- Konu Sahibi CADISILA87
- #17.401
Kızlar nereye kayboldunuz ? valla bugün herkes durgun hayırdır ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arse salon için 600 tl demişler kıs ..piyanistide veriyorlar..hihoyyyt
kına gecesi..
ahhh ahhh kalbime inecek yaaa, bana böyle şeyleri bir anda söylemeyin yaaaa delikafadulden -tatlicadiarzu- :roflol:
ahhh ahhh kalbime inecek yaaa, bana böyle şeyleri bir anda söylemeyin yaaaa delikafadulden -tatlicadiarzu- :roflol:
kaydirigubbakcemile3 Bende ayarlamaya çalışıyorum bi yer ama bakalım nolucakk. Benim kına kalabalık olur okuldan felan arkadaş çoook fazla kızların hepsi dört gözle bekliyo büyük güzel bi yer ayarlamam lazım sanırsam:uhm: Düşünecek ne çok şeyim var daha önümde yaaa
yaa lindadrk aylin çiftçi banada yok dedi mafoldumben
yurt dışında çekimi varmış alsanaalsanasmile
kızlarrr bende de miskinlikk hali varr sanırım havadann o kadar çok uyumak istiyorumm kiii :))
ben kahve yaptımmm kendime uyumamakkk içinnn hadii siz de yapınn hep birlikte içelimmmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
biz her öglen içeriz zaten:içelim:kahve meşur...kaydirigubbakcemile3
ama bugün içmiyorum
ben kahve yaptımmm kendime uyumamakkk içinnn hadii siz de yapınn hep birlikte içelimmmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Çay kahve çok tüketmeyin kıslarr dişlerinizi harap etmeyinnlmaz:kaydirigubbakcemile3
amannn beeee uyudum uyuycam şimdi, kahvede kesmiyo
amannn beeee uyudum uyuycam şimdi, kahvede kesmiyo