- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #1.241
canım ben evlenince tabikide çalışıcam,artık tek maaşla ev geçinirmi,bide napayım bütün gün evde tek başıma,koca yolu gözliceğime çalısır kendi ayaklarımın üzerinde dururum.
çok beklemekmi canım,ben 1 senedir nişanlıyım,4,5 senedir toplamda beraberim,sen çok beklemek ne demek bana sor
ama halimden çok memnunum,iyiki iyiki iyikiiii herşeye iyiki opuyorumnanaktan
barıştık ama dün daha kötü bi pot kırdı artık sabrım taştı görüşmek dahi istemiyorum:bbo:öyle bi çıkmazın içindeyimki anlatamam yaaa:Saruboceq:
ömrümünsahibi maşallah 8 yıl ne ayol,tü tü tüüü
ay bu arada dikkatimi bişey çekti.sen 2010 da evlnemeyi planlayanların paylaşım alanı diye bi topik açmıssın canım,neden etkin değil şimdi,229 sayfa olmus üstelik,,
masumca ne oldu neden pot kırdı canım
vaybe hepiniz yıllanmışsınız bende kendimi yıllanmış saydım hahah mirmirmirmir ama hepimiz sağlıklı mutlu yuvalara inş.sonuçta gün içinde burada bile onlardan bahsediyo neyi nasıl düzelticemizi bilemiyoruz umarım onlarda bukadar meşguldür bizimle
diyorum ya canım artık haddini çok aştı ne yaparsa yapsın affetmek gelmiyor içimden...nefret ediyorum şuan ondan:dilcikar:
allah allah topik 2010 yılıymıs ama,neyse biz varız canım benim
üzülme :) bizde evlenmek için geberenler grubu kaydirigubbakcemile3
taa okadarmı tatlım yaa .eed napcan ozman .yane ne yaptını bilmiyom sölesen .belkide soğudun her yaptığı sana batıyodur olabilirmi.ama sakın üzme kendini.herşey olacağına varır.bi süre ne yapmak istediğini anlamaya çalış tam olarak.:asigim:
taa okadarmı tatlım yaa .eed napcan ozman .yane ne yaptını bilmiyom sölesen .belkide soğudun her yaptığı sana batıyodur olabilirmi.ama sakın üzme kendini.herşey olacağına varır.bi süre ne yapmak istediğini anlamaya çalış tam olarak.:asigim:
Ararız mutkada ben çok özlüyorum sevdiceğimi artık yanımda olsun istiyorum opuyorumnanaktan
aynen canım
artık buluştuğumuzda ayrı evlere değil kendi evimize gitmek istiyorum,sanada oluyo dimi?:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?