- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #1.381
delı mıyık neyık ya bız
herseyın fotosunu cekıyok
enson benımkı foto makınamı aldı kıllığına getrmedı hee sonra o getrdı ablama verdım köye gttı geldı
bu arada bende onları kolıledımkı hıc acasım yokzaten vaktımde yok
artık bundan sonra ınş ceker koyarım
yine çeyizz kaydirigubbakcemile3
Nihale
ütüm
iyi akşamlar bende katılabilir miyim size 2010 gelini olara
ya bişey soracam sizde erkek tarafına düğünde hediye verilir mi verilirse ne verilir
ya bişey soracam sizde erkek tarafına düğünde hediye verilir mi verilirse ne verilir
Herkese göre değişri canım.biz nişanda saat taktık düğünde takmıcaz.bana set takılcak.ama nişanda takmayanlar düğünde saat takıyolar genelde.yada erkek bilekliklekten hoşlanıyosa öyle bişeyde olabilir
Erkek tarafına hediye verilmezde biz nişanda bohça yapmadık ailesine el öpmeye giderken onları vericem başka ekstra bi hediye yok bildiğim kadarıyla
Benimkisi altın takmıyo bizde saat takıcaz düğünde ona zaten erkeğe başka bişey takılmıyoki
i akşamlar kızlar nasılsınız
berbat bı haftasonu gecırdımm askım yok cok yalnız ve sıkıldımm h sonları calısıyomafoldumben
ctesı aksama kadr calıstımm ıftara yetısemedım
mısafr doluydu ev bulasık hazrlık derken yattım
bugunde kalktım temıslık yaptım
orkıdem ıcın saksı toprak ılac aldım askım yollamıştı bana cok i bakmam lazım
sonra gene mısafr derken gün bıttı
erkek tarafına hedıye derken sanırım sadece damat deıl aılesınıde kastedıyon
ben nışanda deıl düğünden sonra el öpmeye rizeye gıdınce aılesıne(anne baba gorumceme)bohca yapcam
damat ıcın bızde düğünde saat takılır ama altın takmaz benımkı o yuzden cumhurıyet altını aldrcam aılem
hem lazım olur hemde altın saatı kuyumcu bıle almaz satmaya kalksan
artı zaten damatlığı falan bız alcaz nışan
ayrıca ben spor bı saat almayı düşünüyorum
bi uğurböcüğü anlamış beni kızlar: :))))) peki canım ne bırakıyonuz bohçalara. mesela ben lif, havlu, mevlüt örtüsü,patik,seccade,gömlek, çorap bırakacağım da bi de bişey daha bırakmak istiyorum. pijama takımı ayıp mı olur acaba?? ne dersiniz? tabi bayanlara. ayrıca ben alacam iyi hoş ama onlar da benim kardeşlerime alacak mı?
Erkek tarafına hediye verilmezde biz nişanda bohça yapmadık ailesine el öpmeye giderken onları vericem başka ekstra bi hediye yok bildiğim kadarıyla
Benimkisi altın takmıyo bizde saat takıcaz düğünde ona zaten erkeğe başka bişey takılmıyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?