- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #1.401
k valıdeye bıde nevresım takımı dantelden olursa cok ıyı olur cnm etek penye tarzı bısey de
gaf cnm bız düğüden 1 2 gun sonra rızeye gtcez onlar gelemez zaten hem bı balayı nıyetıne hemde aradan cıkmış olcak
peki son soru görümcelere
sağol canım
günaydın herkese
ii haftalarrr bayram yaklaşıyor kızlar bayramda geline bişi alınır mı bu bizim ilk bayramımızda nişanda takım falan almıştık onları giyerim diye konuşmuştuk nişanlımla ama annemde damadına bi kazak gömlek hediye alalım ilk bayram şimdi dio ama bana bişi alıncak mı bilmiyorum açıkçasıda sanmıyorum:sm_confused:
bana ilk bayramda bişey almadılar harçlık verdiler .biz giderken nişanlıma gömlek almıstık geçen ramazanda.kurban bayramında çorabıma kadar bütün kıyafetleri aldılar bir de tatlı aldı yanına kayınvalidem.biz pantalon aldık nişanlıma.çoğu yerde alınır diye biliyorum ben.
günaydın herkese
ii haftalarrr bayram yaklaşıyor kızlar bayramda geline bişi alınır mı bu bizim ilk bayramımızda nişanda takım falan almıştık onları giyerim diye konuşmuştuk nişanlımla ama annemde damadına bi kazak gömlek hediye alalım ilk bayram şimdi dio ama bana bişi alıncak mı bilmiyorum açıkçasıda sanmıyorum:sm_confused:
biz nişanlanalıda 3 ay oldu bakalım ilk bayramımız nasıl geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?