- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #1.221
bu akşam dünürler bize oturmaya geliyo iftar açıcaz.yemeklr falan .nişandan sonra ilk defa görüşcez hayırlı olur inş..kızlar ben çok böle süslenmedim kokoş olmadım gayet sade giyindimama acaba fazla mı süslensem ki:) nişanlımada bi trip yapasaım var ki erkenden uyuyo hep hiç konuşamıyoz saatlerce .
ben 21 yaşındayım canım,biz şimdilik nişanlımla konusuyoruz da en geç 6 haziran olacak
eğer o tarih olmazsa daha erkene almayı düşünüyoruz
ay canım negüzel bende 21 yaşındayım bizimkide temmuz diyoz ama bakalım hayırlısı .elşmizden geleni yapıyoz dimi ama.evlenince çalışacak olan varmı
masumca cım senin canın nie sıkın bakıyım kader ortağım.bizimkilerde bu akşam geliyo.iş miş yapacaz artık.olsun iki gülücük saç yeter.benimkiyle aramız bozuktu bak ben mecbur yumuşadım suratım asık olmasın die.sevgli olsak bölemi olurdu nişanlılık devresi harbiden ağır yük benim gibi çok bekleyenlere allah sabır versin
Günaydın kızlar ben geldim
uyuz nişanlıma bozuk olduğum için onlara gitmek dahi istemiyorum ama dediğin gibi mecbur gülümseyecekmişim gibi bi şart var.....haziranda benim düğün ama böyle giderse hazirana kalmadan yol veririm iyice haddini aştı çünkü bizimki...:umursamaz:
ay canım negüzel bende 21 yaşındayım bizimkide temmuz diyoz ama bakalım hayırlısı .elşmizden geleni yapıyoz dimi ama.evlenince çalışacak olan varmı
masumca cım senin canın nie sıkın bakıyım kader ortağım.bizimkilerde bu akşam geliyo.iş miş yapacaz artık.olsun iki gülücük saç yeter.benimkiyle aramız bozuktu bak ben mecbur yumuşadım suratım asık olmasın die.sevgli olsak bölemi olurdu nişanlılık devresi harbiden ağır yük benim gibi çok bekleyenlere allah sabır versin
canım ben evlenşnce tabikide çalışıcam,artık tek maaşla ev geçinirmi,bide napayım bütün gün evde tek başıma,koca yolu gözliceğime çalısır kendi ayaklarımın üzerinde dururum.
çok beklemekmi canım,ben 1 senedir nişanlıyım,4,5 senedir toplamda beraberim,sen çok beklemek ne demek bana sor
ama halimden çok memnunum,iyiki iyiki iyikiiii herşeye iyiki opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?