• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ayyyyyy çok fenasın :olmaz: Ben olsam bu gece uyuyamazdım naniknanik İçim rahat etmezdi ya da meraktan çatlardım yarın nolcak diye kaydirigubbakcemile3 Ama eğer nişanlım haklıysa ve ben fişi çekmişsem hayatta alttan almaz,herkes suçunu kabul edecek diye düşünür benim adım atmamı bekler :dilcikar: Böyle yapar aynen bana kaydirigubbakcemile3

yokk füsun benimkisi alır suçu üzerine kaydirigubbakcemile4

geçengün görümcemi dedikodu ediyodum duymuş bu odaya girdim bana böle bi tuhaf baktı duydunu anladım neeeee neeeeeeeee bakıyosun dedimmm

niçin baktını biliorum bidaha başkası için öle bakma dememe gerek kalmadı özür diledi öptü bidekaydirigubbakcemile3 biz kadın milleti fenayız cidden ya

anacım bıktı be çenemden huzuru bozulmasın diye

heşeye eyvallah diyo.. artık annemde diyo kızımı ezerlermi üzerlermi diye düşünmüyorum

korkum kızım onları üzmesin diyokaydirigubbakcemile3

Ayyy çok güldüm yaa ilahi sılaa kaydirigubbakcemile3 Benimde abim öyle diyomuş yengeme,bu çocuk çok sessiz bizim kız bu oğlanı yer bitirir yazık garibana diyomuş kaydirigubbakcemile3

nişanlanınca evlenince nasıl olsa onun oluyorsun

anca huzur bozulmasın aman evde gerginlik olmasın diye gönül alırlarsa alıyolar

ama flört dönemi bambaşka ben bayılıyorum o döneme nasılda kaybetme korkusu oluyo

en ufak bir kelimemde ödü kopardı şimdi yanındayım aileler girdi işin içine evlilğe gün geçtikçe ilerliyoruz

pek de kaybetme korkusu yok şu yaşadğımız şeyi flört döneminde yaşasak hastanelik olmuştu..

hemen başlardı burunu kanamaya fln

Ayy ciddi misin o kadar kötü olurdu yani,yazıkk.. Benimde ilişkimizin ilk yıllarında öyle olurdu,en ufak tartışmada karnıma ağrılar girer uyuyamazdım,ilerleyen yıllarda rolleri değiştik :)) Şimdi ikimizde rahatız ama pek tartışmadığımızdan tartışma olsa kim nasıl davrancak bilemiyorum şimdi :)

evetttttt kızlarrrrrrrrrr ezdirmiyoruzzzz kendimiziiiii

ablası bana neler anlatıyo kayınvalidesinden çok çekio çokda iyi kızcağız

kaynanası neler yapmışş oda çook sessiz sedasızz gık diyemiyo ayıp diye

bende kaynanamın yanında dedim sen çık şu binada bir avazın çıktığı kadar bağırsana

kaynanana senden azıcık korksun ...anam bir baktım herkes bana bir garip bakıyo

sonra bir gülme krizine girdik...biz yapamayız sıla diyo ..iyi yapamazsan çekkkkk

Ama çok haklısın flört dönemi çok sihirli bir dönem herşeyin ayyukta yaşandığı zamanlar..Ayy hatırlıyorumda ilk zamanlar ben akşam trene biner eve giderdim ve ağlardık ayrılmak çok zor gelirdi :)) Şimdi hiç ağlamıyoruz :))

Ya şimdi bi laf sölücem sözüm meclisten dışarı,eşek eşekliğini bilirse semer vuran çok olur misali..Herkes ağırlığını belli edecek ki davranışlar o yönde şekillensin..

Ayy ciddi misin o kadar kötü olurdu yani,yazıkk.. Benimde ilişkimizin ilk yıllarında öyle olurdu,en ufak tartışmada karnıma ağrılar girer uyuyamazdım,ilerleyen yıllarda rolleri değiştik :)) Şimdi ikimizde rahatız ama pek tartışmadığımızdan tartışma olsa kim nasıl davrancak bilemiyorum şimdi :)
bebeğim ne yazığı acıma elin adamı işte bak köprüyü geçene kadar.. şimdi niye kimse kaldırmıyo hastaneye ..kandırdı benii:olmaz:
şimdide ben dalga geçince benim için hastaneye kaldırldın bee diyorum kızdırmak için
utancından yok öle bir şey diyozemuszemus benimle barış diye kandırdım diyo

erkekliğede birşey sürdürmüyoruz :)I

Ayyy tabi o erkeklik damarları hemen kabarır böyle şeylerde hiç kabullenmezler kaydirigubbakcemile3 Ama yinede ne biliim ya yazık naniknanik Evlenince daha mı çok değişecekler dersin??

kızlarr günaydın
size söylemiştim resim koyucam diye,cumartesi işten aceleyle işten çıktım.
komple ağda yaptırmaya gittim,kız bacaklarımı aldı,bikini bölgesinide aldı,bitirmeye yakındı işte
bana elimle gerdirmem gerektiğini söyledi,gerdimdi,bi çekti,çok acıdı,sonra kız kanıyo dedi,noluyo demeye kalmadan peçete kan içinde kaldı,neyse sonra eve gittim duş falan aldım,bu arada nişanlımda bize gelmiş,bi baktım kasığıma doğru bi yırtılma var,
hemen annemi çağırıp gösterdim,akşam saat 10 a doğru hastaneye gittik,pansuman yaptırmaya,doktor gördü,pansumanla geçmez dedi,2 dikiş attı..hemde uyuşturmadan,çektiğim acıyı bilemezsiniz,,
bugün o güzellik salonuna gidip o kadına gününü göstericem..

ayyyyyyyyyy çok geçmişşşş olsunnn

aaa ellerim titredi okurken canının acısını hissetim desem yeridir...

allahın belası yapamıyosa yapmasın bu işi

evet canım,gece eve geldik,aklıma geldikçe yüzümü kapattım dikilirkenki gibi,
bide bişey bişey diyip geçiştirmesi beni çok sinir etti,
bugün gidicem bakalım,hastane kağıdımıda aldım yanıma
sokucam gözüne

Back