- Konu Sahibi CADISILA87
arkadaslar hepınıze ıyı tatıller agustos sonu gorusmek uzere hepınızı cok opuorumm![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geçen sene 12 temmuz da nişanlanmıştım.1 sene oldu sayılır,seneyede bahar ayında evlenmeyi düşünüyoruz,çeyiz alışverişi falan pek bişey umrumda değil açıkcası :) biraz rahatım galiba,ailesinin burdaki evine taşıncaz suan zaten yanlız yaşıyor,o yüzden bardak gibi ıvır zıvır şeyleri almayı düşünmüyorum,tabi önümde 1 sene var ne olacağı bellide olmaz,birazda maddiyatla alakalı olduğunu düşünüyorum bu işlerin
Damlacım tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin.Ekşielma seninde herşey gönlünce olur umarım..Paylaşacağımız çok şey olacak emin olun çünkü insan böyle anlarda bi başkasının tecrübelerine ihtiyaç duyuyor en çok,okuldaki tüm nişanlı arkadaşlarım hep evli arkadaşlarımın tecrübelerini sorup duruyordu ya da nişan zamanı sürekli birbirimize sorular yağdırıyorduk :))