- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.421
Lindadrk şuna bir göz atsana ?
Düğün törenindeki fotoğraf çekimi için fiyat teklifi ve program aşağıda sunulduğu gibidir:
Düğün Töreni :
1. paket:
Sabah hazırlık aşamalarından başlayıp ilk dansa kadar sürecek çekim sırasında elde edilecek fotoğraflar düğün tarihinden itibaren maximum iki hafta içinde yapılıcak photoshop çalışmasından sonra;
*Elenip, işlenerek hazırlanmış olarak fotoğraflarin tamami DVD'de ,
* 100 adet baskı(siyah beyaz ve renkli)
*Seçilen fotoğraflardan oluşan ve çiftin seçtiği bir müzik eşliğinde yapılacak slayt show,
teslim edilecektir.
Dugun cekimi 1 profesyonel fotografcı tarafından yapılacaktır.
Programın toplam bedeli 1250 TL dir.
2. Paket
Sabah saatlerinde başlayıp ilk dans seramonisi sonuna kadar sürecek çekim sırasında elde edilecek fotoğraflar düğün tarihinden itibaren maximum iki hafta içinde yapılıcak photoshop çalışmasından sonra;
*işlenip hazırlanmış olarak fotoğrafların tamamı yüksek çözünürlükte DVD formatında teslim edilecektir.
*Seçilen fotoğraflardan oluşan ve çiftin seçtiği bir müzik eşliğinde yapılacak slayt show,
*100 adet baskı(13*18)
*50 adet (10*8/2) fotoğraf baskısı
Programın toplam bedeli 1750 TL' dir.
Dugun cekimi 2 profesyonel fotografcı tarafından yapılacaktır.
3. paket:
Sabah saatlerinde başlayıp ilk dans seramonisi sonuna kadar sürecek çekim sırasında elde edilecek fotoğraflar düğün tarihinden itibaren maximum iki hafta içinde yapılıcak photoshop çalışmasından sonra;
*işlenip hazırlanmış olarak fotoğrafların tamamı yüksek çözünürlükte DVD formatında teslim edilecektir.
*50 adet metalik kart (özel bir baskı türü) baskısı(20*30),
*50 adet baskı(13*18)
*Ithal deri kapli bir albümde fotoğraf baskıları grafiksel olarak tasarlanmış şekilde teslim edilir.
Programın toplam bedeli 2000 TL' dir.
Dugun cekimi 1 profesyonel fotografcı tarafından yapılacaktır.
4.paket:
Hazırlık aşamalarından başlayıp ilk dans seramonisine kadar sürecek çekim sırasında elde edilecek fotoğraflar düğün tarihinden itibaren maximum iki hafta içinde yapılıcak photoshop çalışmasından sonra;
*10 adet metalik kart (özel bir baskı türü) baskısı (20*25),
*80 adet metalik kart (özel bir baskı türü) baskısı(15*21)
*50 adet (15*21)
*Ithal deri kapli bir albümde fotoğraf baskıları grafiksel olarak tasarlanmış şekilde teslim edilir.
teslim edilecektir.
Programın toplam bedeli 2500 TL dir.
5. paket:
Dügün günü;
Sabah saatlerinde başlayıp gece sonuna sonuna kadar sürecek çekim sırasında elde edilecek fotoğraflar düğün tarihinden itibaren maximum üç hafta içinde yapılıcak photoshop çalışmasından sonra;
*10 adet metalik kart (özel bir baskı türü) baskısı (20*25),
*80 adet metalik kart (özel bir baskı türü) baskısı(15*21)
*50 adet (15*21)
Fotograf baskıları özel bir baskı kağıdına yapılır.(metalik kart)
Programın toplam bedeli 3000 TL'dir.
Dugun cekimi 2 profesyonel fotografcı tarafından yapılacak:uhm:
Cnm aslında 100 baskı foto çok iyi .. Bide 2 fotoğrafçı demek ,Hikaye yapılıyoya biri damadın biri gelinin yanında bulunuyo yerimseniben Bu hangi fotoğrafçının paket fiyatları ??
tatlım nilnes fotoğrafçılık :sm_confused:
Cnm kusura bakma anca bakabildim yoğundum. Özelede atmışsın ... İnceledim bu da gayet iyi görüşebilirsin. Diğeri ne kadar fiyat kırdı bilmiyorum ama bi dene bunuda bence kaydirigubbakcemile5
serhan serter 1800 indi.
bu ona göre çok pahalı geldi :sm_confused:
Vakit var diyosan biraz daha araştır cnm olmazsa :uhm: Belki başka bi yerden bişey çıkar ama yok kafamda bitsin içime sindi serhan bey diyosanda anlaş vereliniortak Kararsızlık çok kötü bide araştırdıkça seçenek artıyo kafa karışıyo bende napıcam bilmiyorum kafamçokkarıştı
Aynen dediğin gibi şimdi bissürü yere mail attım, yarına kadar bekliyorum. Eğer yarına kadar Serhan beyin altında fiyat veren çıkmazsa, artık battı balık yan gider deyip gözümüzü karartıcaz :sm_confused:
Hadi bakalım inş güzel bişey olur :Saruboceq: Valla yoruldum artık bende mail atmaktan incelemekten kafam çok rahatlıcak hallolunca. Daha önümüzde birsürü iş var düşünceğimiz mirmirmirmir
Aynen yaa, zaten hepsi birbirine karışıyo artık :roflol:
Çok merak ediyorum evlendikten sonra oturup düşününce geriye dönüp neleri hallettiğimize neler yaptığımıza kısa süre içinde neleri araştırıp en ince detayına kadar karar vermiş olduğumuza hayret edicez sanırım kaydirigubbakcemile3 Nasıl üstesinden gelmişiz diye inş tabi :Saruboceq:
her ayrıntıyı konuşuyoruz ..burda maşallah düşünmedigmiz şey kalmadı:sm_confused:
herşeyi yaptık deriz he kıslar..
Öyle galiba .. Çok şey öğrendim burdan iyiki katılmışım aranızaa :1hug:
Öyle galiba .. Çok şey öğrendim burdan iyiki katılmışım aranızaa :1hug:
Yaa zaten işin komik tarafıda o, sendede o var anladığım kadarıyla bendede var. yani biz büyük şeylerle uğraşmak yerine nedense detaylara takılıp kalıyoruz.O yüzdende çok uğraşıyoruz :roflol:
süper biryermiş valla burası. Bizde msn falan gibi şeyler yasak tabiki,bilgi-işlem merkezi kilitliyo.Burası harika oldu benim için.acayip fikir alışverişi yapıyorum, sağolun gelinler,aman kopmayalım kızlar :dance:
ayy ne güzell yaaa.
alkışlıyoruz KADINLAR KULÜBÜNÜ :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?