- Konu Sahibi CADISILA87
- #19.861
montları evet kışlıkları koli bulmam gerek ya bende paketliyim perşembe günüboshayallersmile
Hani hurçlar var ya,ben onlardan aldım onlara koydum kıyafetlerimi.
Kolilere,kutulara falan kıyafet mi konulur ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
montları evet kışlıkları koli bulmam gerek ya bende paketliyim perşembe günüboshayallersmile
ee kızlar kaç gün kaldı düğünlerinize..
Bizim sadece 17 gün kaldızemuszemus
Arse nerde bugün kızlarr
Hastaydı dün noldu acaba inşallah kötü bişey yoktur :1no2::Saruboceq:
hmm anladım peki nasıl alınabilir yani benim nişanlımın işi yeni daha 7 ay olucak o güne kadar çalıştıı yerde yıllık izininden bir kısmını kullandırmazlarmı acaba 1 haftalık kısmına hak kazanmış olmuomu 6 ay çalışınca bir yıldakiler 2 hafta izin kullanıyor 6 ayda da 1 hafta izin olmazmı ki
canım senin daha iyi bilmen gerek bunları sen müdür degil miydin?:sm_confused:
evet canım müdürüm ama finans bölümünde çalışıorum personel bizim şirkette tutulmuyor mali müşavir tutuyor onu aradım ama ulaşamadım sormak için bi de şirketten şirkete değişiyor yönetmelikler bizim burda bir yılı tamamlamadan izin kullanılmıor kullanılsa da ücretsiz izin oluyor evlilik izini 3 gün ama yeni kanuna göre memurlarda 5 gün oldu o yüzden özel şirketlerde de mi öle onu bilemedim sengözlerimebaksanab
hmm neyse bakalım ya balayı için rezervasyon yaptırıcaz izini ona göre ayarlayalım dedik neyse artık çıkar olmadı 3 gün evlilik izini kullanır 2 gün de ücretsiz izin kullanır 5 güne tamamlarız 2 gün de hafta sonumuz olur oldu 7 gün yeter de artar bile napalım bu arada demek 2 hafta kaldı ayyy çok heyecanlısındır şimdi sen canımcım yaa bişi sorcam diğer kızlar da cevaplasın bütün bir evi kaça düzdünüz arkadaşlar ne kadara mal oldu biz araştırmalar yapıyoruz da temmuzda başlıcam mobilyaları almaya kredi mi çekip peşin alsak yoksa taksitli alıp da taksit mi ödesek ona karr veremedik siz nasıl bir bütçe oluşturdunuz kızlar