• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canım ben evlenince tabikide çalışıcam,artık tek maaşla ev geçinirmi,bide napayım bütün gün evde tek başıma,koca yolu gözliceğime çalısır kendi ayaklarımın üzerinde dururum.
çok beklemekmi canım,ben 1 senedir nişanlıyım,4,5 senedir toplamda beraberim,sen çok beklemek ne demek bana sor :delphin:
ama halimden çok memnunum,iyiki iyiki iyikiiii herşeye iyiki opuyorumnanaktan

Siz bana sorun asıl beklemeyi :sinifsinif: 8 yıldır beraberiz :nazar: 1 yı l3 aydır sözlü ekimdede 1 yıllık nişanlı olucaz :nazar: düğünede daha var :gitme:

barıştık ama dün daha kötü bi pot kırdı artık sabrım taştı görüşmek dahi istemiyorum:bbo:öyle bi çıkmazın içindeyimki anlatamam yaaa:Saruboceq:

Yüzünü görünce yemekte yumuşarsın canım benim genelde ötle oluyo birbirimize ne kadar kızsakta görünce dayanamıyoruz opuyorumnanaktan

ömrümünsahibi maşallah 8 yıl ne ayol,tü tü tüüü
ay bu arada dikkatimi bişey çekti.sen 2010 da evlnemeyi planlayanların paylaşım alanı diye bi topik açmıssın canım,neden etkin değil şimdi,229 sayfa olmus üstelik,,

ömrümünsahibi maşallah 8 yıl ne ayol,tü tü tüüü
ay bu arada dikkatimi bişey çekti.sen 2010 da evlnemeyi planlayanların paylaşım alanı diye bi topik açmıssın canım,neden etkin değil şimdi,229 sayfa olmus üstelik,,

Canım oraki arkadaşlarımın bir çoğu evlendi bi kaç kişi kaldı benimle beraber mafoldumben

allah allah topik 2010 yılıymıs ama,neyse biz varız canım benim
üzülme :) bizde evlenmek için geberenler grubu kaydirigubbakcemile3

vaybe hepiniz yıllanmışsınız bende kendimi yıllanmış saydım hahah mirmirmirmir ama hepimiz sağlıklı mutlu yuvalara inş.sonuçta gün içinde burada bile onlardan bahsediyo neyi nasıl düzelticemizi bilemiyoruz umarım onlarda bukadar meşguldür bizimle

haahah bayıldım buna evlenmek için geberenler grubu hee :sm_cool:
kıslar onu bişiy sanırmış haftaya varmaz osanırmış derler :teytey:

vaybe hepiniz yıllanmışsınız bende kendimi yıllanmış saydım hahah mirmirmirmir ama hepimiz sağlıklı mutlu yuvalara inş.sonuçta gün içinde burada bile onlardan bahsediyo neyi nasıl düzelticemizi bilemiyoruz umarım onlarda bukadar meşguldür bizimle

çok beklersin şekerim o kadar düşünceyi şimdi ara ya işi vardır yada uyuyodur...illa vardır başka düşünecek şeyleri:sinifsinif:

diyorum ya canım artık haddini çok aştı ne yaparsa yapsın affetmek gelmiyor içimden...nefret ediyorum şuan ondan:dilcikar:

taa okadarmı tatlım yaa .eed napcan ozman .yane ne yaptını bilmiyom sölesen .belkide soğudun her yaptığı sana batıyodur olabilirmi.ama sakın üzme kendini.herşey olacağına varır.bi süre ne yapmak istediğini anlamaya çalış tam olarak.:asigim:

allah allah topik 2010 yılıymıs ama,neyse biz varız canım benim
üzülme :) bizde evlenmek için geberenler grubu kaydirigubbakcemile3

Hemde ne gebermek canım başımıza gelicek var kaydirigubbakcemile3 Evet canım topik 2010 ama ben başlarda giriyodum sonra ucunu kaçırdım girmedim bi daha bu topikte yeni kaçırmamaya karar verdim

taa okadarmı tatlım yaa .eed napcan ozman .yane ne yaptını bilmiyom sölesen .belkide soğudun her yaptığı sana batıyodur olabilirmi.ama sakın üzme kendini.herşey olacağına varır.bi süre ne yapmak istediğini anlamaya çalış tam olarak.:asigim:

haklısın soğudum ve ondan nefret ediyorum ne yaparsa batıyo galiba:umursamaz:

Sana katılıyorum bi soğukluk var galiba çünkü yaptıkları batıyo sanki sana genelde yeni barışanlar kumru gibi olur siz yine bi şekilde tartışmışsınız

Back