- Konu Sahibi CADISILA87
- #1.761
Türbanlıymışsın ne güzel sende güzelsin tabi :kedi: bende evlendikten hemen sonra kapanıcam Allah nasip kısmet ederse
neden evlenmeyi bekliyosun canım
özel bir sebebimi var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türbanlıymışsın ne güzel sende güzelsin tabi :kedi: bende evlendikten hemen sonra kapanıcam Allah nasip kısmet ederse
neden evlenmeyi bekliyosun canım
özel bir sebebimi var?
Bende aynı soruyu soracaktım ama hassas bir konu ya çekindim :uhm:
Hımm anladım canım hayırlısı olsun..Ben ilk kapandığımda bir iki eşarp ve tunikle halletmiştim olayı zemuszemus Zamanla koleksiyon artıyor emin ol hemen öle pat diye bi gardırop dizemiosun kendine :1no2:
kızlarr bişey sorcam uğurböceği nişanlımıydı?
Kızlar çok kilolu duruyomuyum sizce???
Ayy ne biliim yaa..Nişanlım hep yok sen kilolu değilsin filan diyodu çünkü ben genelde bol şeyler giyiyorum anlamıyo kilomu ama bayramda onlar bize geldiğinde üzerimde gömlek vardı.Hıı doğru sen biraz kilo almışsın 1-2 kilo versen daha güzel olursun dedi bana :çok üzgünüm:
Ben ilk kapandığımda şu 5 milyonluk saten eşarplardan takıyodum hatta üniversite bitene kadar onları taktım.Şimdi 2-3 yıldır o pahalı eşarplardan alıyorum.Ahh ahh kendime eziyet etmişim yıllarca.Çünkü o ucuz saten eşarplar dehşet terletiyo ve kayıyo..Benim terden boynum tutulurdu hep.Artık kurtuldum zemuszemus Sen kapan ben sana pratik bilgiler de veririm canım çeyiz bilgileri dışında kaydirigubbakcemile3