- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #1.201
bende varım bende 2010 gelin adayıyım:) hoşbuldumm
hoşgeldin canım,bursalı gelin adayları arttıkça bende dört köşe oluyorum:icecream:
ya kızlar bide ben kaynanamı öle 2 güne bi aramıyorum .ne bilim öle içimden gelmiyo sizler ne sıklıkta görüşüyosunuz .nişanlanalı 1 ay olcak kayınbabamı enson nişanda gördüm ve konuştum.onlar öle bi lgisiz olunca bende pek düşmüyorum.aramak için aramakta istemiyorum.biz nişanlımla gayet iiyiz ama .
kızlar barıştık biz:1hug::1hug:
zafer benim canım özür dilettimhihoyyythihoyyyt
slm kızlar galiba bende 2010 gelini olcam
yani inşallah öyle : ))
kızlar uzunca bi aradan sonra döndüm aranıza hihoyyyt..
netim gitti, peşinede nişanlım geld, öle giremedeim uzunca bisüre.
neler yaptınz bakem??
biz öle çarşıda witrin bakıoz bol bol koltuk beğenioourzkaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım uzak kaldın buralardan bir sürü arkadaş katıldı aramıza kaydirigubbakcemile2 Bol bol hasret giderdin yani nişanlınla Allah tez amanda kavuştursun inşallah :Saruboceq: Mobilya felan bizde bakıyoruz ama almak için erken olduğundan şimdilik fikir ediniyoruz
ewet cnm yaa baya canlanmış topik, ee tabi sıra bizde 2010 gelnlerinde dimi yani kaydirigubbakcemile5
bizde öle fikir edinioruz sadece bu nasıl şu nasıl die, zaten antalydan alcaz eşyaları ewimiz orda olcağı için, burdan alıp oraya nakliyat saçma olur dedik, hem eşyalara zarar gelir hemde naklyat parası werceğimize ewimize bişeler alırız o paraya dedik..
offf okadar güzel şeyler warkiii içi gidio insanın baktıkçaaazemuszemus
Allah hepimize hayalini kurduğu yuwayı nasip etsin inş..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?