• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kaydirigubbakcemile3Evt cnm augmentin 1000 lik iyi bi antibiyotik keser şikayetlerini hemen . Andorexte sprey gargara enfeksiyon ağzında kalmasın sana zarar vermesin diye . Dişlerini fırçaladıktan sonra o bölgeye sıkarsın iyi gelir.
Düğüne kadar idare etsin seni sonra hemen bi panaromik aldır pozisyonuna bakıp alsınlar dişini yazık kaç zamandır o diş ağızda ve tam bi iltihap odağı o diş ağzında durdukça inan sana zararı var diğer organlarınıda etkiliyo ihmale gelmez tatliş sağlık bu kaydirigubbakcemile5

tabi senin için söylemesi kolay senağlama
benim dişimi oyacaklar eyvahedigeldismile

tabi senin için söylemesi kolay senağlama
benim dişimi oyacaklar eyvahedigeldismile

Oyacak olanlar bizler oluyoruz kaydirigubbakcemile3
Cidden bişe olmuyo yaa görüceksin bak bunun için mi bu kadar bekletmiişim diceksin
Anestezi yapıldıktan sonra hissetmiyosunki zaten içerde neler yapıldığını görsen fenalaşırsın kesip biçmelerden ama sen ne hissediyosun ne görüyosun kulağın uyuşmadığı için ses duyuyosun sadecekaydirigubbakcemile3
Şöyle kesiyolar yarıyolar dikiş atıyolar felan diyenlere bakma onları hssetmicen sen o hekimin işi
Anestezi geçtikten sonra iğnelerin yeri acır biraz bide açma kapama hareketlerinde zorlanırsın kasların yorulduğu için 2 gün içinde hepsi geçer merak etme bi cuma akşamı git aldır haftasnu evdeyken geçer gider hepsi zemuszemusaklinialirimsmile

Oyacak olanlar bizler oluyoruz kaydirigubbakcemile3
Cidden bişe olmuyo yaa görüceksin bak bunun için mi bu kadar bekletmiişim diceksin
Anestezi yapıldıktan sonra hissetmiyosunki zaten içerde neler yapıldığını görsen fenalaşırsın kesip biçmelerden ama sen ne hissediyosun ne görüyosun kulağın uyuşmadığı için ses duyuyosun sadecekaydirigubbakcemile3
Şöyle kesiyolar yarıyolar dikiş atıyolar felan diyenlere bakma onları hssetmicen sen o hekimin işi
Anestezi geçtikten sonra iğnelerin yeri acır biraz bide açma kapama hareketlerinde zorlanırsın kasların yorulduğu için 2 gün içinde hepsi geçer merak etme bi cuma akşamı git aldır haftasnu evdeyken geçer gider hepsi zemuszemusaklinialirimsmile

Ya ben zaten iğneden korkuyorum delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 Söyle sana Xylocaine sıksınlar önce hissetme battığını iğneninkaydirigubbakcemile3

Şuan elimde enjektör var içine anestezi çekilmeyi bekliyo ben geldim burda laf yetiştiriyom :roflol:

Allahım yaaa, ben düşününce kötü oluyorum bayılacak gibi oluyorum :bbo:

Arsecim yaa nikah için gün alıyosun ya kapora verip, ne kadar sürede işlemlerini tamamlayıp gitmen gerekiyo biliyomusun ??
Bizde öle bişe olmadıda benim bi arkadaş soruyo nikaha 1 ay kalaya kadar mı tamamlaman gerekiyodu evrakları felan ben hatırlamıyorum :uhm:

Arsecim yaa nikah için gün alıyosun ya kapora verip, ne kadar sürede işlemlerini tamamlayıp gitmen gerekiyo biliyomusun ??
Bizde öle bişe olmadıda benim bi arkadaş soruyo nikaha 1 ay kalaya kadar mı tamamlaman gerekiyodu evrakları felan ben hatırlamıyorum :uhm:

Bizdede omadı öyle birşey :sm_confused: nasıl yani kapora verip günü ayırtıp sonramı alınıyomuş. bizde hiç öyle olmadı :uhm:

Günaydın kıslarr
Resmen ayakta uyuyorum bitmiş bi haldeyimm mafoldumben
Ayaklarımın dili olsada konuşsa yaa
Dinlenmek istiyorum artıkkk :çok üzgünüm:

neden dinlenmiyorsun ki hafta sonu :sm_confused:
ben öglene kadar yatıyorum kaydirigubbakcemile3

Öğlene kadar yatmak mııııı rüya gibi valla en son ne zaman öğlene kadar yattığımı hatırlayamıyorum bile kafamçokkarıştı

Cmtsi işten çıkıp karşıya geçtim akşam 8e kadar birsürü yer gezdik işlerimiz vardı onları hallettik ordan atladık kocaeliye yine dedeme ziyarete gittik
Gece kuzen bırakmadı onda kaldık nişanlımla ertesi gün babanem bırakmadı dün gecede babanemde kaldık bu sabahda 6.30du yola çıktık direk ikimizde işe akannehirakannehir
Ve tabi kuzenlerleyken sohbet muhabbet sabaha karşı uyumalar ekstrasııı

Öğlene kadar yatmak mııııı rüya gibi valla en son ne zaman öğlene kadar yattığımı hatırlayamıyorum bile kafamçokkarıştı

Cmtsi işten çıkıp karşıya geçtim akşam 8e kadar birsürü yer gezdik işlerimiz vardı onları hallettik ordan atladık kocaeliye yine dedeme ziyarete gittik
Gece kuzen bırakmadı onda kaldık nişanlımla ertesi gün babanem bırakmadı dün gecede babanemde kaldık bu sabahda 6.30du yola çıktık direk ikimizde işe akannehirakannehir
Ve tabi kuzenlerleyken sohbet muhabbet sabaha karşı uyumalar ekstrasııı

kafamçokkarıştı
ay canım..
bizde 12 ye gelmeden kalkarız malum iş var ..uykusuz asla...:olmaz:

sabahın yedisinde evden çıkıyorumakannehir

yatmasam işyerinde başıma agrılar giriyor..
önce saglık güselim:sm_confused:

kafamçokkarıştı
ay canım..
bizde 12 ye gelmeden kalkarız malum iş var ..uykusuz asla...:olmaz:

sabahın yedisinde evden çıkıyorumakannehir

yatmasam işyerinde başıma agrılar giriyor..
önce saglık güselim:sm_confused:

Öyle tabiki canım ama benim hayatıma pek uymuyo düzenlilik kaydirigubbakcemile3 Hep bi hareket halinde buluyorum kendmi bi bakmışın oraya koşturmuşum bi bakmışın burayada yetişmişim kaydirigubbakcemile3

Kliniktede son ayım diyebilirim büyük ihtimalle haziran sonu sezon bitince aslında yaz boyu devam ediyo ama etmicem izin alıp ramazan bayramından sonra başlıcam inş :Saruboceq: Ayarlıyabilirsem tabi

oo dinlenirsin işte canım...

ben haftayada çalışıyorum..
diger hafta pazartesi gelicem salı yokum izne çıkıyorm kıslar
1 hazirandan 17 hazirana kadar yokum......:=D

oo dinlenirsin işte canım...

ben haftayada çalışıyorum..
diger hafta pazartesi gelicem salı yokum izne çıkıyorm kıslar
1 hazirandan 17 hazirana kadar yokum......:=D

Ohhh ne güzell boshayallersmile
Çok az kaldı canım sabrediyorum valla bende yapcak bişe yok hepsi bir arada olmak zorunda:sm_confused:

Ohhh ne güzell boshayallersmile
Çok az kaldı canım sabrediyorum valla bende yapcak bişe yok hepsi bir arada olmak zorunda:sm_confused:

Çok kaldı evet:)

bu çarşamba rsmi tatil ya izinliyiz..
çarşmba annemler falan evimi temizlicez..tekrardan..
aynı gün veya ertesi gün..beyaz eşyalarımı getirtircem ocagımı falan serviste baglasın hepsini...
cuma günü de tüm çeyizimi getircem..bir arabayla..

diger haftaya da sadece mobilyalar kalıyor..boshayallersmile

Çok kaldı evet:)

bu çarşamba rsmi tatil ya izinliyiz..
çarşmba annemler falan evimi temizlicez..tekrardan..
aynı gün veya ertesi gün..beyaz eşyalarımı getirtircem ocagımı falan serviste baglasın hepsini...
cuma günü de tüm çeyizimi getircem..bir arabayla..

diger haftaya da sadece mobilyalar kalıyor..boshayallersmile

Hadi hayırlı olur inşallahh ..
Çoğu işi hallettin sen sırana savdın artık kaydirigubbakcemile3
Çarşamba günü resmi tatil ama benim doğum günüm olduğu için malesef dolu bigün olucak :lepi:
Haftasonu evin temizlik işi holledilcek bizimde.
Sonrada duvar kağıdı fean yapılcak banyo dolabı takılcak ankastreler gömülcek tezgaha daha sonra bi kez daha temizlik olcak ve eşyalar gelicekk inş:Saruboceq:

Back