- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #1.261
ya evet vala ben zaten deli oldum dün kavga ettim ama tık yok kavgada etmedi ,
msn de konuşuyoz hadi sen içeri geç bende yatım dedi deli oldum yarım saat geç uyu ne var yok ama beyimiz hiç öle yaparmı .trip yapıyom tlf kapatıyom bişiy olmamış gibi ya ben ne yapıyım pes ettim artık
ya evet vala ben zaten deli oldum dün kavga ettim ama tık yok kavgada etmedi ,
msn de konuşuyoz hadi sen içeri geç bende yatım dedi deli oldum yarım saat geç uyu ne var yok ama beyimiz hiç öle yaparmı .trip yapıyom tlf kapatıyom bişiy olmamış gibi ya ben ne yapıyım pes ettim artık
aynı canım,bi zamanlar bende kafayı yiyodum
mesela ben ders çalısırken o arardı,dersi bırakıp saatlerce onla konusurdum
bişeylerden onun için feragat ederdim,hatta bi keresinde banyodan çıkmıstım aramıstı
üstümde havluyla oturdum ne kadar zaman,
ama ben aradığımda işi var mesela aşkım ben bişeyler yicem der gece 10 da,
off bide bi zmanlar seninkinden daha büyük bi sorunum vardı,wow diye online bi oyun oynuyodu,ben ne zaman arasam benle konusrken sadece hı hı derdi,
hatta aşkım şimdi savaşmam lazım ben seni arıyımmı diye kapatırdı.
sinirden deli olur ağlardım,ama sabrettim veeee bıraktı..oyun gibi bişeyi yok ama bende artık daha anlayışlı olmaya çalısıyorum..
bende anlamaya çalışıyom ama nie onlar bizi anasın ala ala yaa yok kızlar bi taktik geliştirelim ve alt edelim bu böle olmaz bana bidaha sen geç içerikapatalım derse beni biri durdursun yane :) ama sevgliykende 2 dk msnde konuşalım die beklerdi şimdi aldı tabi rahat rahat konuşuyo anne baba korkusu yok aah ah yok kızlar her konuda biz nie nalıyoz nedir bu ata erkilliğe alışmak yaa
aynı canım,bi zamanlar bende kafayı yiyodum
mesela ben ders çalısırken o arardı,dersi bırakıp saatlerce onla konusurdum
bişeylerden onun için feragat ederdim,hatta bi keresinde banyodan çıkmıstım aramıstı
üstümde havluyla oturdum ne kadar zaman,
ama ben aradığımda işi var mesela aşkım ben bişeyler yicem der gece 10 da,
off bide bi zmanlar seninkinden daha büyük bi sorunum vardı,wow diye online bi oyun oynuyodu,ben ne zaman arasam benle konusrken sadece hı hı derdi,
hatta aşkım şimdi savaşmam lazım ben seni arıyımmı diye kapatırdı.
sinirden deli olur ağlardım,ama sabrettim veeee bıraktı..oyun gibi bişeyi yok ama bende artık daha anlayışlı olmaya çalısıyorum..
ben geldimmmm hatunlarrr hihoyyyt... nabersiniz bakalm???
ya okudumda geçmişi tüm erkekler aynı demekki, benimkide okeye dadanmıştı bi zamanar ben aradığımda masadan bile kalkmıodu benden çok arkadaşlarıyla oyun hakkında konuşuodu ben tlfda beklerkenkaydirigubbakcemile3 ama naptımmm sabrettimm ( önceleri çıldırdım tabi çokbüyük tepkiler gösterdim ama baktım düzelmio saldım peşini) şimdi kuzu gibi walakaydirigubbakcemile3
erkeklerin doğasında war kızlar gerçekten balta girmemiş orman gibiler bazen laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?