2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Cnm aslında 100 baskı foto çok iyi .. Bide 2 fotoğrafçı demek ,Hikaye yapılıyoya biri damadın biri gelinin yanında bulunuyo yerimseniben Bu hangi fotoğrafçının paket fiyatları ??

serhan serter 1800 indi.
bu ona göre çok pahalı geldi :sm_confused:

Vakit var diyosan biraz daha araştır cnm olmazsa :uhm: Belki başka bi yerden bişey çıkar ama yok kafamda bitsin içime sindi serhan bey diyosanda anlaş vereliniortak Kararsızlık çok kötü bide araştırdıkça seçenek artıyo kafa karışıyo bende napıcam bilmiyorum kafamçokkarıştı

Aynen dediğin gibi şimdi bissürü yere mail attım, yarına kadar bekliyorum. Eğer yarına kadar Serhan beyin altında fiyat veren çıkmazsa, artık battı balık yan gider deyip gözümüzü karartıcaz :sm_confused:

Hadi bakalım inş güzel bişey olur :Saruboceq: Valla yoruldum artık bende mail atmaktan incelemekten kafam çok rahatlıcak hallolunca. Daha önümüzde birsürü iş var düşünceğimiz mirmirmirmir

Aynen yaa, zaten hepsi birbirine karışıyo artık :roflol:

Çok merak ediyorum evlendikten sonra oturup düşününce geriye dönüp neleri hallettiğimize neler yaptığımıza kısa süre içinde neleri araştırıp en ince detayına kadar karar vermiş olduğumuza hayret edicez sanırım kaydirigubbakcemile3 Nasıl üstesinden gelmişiz diye inş tabi :Saruboceq:

her ayrıntıyı konuşuyoruz ..burda maşallah düşünmedigmiz şey kalmadı:sm_confused:

herşeyi yaptık deriz he kıslar..

Yaa zaten işin komik tarafıda o, sendede o var anladığım kadarıyla bendede var. yani biz büyük şeylerle uğraşmak yerine nedense detaylara takılıp kalıyoruz.O yüzdende çok uğraşıyoruz :roflol:

Öyle galiba .. Çok şey öğrendim burdan iyiki katılmışım aranızaa :1hug:

süper biryermiş valla burası. Bizde msn falan gibi şeyler yasak tabiki,bilgi-işlem merkezi kilitliyo.Burası harika oldu benim için.acayip fikir alışverişi yapıyorum, sağolun gelinler,aman kopmayalım kızlar :dance:

ama neye üzülürdüm biliyormusunuz evlendikten sonra üye olsam çok üzülürdüm sanırım..

bende zaten ne zaman evliliğe adım attım kendimi burda buldum.sositososito

daha önce çok gördüm ama sözlendgimde daha bir ilgi odagı olmuştu banayerimseniben

Yaa zaten işin komik tarafıda o, sendede o var anladığım kadarıyla bendede var. yani biz büyük şeylerle uğraşmak yerine nedense detaylara takılıp kalıyoruz.O yüzdende çok uğraşıyoruz :roflol:

Aaaa ne kadar ayıp sende olan bende olmaz mı hiç kaydirigubbakcemile3

Bende çok detaycıyım gerçekten . bi tuzluğun , yağdanlığın , yumurta fırçasının bile peşine kaç dükkan gezen insanım kaydirigubbakcemile3:roflol:

aynen bizim burdada yasak...

iyi vakit te geciyorum burdA:lepi:

Hadi siz yine genelde masa başındasınız ben tüm gün ayakta klinikte koşuyorum bi o bölüme bi bu bölüme kaydirigubbakcemile3 İki hasta bakıyoruz gelip yorum yapmaya koşuyorum bilgisayar başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…