2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Merhaba Güzeller,

Yaklaşık 10 gündür yoktum sohbet almış başını yürümüştür yetişemem diyordum ama pek kimseden ses çıkmamış nerelerdesiniz yaa?Nasılsınız nasıl gidiyo bakalım?Herkes tatile mi gitti yoksa? :)

merhaba kızlar a.s.
bende 2010 haziranda evlenicem kısmetse
2 mayısta nişanlandım:asigim:
en büyük hayalım yazın kır düğün yapmaktızemuszemus
mayıstan ağustosa kadarda eşyamı alalım düğünü yapalım dediler kafamçokkarıştı
ağustosa kadar yetiştiremeyiz dedik kasım gibi falan yapalım denildişakkıdı
onuda ben istemedim:1no2:
güneş olucakopuyorumnanaktan
çiçeklerin açmış kokularıyayılacak etrafaopuyorumnanaktan
başımda papatyadan tacım olucakopuyorumnanaktan
en büyük hayalimde :CüvCüv:
ve gerçekleşecek kısmetse:kedi:
okulların kapandıgı hafta yaparız tam günü belli değilopuyorumnanaktan

Slm kızlar 2010 a az kaldı artık yaa bnmki çabuk geçer büyük ihtimal daha isteme söz nişan hemen aradan çıksın istyoruz

Selam Kızlarrr,

NiSaN83 Tebrik ediyorum canım seni,Allah tamamına erdirsin :) Bende bir kır düğünü hayal ediyorum,pardon düzelteyim kır nikahı kokteyl tarzı bişi yani..Mekan araştırmaya başladık,şöyle bol yeşilli deniz manzaralı bir mekan arıyoruz.Var mı bileniniz böyle bir yer? (Avrupa Yakasında)

kızlar benimde nişanım 6 nisanda oldu aşkım nişandan 1 hafta sona askere gitti eylülde gelicek kısmetse 2010 yazında bende evleniyorum:) bol bol paylaşım yaparım fikir alırım 2010 da sizden:)

bende inşalllaaaahhhhhh 2010 ağustosunda gelin olucam:Saruboceq: daha çooookkkkk varrr.nişanlanmadık bileeee.2010 şubattada nişan Şeniz inşallah Allah nasip ederrrr:Saruboceq:

ay bide genelde hep asker yolu bekleyenler var evlenmek için. bende asker yolu bekliyorum ama sevgilimin kardeşinikaydirigubbakcemile3
sevgilim askerliğini benden önce yapmış geleli 2 yıl oldu.tam biz kaynaştık ettik evlenmeye karar verdik kardeşcezi askere gitti.e napalım bari bekleyelim o gelince yapalım dedik düünümüzü kısmet olursaa:emir_bebek: gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile2

bende geçen sene 12 temmuz da nişanlanmıştım.1 sene oldu sayılır,seneyede bahar ayında evlenmeyi düşünüyoruz,çeyiz alışverişi falan pek bişey umrumda değil açıkcası :) biraz rahatım galiba,ailesinin burdaki evine taşıncaz suan zaten yanlız yaşıyor,o yüzden bardak gibi ıvır zıvır şeyleri almayı düşünmüyorum,tabi önümde 1 sene var ne olacağı bellide olmaz,birazda maddiyatla alakalı olduğunu düşünüyorum bu işlerin

bende geçen sene 12 temmuz da nişanlanmıştım.1 sene oldu sayılır,seneyede bahar ayında evlenmeyi düşünüyoruz,çeyiz alışverişi falan pek bişey umrumda değil açıkcası :) biraz rahatım galiba,ailesinin burdaki evine taşıncaz suan zaten yanlız yaşıyor,o yüzden bardak gibi ıvır zıvır şeyleri almayı düşünmüyorum,tabi önümde 1 sene var ne olacağı bellide olmaz,birazda maddiyatla alakalı olduğunu düşünüyorum bu işlerin

canım niye o kadar uzadı nişanlılık süreniz asker falanmıydı.

Damlacım tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin.Ekşielma seninde herşey gönlünce olur umarım..Paylaşacağımız çok şey olacak emin olun çünkü insan böyle anlarda bi başkasının tecrübelerine ihtiyaç duyuyor en çok,okuldaki tüm nişanlı arkadaşlarım hep evli arkadaşlarımın tecrübelerini sorup duruyordu ya da nişan zamanı sürekli birbirimize sorular yağdırıyorduk :))

Damlacım tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin.Ekşielma seninde herşey gönlünce olur umarım..Paylaşacağımız çok şey olacak emin olun çünkü insan böyle anlarda bi başkasının tecrübelerine ihtiyaç duyuyor en çok,okuldaki tüm nişanlı arkadaşlarım hep evli arkadaşlarımın tecrübelerini sorup duruyordu ya da nişan zamanı sürekli birbirimize sorular yağdırıyorduk :))

iyi dileklerin için çooookkk teşekkür ederim canım:1hug:
evet paylaşacağımız çok şey olacak birbirimizden fikir alışverişi yapıcaz ve mutlu sona ulaşırken adım adım yanımızda olucaz birbirimizn inşallah:Saruboceq: :1hug: :nazar:

Bu çok hoş bir duygu yaa düşünsene aynı şeyleri yaşadığın birileriyle aynı düşünceleri aynı telaşları heyecanları paylaşıyorsun onlara yardımcı oluyorsun,hemde belkide senden kilometrelerce uzakta :)

Eksı elma ya senı fahrıye evcene acaıp benzettım harbı phenomenınn dedgı gıbı cok hosmussun...

Back