- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #1.301
kızlar selam ölüyorum yorgunluktannn
çok yoğundum bugün nişanlımla aynı ofiste olmamıza rağmen bugün onun yüzünü görmedim
msnde bile yazamadım turizim isteyenler biraz daha düşünsün
hmm haklısın cnm :sinifsinif:
gerçi ben çevremde pek oruçlu görmüorum malesef akannehir
kızlar selam ölüyorum yorgunluktannn
çok yoğundum bugün nişanlımla aynı ofiste olmamıza rağmen bugün onun yüzünü görmedim
msnde bile yazamadım turizim isteyenler biraz daha düşünsün
Evet bu sigara yasağından dolayı cafelerin çoğu masaları dışarıya koymuş nerdeyse hepsi dolu yemek yiyenler sigara içinler bu sene oruçlu pek yok seneye hele dahada az olacak tutanlar
Selam canım herkes bayram tatilini değerlendirme peşinde desene kaydirigubbakcemile
İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo
anamm kız işi bırakmış kaydirigubbakcemile3
kız azıcık sabretseydin evleniceksin
İyiyim fıstığım ama ramazan da yoğunuz.Okulda eğitim seminerleri devam ediyo akşamları da iftarlardayım.Evlilik hazırlıkları askıya alındı bu ay.Bugünde bir öğrencim iftara davet etti onlara gidicem,çıkıyorum şimdi..Hepinizi öptümmma.s.
müjdeciiiiiiiiiiiii kızzz sen naptın çok çabuk olmadı mı bitanem bu istifa keşke biraz bekleseydin..Gerçi en doğrusunu sen bilrsin..
haklısın cnm toplam 6 gün çalıştım ama sorun çalışma saatleri vs gibi ufak şeyler olsaydı amenna kalırdım çok başka durumlar var kızlar siz siz olun çalışacağınız yeri çoook iyi araştırmadan girmeyin bn kendimi bu kdr çabuk kurtardığıma seviniyorum.
söz konusu otel yani bilmiyorum anlatabildimmi...
Selam Kızlarrr ben geldimmmmm nasılsınız bakalım???Kaç gündür giremiyorum nete özledim sohbetinizi yaa canlarım benimm opuyorumnanaktan alex83 çok sevindim bi arkadaş buldum bile kendime ne güzellll :1hug: beykent civarında benimde evim gürpınar yolunda yamacıma gel yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?