• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızdı tabi bunu yapan kıza,lazer epilasyonda karar kıldık şimdi,ama ondan da korkuyorum açıkcası,
kanser riski varmıs diyolar

canım bir dur ya önce yaran iyice iyleşsin yaptırma lazer fln

sonuçta çalışan kıl köklerinin çalıştırmasını önliceksin bozma hormonların dengesini

kendin yaparsın ağdanı fln artık

yok canım ya şuan yaptıramam lazım,kendim yapıcam artık,kimseye güvenmiyorum
ya da eski yaptırdığım yerde iyiydi,ilerde korkum geçince onada gidebilirim
amannn ne zor şu kadınların işi yaa mafoldumben

anam benimkisi ağdayada göndermiyo yaa kadın sapık fln olursa diyo:olmaz:

ayyy evet bayanların işi çok zor çok bende ağdadan çok korkuyorum evlenicem hala jilet kullanıyorum

senin işin çok zor cadısıla,kıl köklerin çok kalınlaşmıstır,ilk yaptırdığında zor olur
bence bir an evvel yaptır,nişanlınada gittiğini söyleme,bilmesi gerekmiyor bence herşeyi

ya cnm benim cnm .cok yanıyo ben nezaman başladıysam bitiremedim o ağdayı

zaten başkasına imkansız açmam öle özeniyorumki gidip yaptıranlara ben kendime gelince kitleniyorum

ama valla jilete devam benim için şuan....

Bende ilk yaptığım zaman odaya girerdim evde 1 saat çıkmazdım 5 cm lik yeri zor yapar yarım yamalak çıkardım,
ama yaptırdıkça insan alışıyor,eski acısıda kalmıyor canım

Ayyy canımmm ne diyosunnnnnnnnn :1shok: Çok geçmiş olsun :1hug: O kızın saçını başını yolsaydın sende, madem bilmiyosun ne diye girişiyosun dimi cık cık cıkk yasakkelime Ben lazer epilasyon yaptırıyorum ve çok memnunum,herkese tavsiye ederim 1 yılda kurtuldum.Ve çok araştırdım kanser olan olmamış,gerçi bugün en kanserojen şeyi yani telefonu kullanıyoruz epilasyondaki 15-20 saniyelik radyasyon nedirki..Ayrıca bana lazer uygulayan uzmanda kendisine uygulatmış,öyle bir risk olduğunu düşünse kendine yapmazdı heralde dimi..

Ayyy canımmm ne diyosunnnnnnnnn :1shok: Çok geçmiş olsun :1hug: O kızın saçını başını yolsaydın sende, madem bilmiyosun ne diye girişiyosun dimi cık cık cıkk yasakkelime Ben lazer epilasyon yaptırıyorum ve çok memnunum,herkese tavsiye ederim 1 yılda kurtuldum.Ve çok araştırdım kanser olan olmamış,gerçi bugün en kanserojen şeyi yani telefonu kullanıyoruz epilasyondaki 15-20 saniyelik radyasyon nedirki..Ayrıca bana lazer uygulayan uzmanda kendisine uygulatmış,öyle bir risk olduğunu düşünse kendine yapmazdı heralde dimi..

sağol cnm,valla yaptırmadan önce bide sordum ne kadardır yapıyosun diye,6 senedir yapıyomus,
bende maddi durumumu doğrultayım bende başlıcam lazer epilasyona,en güzel çözüm

kızlarr günaydın
size söylemiştim resim koyucam diye,cumartesi işten aceleyle işten çıktım.
komple ağda yaptırmaya gittim,kız bacaklarımı aldı,bikini bölgesinide aldı,bitirmeye yakındı işte
bana elimle gerdirmem gerektiğini söyledi,gerdimdi,bi çekti,çok acıdı,sonra kız kanıyo dedi,noluyo demeye kalmadan peçete kan içinde kaldı,neyse sonra eve gittim duş falan aldım,bu arada nişanlımda bize gelmiş,bi baktım kasığıma doğru bi yırtılma var,
hemen annemi çağırıp gösterdim,akşam saat 10 a doğru hastaneye gittik,pansuman yaptırmaya,doktor gördü,pansumanla geçmez dedi,2 dikiş attı..hemde uyuşturmadan,çektiğim acıyı bilemezsiniz,,
bugün o güzellik salonuna gidip o kadına gününü göstericem..

çok geçmiş olsun arkadaşım yaaa nasıl fena bişi inş çabucak iyileşir yaran

sen anlatırken bende fena oldum walla bende gidiyorum bayadır ama her seferindede korkuyorum hala alışamadım ne zor şey lazer yapıp kökünden kurtulmak istiyorum bende yaa ama nasıll cesaret edip gidicem bakalım

çok geçmiş olsun arkadaşım yaaa nasıl fena bişi inş çabucak iyileşir yaran

sen anlatırken bende fena oldum walla bende gidiyorum bayadır ama her seferindede korkuyorum hala alışamadım ne zor şey lazer yapıp kökünden kurtulmak istiyorum bende yaa ama nasıll cesaret edip gidicem bakalım

Teşekkür ederim canım
en iyi lazer epilasyon galiba,ağdanın acısından bin kat daha iyidir,parayı bulunca ilk işim yaptırmak olucak

kızlar bu diş acısınada çare varmı yaa

ölüyom sızıdan ağrıdan dün 3 saat dişçideydim valla yarın yine gidicem ne zman bitecek bu azap ne zaman

kurtulucam ben ya

tekrar geçmiş olsun cnm
yarında git dişçine biter sonra inşallah
bende şimdi 2009 haziran gelinleri topiğini okudum,çok acaip ya,aylar kala herkes heyecanla napıcam ben diye koşuştururken profillerine girip düğünlerinin evlerinin fotolarına bakmak çok acaip,bizdemi böyle olucaz
bu arada eşyaları neden erkenden eve getirdik diye kendi kendime nişanlıma çok kızıyorum,
hevesim kaçacak diye korkuyorum mafoldumben
gerçi halı ve perde düğüne en erken 1 ay kala alınacak o zaman ev eve benziycek ama olsun,sinir oldum

ayrıca
müjdeci
masumca
gülümse_21

nerelerdesiniiiiiiiiiizzzzzzzzz ??????
topikte yoksunuz uzun zamandır,birşeymi oldu diye merak ediyorum
cadısıla ben phenomen ve ömrümünsahibi olmasa topiğin hali harap mafoldumben

Back