• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

sağol cnmm iyiyimmm aslında moralim bozuk nişanlımla büyük tartıştık

resimleri yarın senin görmen için yeniden eklerim sonra silerim hayatım şuan laptoptayım

resimler arka odadaki pcde ...odada müsait değil pek... ay ne uzun anlattım kısacası yarn eklerim :):):)

olurmu canım.. konuyu açan benim zaten

herlade küsme ne nasıl olur hiç yaşamadık birbuçuk sene boyunca yalandan kavga çıakrıyorum

nekadar küs kalıcaz diye eften püftenkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar benimde 2010 yazı düğnüm var. bakıyorumda siz girmişsiniz bile çeyiz olayına bende yavaş yavaş başlasam iyi olacak.

merhaba kızlar benimde 2010 yazı düğnüm var. bakıyorumda siz girmişsiniz bile çeyiz olayına bende yavaş yavaş başlasam iyi olacak.

Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin hoşgeldin aramıza :1hug: Biz çeyiz konusunda baya yol aldık,en azından ben baya yol aldım.Çünkü düğün zamanı sıkışmak istemiyorum,herşeyin en beğendiğimi en güzelini almaya çalışıyorum o yüzden araştırıp gezip inceleyip en son karar veriyorum kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel bende takılayım da biraz sizle bişeyler öğreneyim ne nerden alınır falan. üff çok zor geliyo hepsi. bizim nikahımızda kıyıldı aslında resmiyette evliyiz yani. o kadar zor geliyoki kaçsam mı ki kocama. yok çok komik olur. insan kocasına kaçar mı hiç:)

Ayyy sılacım tam cadısın valla var ya kaydirigubbakcemile3 Eee çocukcağızın gönlünü al bari garibim seni dişçiye götürmek gibi bir gaflette bulunmuş aşkından bide cefa çekmiş yolda laelaelaelaelae

nası becedin kız sıla yalandandan kavga çıkarmayı. güzel çözüm ama kötü olmuş. kalbini al çocuğun

ohh ne güzel bende takılayım da biraz sizle bişeyler öğreneyim ne nerden alınır falan. üff çok zor geliyo hepsi. bizim nikahımızda kıyıldı aslında resmiyette evliyiz yani. o kadar zor geliyoki kaçsam mı ki kocama. yok çok komik olur. insan kocasına kaçar mı hiç:)

Ayy inanmıyorum eziyet yani.. Şu an ikinizde manevi işkence çekiyor olmalısınız ayrı ayrı kaydirigubbakcemile3 Hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan Bak ben çok araştırma yaptım,sen bişeyler alırken bana danışabilirsin istersen.Elimden geldiğince yardımcı olurum,tabi diğer arkadaşlarda aynı şekilde :1hug:

[kızlar işten çıkmış stresliydi yaa

hiç tesellii etmediiiii hep hadi hadii yürü bişey olmaz saçmalam çocukmusun diyo geçişiriyo

geçen gittiğimde bir kadın geldii yıktı orayı bağıra bağıra ağladı çok korktummmmm

kızlarrrrr yaaaaaaaa

sağol phenomen ekim ayındaki ödemelerimde bitsin başlayacağım artık bi ucundan çok teferruatlı bi iş. nasıl gözüm korkuyo ya. ama yepyeni olacak bütün eşyaları bu tarafıda güzel. hele o eşyaları hayatına anlam katan insanla birlikte kullanmak harika bi şey olacak

Hadi hadi bahane arama şimdi cadılık yapmışsın işte kaydirigubbakcemile3 Çocuk canım cicim dese sen iyice tırsardın,bilerek yapmıştır öyle.Sen gönlünü al yazıktır opuyorumnanaktan

sağol phenomen ekim ayındaki ödemelerimde bitsin başlayacağım artık bi ucundan çok teferruatlı bi iş. nasıl gözüm korkuyo ya. ama yepyeni olacak bütün eşyaları bu tarafıda güzel. hele o eşyaları hayatına anlam katan insanla birlikte kullanmak harika bi şey olacak

Gözün korkmasın hiç canım,bu alışverişler o kadar eğlenceli oluyoki sonra bi bakmışsın evde çeyizleri koymaya yer kalmamış zemuszemus Ve evet katılıyorum sana o yepyeni eşyaları kullanmak müthiş bi duygu opuyorumnanaktan Her seferinde ayrı heyecan ayrı mutluluk :dance:

telimi kapadım evdende fişi çektim beni cadılığımla başbaşa bırakıyor

kızlar özlemişim böle şeyleri hehehehe arada sırada küs kalmak heyecanmı katıyor nee

bakalım yarın gönlümü nasıl alıcak hehehehe

Back