan anlayabildi içimin dışımın bir oldğnu :lepi:

benim anemde koç burcu,birazcık inatçıdır,çok gururludur..amma o kadar merhametlidir kiiii içi dışı birdir onunda..
başak burcunu ise çok titiz,temizliğe düşkün olarak biliyorum..

Off ipekcim sorma benim bünyem çok zayıf hemencik hastalanıorum :( Dünde mobilya bakmaya gitmiştik çok dolaştık soğukta, üşüttüm heralde midem filanda bulanıyo :(

benim anemde koç burcu,birazcık inatçıdır,çok gururludur..amma o kadar merhametlidir kiiii içi dışı birdir onunda..
başak burcunu ise çok titiz,temizliğe düşkün olarak biliyorum..

:roflol:
Evet koç biraz değil baya inatçıdır çokta grurludur evet tanıyanlar bilrler ztn cnm..
Evet başak titiz bazı konulardaki takıntıları sinir bozucu ama abartı değil Allah'tan
Bayanları daha titiz oluyo başakların..

selam kızlarr.. nasılsınız.. çookk yorucu bir günün ardından koşa koşa ps başına geldim. çok alıştım size ben yahuu yerimseniben

phenomen canım yaaa inan bende geçen sene dershanelerde çalışırken bünyem o kadar zayıflamıştı ki hasta olmadığım gün yoktu..utanıyodum artık hastayım demeye..geçmeyen mide bulantısı..baş dönmesi..vss..ama şimdi anlıyorum ki hep strestenmişş..kaç tane doktora gittim azcık telaşe müdürüyümdür hiç bişi çıkmadı sırf stresmafoldumben

Off ipekcim sorma benim bünyem çok zayıf hemencik hastalanıorum :( Dünde mobilya bakmaya gitmiştik çok dolaştık soğukta, üşüttüm heralde midem filanda bulanıyo :(

Tatlım çok geçmiş olsun tekrar yaa dediğim gbi katarin alırsan iyi gelir bize çok iyi gelio valla bu sene ailecek sırayla grip oldk evdeki herkes snra başa döndü baktık herkes tekrar hasta olck katarne baş vurduk kaçtane iğne yedim antbytkk bitirdim geçmemişti hastalğm 1-2 tane katarin içtm hemen geçti biraz uyku yapıo ama iyi gelio..

ipekcim ve şeydacım canlarım çok sağolunnn yaa bitanesiniz :1hug: Stresten değilde daha çok yorgunluktan sık sık hastalanıyorum ben, bu yıl ağır bir tempom vardı. Geçen hafta işten ayrıldım ama bu seferki çok üşümemden kaynaklanıyor sanırım, dün içim titredi çünkü dolaşırken mafoldumben Evet adım füsun kızlar, 25 yaşındayım ve terazi burcuyum :lepi:

evet ben onun modellerini çok beğeniyorum ipekcim ama tesettüre uyarlamaya çalışınca özellikleri kayboluyor.Çünkü bunlar hazır modeller ve öyle kumaşla filan kapamıyorlar, istersen üstüne bolero giyip türbanla göğüs kısmını kapatıyorsun o zamanda orjinallikleri çok bozuluyor.Ama açık arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim çok zarif modeller var..

Back
X