- Konu Sahibi CADISILA87
- #1.841
nişanlın ne dedi tabi birdaha yasakladı dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canımmm ne diyosunnnnnnnnn :1shok: Çok geçmiş olsun :1hug: O kızın saçını başını yolsaydın sende, madem bilmiyosun ne diye girişiyosun dimi cık cık cıkk yasakkelime Ben lazer epilasyon yaptırıyorum ve çok memnunum,herkese tavsiye ederim 1 yılda kurtuldum.Ve çok araştırdım kanser olan olmamış,gerçi bugün en kanserojen şeyi yani telefonu kullanıyoruz epilasyondaki 15-20 saniyelik radyasyon nedirki..Ayrıca bana lazer uygulayan uzmanda kendisine uygulatmış,öyle bir risk olduğunu düşünse kendine yapmazdı heralde dimi..
kızlarr günaydın
size söylemiştim resim koyucam diye,cumartesi işten aceleyle işten çıktım.
komple ağda yaptırmaya gittim,kız bacaklarımı aldı,bikini bölgesinide aldı,bitirmeye yakındı işte
bana elimle gerdirmem gerektiğini söyledi,gerdimdi,bi çekti,çok acıdı,sonra kız kanıyo dedi,noluyo demeye kalmadan peçete kan içinde kaldı,neyse sonra eve gittim duş falan aldım,bu arada nişanlımda bize gelmiş,bi baktım kasığıma doğru bi yırtılma var,
hemen annemi çağırıp gösterdim,akşam saat 10 a doğru hastaneye gittik,pansuman yaptırmaya,doktor gördü,pansumanla geçmez dedi,2 dikiş attı..hemde uyuşturmadan,çektiğim acıyı bilemezsiniz,,
bugün o güzellik salonuna gidip o kadına gününü göstericem..
çok geçmiş olsun arkadaşım yaaa nasıl fena bişi inş çabucak iyileşir yaran
sen anlatırken bende fena oldum walla bende gidiyorum bayadır ama her seferindede korkuyorum hala alışamadım ne zor şey lazer yapıp kökünden kurtulmak istiyorum bende yaa ama nasıll cesaret edip gidicem bakalım