• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Cnm bu arada belki biliyosundur ama Boschtan servis geldiğinde garanti süresini uzattırabiliyosun 7 yıla çıkıyo garantisi eşya başına 70 tl gibi bişey sanırım ..
Aklında olsun yaptırmak isterseniz ...

Cnm bu arada belki biliyosundur ama Boschtan servis geldiğinde garanti süresini uzattırabiliyosun 7 yıla çıkıyo garantisi eşya başına 70 tl gibi bişey sanırım ..
Aklında olsun yaptırmak isterseniz ...
yok canım bilmiyordum yaptırmam şimdi de yinede sagol
Hadi hayırlı olur inşallahh ..
Çoğu işi hallettin sen sırana savdın artık kaydirigubbakcemile3
Çarşamba günü resmi tatil ama benim doğum günüm olduğu için malesef dolu bigün olucak :lepi:
Haftasonu evin temizlik işi holledilcek bizimde.
Sonrada duvar kağıdı fean yapılcak banyo dolabı takılcak ankastreler gömülcek tezgaha daha sonra bi kez daha temizlik olcak ve eşyalar gelicekk inş:Saruboceq:

hiç sorma bu işte bitecek sonunda..
çeyizimi diczerim bardak tabak zevkli zevkli ama..

eşyalarımı toplamak biraz hüzünlü olucak yaboshayallersmile

yok canım bilmiyordum yaptırmam şimdi de yinede sagol

hiç sorma bu işte bitecek sonunda..
çeyizimi diczerim bardak tabak zevkli zevkli ama..

eşyalarımı toplamak biraz hüzünlü olucak yaboshayallersmile

Eninde sonunda toplıcaz artık napalım ...:1no2:
Çok şanslıyız ki ailemize yakınız il dışına felan evleniyo olsak düşünsene daha zor olurdu :1no2:
O yüzden şükrediyorum ben :Saruboceq:

Kızlar ben fenayım, bütün haftasonu evde yattım gözümü açamadım. bütün randevuları iptal ettik.
tansiyonum yerlerdeydi,halada öyle.çarşamba tatilya doktora gidicem bakalım noluyo anlamadım. Şuan bile felaketim kafamı zor tutuyorum

Kızlar ben fenayım, bütün haftasonu evde yattım gözümü açamadım. bütün randevuları iptal ettik.
tansiyonum yerlerdeydi,halada öyle.çarşamba tatilya doktora gidicem bakalım noluyo anlamadım. Şuan bile felaketim kafamı zor tutuyorum

Cnm geçmiş olsun yaa
Vücut artık pes ediyo ama kendine iyi bakman lazım havalar felanda sıcakya kafalarda yorgun bünye kaldırmıyo bi saatten sonra
Doktoru sakın ihmal etme dinlenmeye bak boşver randevuları senin sağlık olmadıktan sonra onların bi önemi yok hepsi olur biter kafanı dinlendir artık çoğu bitti azı kaldı bak kaydirigubbakcemile5

Eninde sonunda toplıcaz artık napalım ...:1no2:
Çok şanslıyız ki ailemize yakınız il dışına felan evleniyo olsak düşünsene daha zor olurdu :1no2:
O yüzden şükrediyorum ben :Saruboceq:

çıkmazdım ki ben ne işim var ya işim yokta şehrimi degiştircem :olmaz:
bana göre degil şahsen...
ailemdem uzak olamam ben..
anneme de çok yakınım ben semt dışına bile çıkmadmki bırak il dışınıkaydirigubbakcemile3

pazartesi sendromundasınız kendinize gelin kıslar...

çarşamba tatil deyip motive olunyerimseniben

Lindadrk yaa ben hangi doktordan randevu almalıyım bilemedim ??bilmiyorumkismile

Cnm tansiyonun düşükse kendini iyi hissetmiyosan gidecein yer dahiliye tabiki..
Tam olarak anlat bakıyım ne olduğunu baş dönmesi felan öyle şikayetler varsa başka yere yönlendiriyim :uhm:

Cnm tansiyonun düşükse kendini iyi hissetmiyosan gidecein yer dahiliye tabiki..
Tam olarak anlat bakıyım ne olduğunu baş dönmesi felan öyle şikayetler varsa başka yere yönlendiriyim :uhm:

Canım şuanda tansiyonum 10/6 oldu. haftasonu 8/3 oldu hep çıkartamadık.
Şimdi daha iyi ama asıl sorun şimdi bile içim çekiliyo, başımı tutamıyorum,sürekli biryerlere dayamak istiyorum başımı,ayak baş parmağımdan saç diplerime kadar sızı var.ayakta 5 dk dursam midem bulanıyo,kalp atışlarım hızlanıyo sanki oraya düşecekmişim gibi oluyo :sm_confused:

Canım şuanda tansiyonum 10/6 oldu. haftasonu 8/3 oldu hep çıkartamadık.
Şimdi daha iyi ama asıl sorun şimdi bile içim çekiliyo, başımı tutamıyorum,sürekli biryerlere dayamak istiyorum başımı,ayak baş parmağımdan saç diplerime kadar sızı var.ayakta 5 dk dursam midem bulanıyo,kalp atışlarım hızlanıyo sanki oraya düşecekmişim gibi oluyo :sm_confused:

Hmm o zaman dediğim gibi dahiliyeye git canım. Mutlaka hemogram alırlar kan şekerinde veya kan değerlerinde düşüş var mutlaka tansiyonunu etkilediğine göre ...
Tatlı şeyler yemeğe dikkat et öğlen felan kayısı olur şeftali olur meyve suyu iç iyi gelir mutlaka
Halsizlik var sende bide vücudunda msvcut bi enfeksiyon varsa mide bulantısı da normal ellerde ayaklarda titremeler bile olabilir. Ama tavsiyem çarşambayı beklemeden izin alamıyosan bile iş çıkışı acile git kan değerlerine baktır .kaydirigubbakcemile5
Zaten resmi tatil olduğu için çarşamba da nöbetçi doktorlar bakıcak sana bişe farketmez yani 2 gün daha böyle durma sakın :teselli:

oo kıslar artık aşkım hastanede müdür yardımcısı oldu laylay

Back