2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

mrb kızlar bende geldim bende 2010 yazı gelinlerindenim.
ne var ne yok çeyiz hazırlıkları ne durumda kızlaaar.

ben büyük eşylar hariç herşeyi aldım yemek takımından tenere setinden tut elektirik süpürgesine tost makineme kadarr a dan zye tamam herşeyim büyük eşyalar var alınıcak
ama ben özlellikle almıyorum başka beğendiğim çıkar diye

slm kızlar
oh oh ne güzel coşmuş bu topic sılacım :)))
böcüğüm hayırlı olsun sevindim senin adına ay ne zamandır görüşemioduk seninle de..
kim bu anlat hemen ne ara tanıştırdın kız çok güzel yaa
bende de aynı heyecan var bu pazar erkek arkadaşım ailemle tanışacak çok heycanlıyım
bide korkumda var ya ailem beğenmezse diye çok zor işler yaaa
sen neler yaptın nasıl geçti
bide yemeğemi aldınız 5 çayına falanmı ben ne yapacağımı bilemiorum nasıl yapsak
bana yardım edin güzeller ya

slm kızlar
oh oh ne güzel coşmuş bu topic sılacım :)))
böcüğüm hayırlı olsun sevindim senin adına ay ne zamandır görüşemioduk seninle de..
kim bu anlat hemen ne ara tanıştırdın kız çok güzel yaa
bende de aynı heyecan var bu pazar erkek arkadaşım ailemle tanışacak çok heycanlıyım
bide korkumda var ya ailem beğenmezse diye çok zor işler yaaa
sen neler yaptın nasıl geçti
bide yemeğemi aldınız 5 çayına falanmı ben ne yapacağımı bilemiorum nasıl yapsak
bana yardım edin güzeller ya

Şeniz h geldın cnm
bız tanışalı 1 hafta oldu hemen evlenemeye karrar verdık:asigim:ctesı aksam 8:30da geldı yemek vardı ama ılk basta yemek abes kacrdı zaten o heycanla yıyemezdı
bız kek kraker falan verdık cay ıle sonra kola yaş pasta verdık sonra kuruyemış verdık tabı bunlardan cok az yedı hatta rızelı ama çayı sevmez cayı bıle sekersız ıctı:roflol:
sende hıc düşünme ınan cok guzel bı duygu:utangac:aılem cok sevdı onu bıde azcık dıllı benımkısı ondan olablır senınkıde utanmasın konuşsun
benımkı annemle telde konustu bıde aynı gun okadr kalabalıkta bızımkıler yaında annecığım falan işi götrdu 21 sözumuz vardı aılem memleketten 26sında gelcek 27 söz olcak ınş

çok iyi canım ama erken karar vermedinizmi birz :utangac:
valla ben çok telaşlıyım benimkde çok dillidir konuşmayı fln sever biliyorum çokta güzel ifade eder kendini ama ne biliyim yine de var bi korku içimde.
27 haziranmı söz?
ayy senin yerine heycan yaptım inşallah çok gzl geçer resimlerini de ayriyetten beklioruz
benim temmuz sonu diye düşünüoruz bakalım aksilik çıkmzsa

yıldırım askı bızımkı hersey hızlı ama guzel gıdıyo ben halımdan cok memnunun bılıyon eskı sözlumle 3 yılımı gecrdım artı ayrıldık 1 yıl bekledım ama bunun zmnla alakası yok ben askımı cok sevıyor ve guvenıyoum grısı boş
senınde ınş guzel gecer
resım eklemıycem cnm

tabi canım herşeyin bi vakti vardır sizinde birbirinizi bulmanız gerekiomuş demekki bu kadar şeyden sonra
bende inanırım kader kısmet meselelerine
hmm haklısın o zaman detayları dinleriz senden napalım :))
amin amin inşallah canım

sımdık sınrlendımhee askım benı beklıyo patron bı yere gdııyo offf bee sımdık cabuk gelsın dıe dua etcem allahım yaa:mymeka: delı olcam hee

geçer canım geçerr:)))
böcük canım hayırlı olsun :)))

Ya cancağızım iyi güzel diyosunda nişanlanalı yıllar olmuş gibi hissediyorum ki henüz 3 ay bile olmadı 12 ayı düşündükçe hafakanlar basıyo bana walla mafoldumben Ne zaman ivme kazanıyo bu zamanda hemencik geçiveriyo acaba düğüne yakın zamanlar mı bööylee ev alıp döşemeye başlayınca kesin düğün tarihi alınca filan mı:çok üzgünüm:

Merhaba Kıslarr nasılsınız bugün?

Uğur Böcüğü hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin :) Ayy ne güzell yaa bir sürü insanla kaynaşıp aynı şeyleri yaşayıp aynı hisleri paylaşmak :)

Kıssslaarrrr yemek takımıma uygun güzel karizma bir bardak takımı bulamıyorum.Siz aldınız mı?Bana yardımcı olun nereden bulabilirim sizce?Ekte de yemek takımımın fotosu var,hadi bana fikir verin lütfenn :Saruboceq:

Eklentiler

• $Yemek Takimim.jpg
    $Yemek Takimim.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
saol cnm ınş cok saol
valla hıc bardak almaıdm en son alcam seylerden bırıdır sen neden hemen almak ıstıyorsun

Back