2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ee değilik hafta sonu geçiren yokmu daveti güzel kötü geçen falan anlatım bakayım.benimki çok güzeldi onun yanından ayrılmak bana koyuyor artık yaa.onun bana daha çok çok çok ili göstermesini istiyorum napacam onun bi işi oluncada piskopata baplanıyom benden başka bişiy yapmasın istemiyorum

pazar günü görüşcekmiyiz dedim yok uyucam bütün gün dedii:umursamaz: sinirlendimm bende çokk neyse sabah aradı geliyorum dedi bende evde oturmam artık çıkalım bunaldım dedim tamam dedi neyse geldii suu gibi ama nasıl bunalmış terlemiş el bomboşş merdivenlerden çıkarken iyice bakıyorum yok bende giyinmiş süslenmiş bekliodum

sonra dediki çok bunaldım çok sıcak gitmeyelim bir yere ben dellendimmm tabii ne varda illa çıkmak istiosun onuda anlamadım diyo ne giyindin böle diooo ben sinir küpü olmuş halde iyi gitmiyoruz bir yere

başlarım bu işe yaaa dedim

oda iyi gitmeyelim anneme kontör alıcaktım onu alıp gelim dedii ben sinirle odaya gittim elbisemi çıkardım anamm bi baktım elinde çiçekle girdi odaya :kedi:

ben utandım tabii dedi giyin geliyorum giyindim geldii

çiçeği verdi 2 gündür çok çabaladın dedi ama benim zaten aklımdaydı dediiopuyorumnanaktan

kızlar giremiorum uzun zamandır çok yoğun çalışıorum ama hep aklımdasınız valla
otel tam bi fiyasko çok bunaldım günde güya 8 saatti 12 saat çalışıorum ve otel kalite değil
çok çok acil acentada iş arıyorum haberiniz olsun kızlar sağda solda olursa açık haber verin özellikle turizimciler mafoldumben mafoldumben

sizler neler yaptınız görüşmeyeli?

mrb cnm bende beykent civarında oturcam tam belli deil ama seninle cok yakın oluruz gorusuruz ısalah:)

masumca,gülümse21,ajikal,ömrümün sahibi.. yazdıklarınızı bir nefeste okudum arkadaslar aynı seylerı sanırım herkes yasıoo...bende de aynı sorunlar war cunku inanın zamanla hersey degısıo bende 2006 nisanda cıkmaya basladım 2008 subatta sözlendim ve suandada askerde asker yolu bekliyorum 18 gunu kaldı sözlümün..turkbayragi bu arada yasım 26 sanırım baya geç kaldım yada sizler cok hızlısınızlülülülülülü okulumun gecen sene bıttı sımdıde yuksek lısansa baswurdum oyuzden bu ara ders calısıorum ve ancak gecelerı grebılıorum foruma tabı kımse olmadıgı ıcın dırek yazılanları okuorum..sınawım bıtsın gunduzde grıcem sızlerle konusmak yazılanları okumaktan cok daha zewklı olack bence hepınızı cok sewdım Şeniz bızde sözlum askerden gelsın subat tatılınde nısan we mayıs hazıran gbıde dugun planlıoruz :teytey::teytey: fikirlrinize ihtiyacım war..:asigim:

hoşgeldin canım aramızakaydirigubbakcemile5bizim sorunlarımız ortak çünkü erkeklerin hamuru aynı şekerimlülülülülülühadi sınavların bitsin gel aramıza konuşacak çok şey vrvereliniortakya bu arada benimde sınavlarım var ve ben hla burdayım...ne yapayım çalışmak gelmiyor içimdenkafamçokkarıştı

2010 gwelinleri nasılsınız?

2010 yazı gelse artık hayırlısıyla.. nasıl gidiyor hazırlıklarınız?daha çok zaman var ama deli gibi çeyiz alıp bitirmek istiyorum ben bütün eksikleri...

İnş. istediğin gibi bi iş bulursun canım takma kafana herşeyde vardır bi hayır:1hug:

Hoşgeldin cnm hele bi hallet şu sınavlarını hayırlısıyla sen kazanda biz hep burdayız sositososito yaşında geç değil bende 24 yaşındayım hemde senin gibi üniversitede okumadım senağlama inş. gönlümüze göre olur herşey a.s.

2010 yazı gelse artık hayırlısıyla.. nasıl gidiyor hazırlıklarınız?daha çok zaman var ama deli gibi çeyiz alıp bitirmek istiyorum ben bütün eksikleri...

AHhh canım bi gelse gerçekten mafoldumben

Selam Kızlarrr ben geldimmmmm nasılsınız bakalım???Kaç gündür giremiyorum nete özledim sohbetinizi yaa canlarım benimm opuyorumnanaktan alex83 çok sevindim bi arkadaş buldum bile kendime ne güzellll :1hug: beykent civarında benimde evim gürpınar yolunda yamacıma gel yerimseniben

müjdeci kıyamam sana yaa ama dur sakin ol bulursun hayırlısıyla bi iş en kısa zamanda değiştirirsin ama o zamana kadarda gönlünü ferah tut bunlar senin için tecrübe olacak böyle düşün bitanem..

Ayy bende aynı senin gibiyim tatlım dışarı çıkınca gözüm hep çeyiz mağazalarında,hatta almam gerekeni unutup çeyizlik bişeyler alıp eve döndüğüm oluyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…