• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ya evet vala ben zaten deli oldum dün kavga ettim ama tık yok kavgada etmedi ,
msn de konuşuyoz hadi sen içeri geç bende yatım dedi deli oldum yarım saat geç uyu ne var yok ama beyimiz hiç öle yaparmı .trip yapıyom tlf kapatıyom bişiy olmamış gibi ya ben ne yapıyım pes ettim artık

msn de konuşuyoz hadi sen içeri geç bende yatım dedi deli oldum yarım saat geç uyu ne var yok ama beyimiz hiç öle yaparmı .trip yapıyom tlf kapatıyom bişiy olmamış gibi ya ben ne yapıyım pes ettim artık

AYNEN....seninle cokkkkkkkkkkkkk ortak yönümüz var şekerim....ama ben akıllandım sabahtan beri arıyor mesaj atıyorr...açmayacağım inatsa inat hodri meydan :lepi:

aynı canım,bi zamanlar bende kafayı yiyodum
mesela ben ders çalısırken o arardı,dersi bırakıp saatlerce onla konusurdum
bişeylerden onun için feragat ederdim,hatta bi keresinde banyodan çıkmıstım aramıstı
üstümde havluyla oturdum ne kadar zaman,
ama ben aradığımda işi var mesela aşkım ben bişeyler yicem der gece 10 da,
off bide bi zmanlar seninkinden daha büyük bi sorunum vardı,wow diye online bi oyun oynuyodu,ben ne zaman arasam benle konusrken sadece hı hı derdi,
hatta aşkım şimdi savaşmam lazım ben seni arıyımmı diye kapatırdı.
sinirden deli olur ağlardım,ama sabrettim veeee bıraktı..oyun gibi bişeyi yok ama bende artık daha anlayışlı olmaya çalısıyorum..

bende anlamaya çalışıyom ama nie onlar bizi anasın ala ala yaa yok kızlar bi taktik geliştirelim ve alt edelim bu böle olmaz bana bidaha sen geç içerikapatalım derse beni biri durdursun yane :) ama sevgliykende 2 dk msnde konuşalım die beklerdi şimdi aldı tabi rahat rahat konuşuyo anne baba korkusu yok aah ah yok kızlar her konuda biz nie nalıyoz nedir bu ata erkilliğe alışmak yaa

bişeylerden onun için feragat ederdim,hatta bi keresinde banyodan çıkmıstım aramıstı
off bide bi zmanlar seninkinden daha büyük bi sorunum vardı,wow diye online bi oyun oynuyodu,ben ne zaman arasam benle konusrken sadece hı hı derdi,
sinirden deli olur ağlardım,ama sabrettim veeee bıraktı..oyun gibi bişeyi yok ama bende artık daha anlayışlı olmaya çalısıyorum..

:roflol::roflol::roflol:hiç gülesim yoktu tatlım ya....şimdi savaşmam lazım ha:roflol::roflol::roflol:

bende anlamaya çalışıyom ama nie onlar bizi anasın ala ala yaa yok kızlar bi taktik geliştirelim ve alt edelim bu böle olmaz bana bidaha sen geç içerikapatalım derse beni biri durdursun yane :) ama sevgliykende 2 dk msnde konuşalım die beklerdi şimdi aldı tabi rahat rahat konuşuyo anne baba korkusu yok aah ah yok kızlar her konuda biz nie nalıyoz nedir bu ata erkilliğe alışmak yaa

yürü be kim tutar seni arkandayım canımhihoyyyt

evet bencede arkamda olun ben taktikl geliştiriyim sizede anlatcam kızlar.
bide kızlar ben anneme çok üzülüyom ben iş yerindeyim o evde akşama kadar onlara yemek yapcak yorulcak anneme kıyamıyom bide istediği gibi olmayınca bazı şeyler kırılıyorum .ben zamanında annem hoşlamadı die 4 yıllık ilişkimden vazgeçtim şimdi herşey yolunda gitsin istiyorum .

Demekki o bütün erkeklerde var birşeyle ilgilinirken bizi kenara itmek bende dert ediyodum bazen önceleri kızıyodumda ona artık alıştım demekki erkeklerin doğasında var hoş karşılamak lazım yapıcak bişey yok bunu bıraksan buı sebepten bak hepsi aynı kaydirigubbakcemile3

benide kayınvalidemler iftara davet ettiler kızlarrr,bugün herkes kayınvalidesiyle olucaakk

gidicem ama surat yaparım eğer bugün gönlüm alınmazsa....geçen küstüğümde kırıldığımda kocaman bi çiçek gelmişti iş yerime şimdide istiyorum bakalım gelecekmi bişey:dilcikar:

ben geldimmmm hatunlarrr hihoyyyt... nabersiniz bakalm???

ya okudumda geçmişi tüm erkekler aynı demekki, benimkide okeye dadanmıştı bi zamanar ben aradığımda masadan bile kalkmıodu benden çok arkadaşlarıyla oyun hakkında konuşuodu ben tlfda beklerkenkaydirigubbakcemile3 ama naptımmm sabrettimm ( önceleri çıldırdım tabi çokbüyük tepkiler gösterdim ama baktım düzelmio saldım peşini) şimdi kuzu gibi walakaydirigubbakcemile3

erkeklerin doğasında war kızlar gerçekten balta girmemiş orman gibiler bazen laelaelaelaelae

ben geldimmmm hatunlarrr hihoyyyt... nabersiniz bakalm???

ya okudumda geçmişi tüm erkekler aynı demekki, benimkide okeye dadanmıştı bi zamanar ben aradığımda masadan bile kalkmıodu benden çok arkadaşlarıyla oyun hakkında konuşuodu ben tlfda beklerkenkaydirigubbakcemile3 ama naptımmm sabrettimm ( önceleri çıldırdım tabi çokbüyük tepkiler gösterdim ama baktım düzelmio saldım peşini) şimdi kuzu gibi walakaydirigubbakcemile3

erkeklerin doğasında war kızlar gerçekten balta girmemiş orman gibiler bazen laelaelaelaelae

balta girmemiş orman gibiler bazen..... bazen mi tatlım ne bazeni her zaman öyleler.ben cıkardım yüzüğü bitti iş cıkısını bekliyorum gidip yüzüğü vereyim diye çekemem ben:olmaz:

günaydın kızlar havadisleri verip kaçıyorum ben ders çalışmam lazım bu hafta pek katılamayacağım sohbetinize kusura bakmayın:1no2:unutmayın beni ha:sm_cool:nişanlımla barıştık herşey yolunda bu arada merak etmeyin diye yazayım dedim...öptüm sizi çok:1hug::1hug:a.s.

Back