• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ayy ciddi misin bana da minik kuş demeye başladı nişanlım kaydirigubbakcemile3 Ayy bende şalı çok beğeniyorum nişanlım tak diyo ama bana hiç yakışmıyo,şal uzun suratlılara gidiyo ben yusyuvarlağım kaydirigubbakcemile3

alfemodan aldım canım,yerleştirdik bile çok güzel oldu çok içime sindi
göstericem ama bitince :)) örtüsüyle halısıyla perdesiyle :)))

Ayy çok hoş yaa güle güle kullanın, bende bi gidip bakayım.E malum yatak odasını kız tarafı alır ya..Şeyy canım ayıp olmazsa ne kadara aldın diye sorabilir miyim :kedi:

evet canım yatak odasını kız tarafı alır,bu küçücük başımla aldım,
tek başıma ödemeye çalısıyorum :çok üzgünüm:
2700 e yakın bi fiyat
önce biz baza diye düşünüp yatak almamıstık sonra yatakta aldık,yatağın fiyatını unuttum ondan..fisfisfis:

Allah kolaylık versin canımcım..2700 iyiymiş ama ben bazalı bişey istiyorum çünkü eşyam çok ve evimde dolap yaptırmaya çok yer yok ıvır zıvırımı koyarım altına.Dolabı büyük mü bu takımın?

Ayy sen şimdi güzel güzel perdeler alırsın fıstık gibi bir halı olursun süper bi yatak odan olur canım,borçların hepsi biter sen hiç sıkma canını bende bi başıma beyaz eşya aldım 2,5 milyar ödiyip duruyorum..

dolabı şimdiye kadar gördüğüm en büyük dolap canımcım :))
bizim evimiz kendi evimiz olduğu için eşyalarımı koymaya şuan için çok yer var
bende baza çok istedim üstelik önceden hazırda bazamız da vardı ama başlığa uymadı,
bizde mecburen kendi yatağını almak zorunda kaldık,en azından yorganları koyardım,
bakıciğiz artık nereye koyacağıma

Ayy sen şimdi güzel güzel perdeler alırsın fıstık gibi bir halı olursun süper bi yatak odan olur canım,borçların hepsi biter sen hiç sıkma canını bende bi başıma beyaz eşya aldım 2,5 milyar ödiyip duruyorum..

ah canımm valla ne zormus,halı perde düşünmek birbirine uydurmak
inşallah güzel olur,abuk sabuk saçmalamak istemiyorum
bu arada bi topikte okudum bir çok bayan halıda en iyisi dinarsu,koyunlu,gümüşsuyu bide saray halı demiş,,aklında olsun eğer almadıysan

Oh oh iyiymiş büyük dolap :) Bizim evde kendi evimiz canım ama evde öyle ekstradan bir dolap yaptırmaya filan yer yok,o yüzden yatak odasına büyük dolaplı bir takım arıyoruz ya da duvara uygun bi dolap yaptırcaz.Mesela annemin evince gömme bi dolap var ne koysan içine alıyor ama bizim öyle bir şansımız yok.Neyse sende büyük dolabının içine koyarsın kuşum boşuna büyük almadın ya :)

Bende baza düşünüyorum doğtaştan ve yataştan bi takım beğendim ama bakalım babam ne diycek kaydirigubbakcemile3 halı dada osmanlı halı var bizim burda süper halılar koyuyo bayılıyorum

Yokk daha almadım nasıl alayım canımcım borcum çok ama söylediğin iyi oldu bende Saray almayı düşünüyodum ama salonuma kesinlikle Step alıcam çok güzel halılar var yaa..

Doğtaş tan almış bir arkadaşım mobilyalarını çok memnundu ama bayağı pahalıya almış,doğtaş çığır açtı zaten bu yıl ..

ah ahh nerde o eski gömme dolaplar,küçükken içine saklanırdım içinde ben bile kaybolurdum kaydirigubbakcemile3
dolaba benim kendi eşyalarım sığar inşallah,şimdiden nişanlımla tartışmalar başladı,dolabın yarısından fazlasını istiyorum da kaydirigubbakcemile3
kapalı bi balkonumuz var kocaman belkide oraya bi dolap yaptırırız ilerde yorganları koymaya

Ayy kızlar çok geç olmuş ben daha ıspanak pişiricem çıkıyorummmm kendinize iyi bakın sonra görüşürz öpüldünüzzz...

Back