2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ya eksiklerimi tamamlamak istiyorum biran önce,düğün zamanı içinde maaşımın 1-2 tanesi yan tarafta olsun istiyorum canım..Bide biraz tezcanlıyımda :))

anladım cnm düğün ne zmn ve nışanlısın sanırım

benım gümüş renklı ust kısmı cızgılı kadehler hoşuma gdıyo ama resmı yok keske olsaydı
ama yemek takımn cok hoş

Sağol fıstık daha güzelleri senin olsun inşaallah :) 3 ay önce nişanlandım ve 12 ay sonra düğünüm var ..Geçen hafta eksiklerimi çıkardım birbir tamamlamaya uğraşıyorum işte :) Hımm dediğin gözümde canlanır gibi oldu ama sence benim takıma uyar mı?

Sağol fıstık daha güzelleri senin olsun inşaallah :) 3 ay önce nişanlandım ve 12 ay sonra düğünüm var ..Geçen hafta eksiklerimi çıkardım birbir tamamlamaya uğraşıyorum işte :) Hımm dediğin gözümde canlanır gibi oldu ama sence benim takıma uyar mı?

nışanlılık suren uznmuş cnm bellı olmas belkı bızde 1 yıl kalırız ama hıc sanmam 1 haftada evlenmeye karar verdık bu ay sonu söz sözden 15gun yada 1 ay sonra nışan düğünde belkı sonhabar:asigim:
benımde lıstem var ona göre alıyorum ama bızdede amma ağır he
camasr mak bulasık mak ankestra setı(ortak alcaz bunu)yatak odaısnı mutfak ıvır zıvırı ceyıs derken bunları kız alıyo nışanıda kız yapıyo -tatlicadiarzu- düşün
yok cnm bu takıma olmas cunku o gumus senın takım kemık rengı deıl mı sen gt gözunde bak beğen al öle netten falan bakma

sevgilim ankara da askerlik yapıyor canım
asker beklemek çok zorr sen moralini yüksek tut ve askerine moral ver yerimseniben allah sağ salim kavuştursun inşallah tüm bekleyenleri :Saruboceq:

cnm ankaranın neresınde askerlık yapıyor sevgılın?benımde sözlum ankarada askersırnaşık şey beytepe jandarma egıtımde

Kıssslaarrrr yemek takımıma uygun güzel karizma bir bardak takımı bulamıyorum.Siz aldınız mı?Bana yardımcı olun nereden bulabilirim sizce?Ekte de yemek takımımın fotosu var,hadi bana fikir verin lütfenn :Saruboceq:

canım benim yemek takımın çok güzel allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
bardak takımı için acele etme bence canım hergün yeni modeller çıkıyo gez gör kafana en yatanı alki sonra pişman olma derim

bu arada gruba yeni katılan arkadaşlar da h.gelmişler ne güzel canlanıyor grup kaydirigubbakcemile2

Selam Güzellerrrr nasılsınız bakalım bugün??

Müjdeci cim sağolasın daha güzelleri senin olsun ..:1hug: Uğur Böcüğü maşaallah canım ya nefesimi kesiyorsun,Allah bu heyecanını mutluluğunu hiç eksiltmesin inşaallah :) Ama dediğin gibi evlenmek zor işmiş,ben hesapladım geçen yıldan bu yana çeyiz için 11 milyar para harcamışım daha da harcarım şu bir yıl içinde yani kaydirigubbakcemile3 Ama alınan her yeni şeyde heyecan mutluluk bir kat daha artıyo dimi :teytey:

sağol canım benim
valla ben daha başlamadım o mevzulara daha tabak çanak almadım henüz nişan yapılsında paçaları ondan sora sıvıyacam daha dereyi görmedik :roflol:
bu arada topic durgunlaşmış hayırdır canlanın hadiii

offf benim gibi babasını evlenmeye ikna edemeyen var mı???
babam büyüdüğümü kabul edemiyor yaaa hep küçük kız çocuğu olarak kalıcağımı sanıyorr :(
ama bu sefer kararlıyım sevgilim 2009 eylülde askerden geliyor allah ın izniyle 2010 da evlenicemm
artık kabul edip etmemek babama kalmış ...

Back