2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

sende az uyanık değilmişsin canım,sen o eve taşın bak sana bişey olmaz havada karada bu zeka oldukça kaydirigubbakcemile3

bugün yolda gelirken gene düşünürken yeni bir fikir buldum çok fenayım kızlar

kayınvalidemin evi benim oturucam evdenn daha büyük çünkü benimkis en üst kat balkonu çok büyük adetaa terasss...

salonu küçük o yüzden sığmam.. kaynanam yukarı çıksın ben aşağı nasıl fikir kaydirigubbakcemile3

Ya hakikaten fenaymışsın canım kaydirigubbakcemile3 Bende kaynanamların binada kalacağım. Altlı üstlü oturacağız. Umarım anlaşabiliriz. Gerçi çok seviyorum kendilerini o da beni ama ileride ne olur bilemeyiz.. CADIARZU

hmmm ebnde küçükçekmecedeyim

o taraflarda bildiğiniz yerler varmı kızlar?

Ben oraları pek bilmem maalesef :1no2:

gelinler sizin kaderiniz ne böyle ya,hep kayınvalidelerle oturuyosunuz,
bu ailelerde az değil madem ev alıyorsun git başka yerden yap,ezelden beridir
kaynana gelin sıkıntısı zaten var,sinir oluyorum yaaa

nişanlım beni pek ele vermez mesela geçen hafat sonu onlarda kaldım

annesi alışverişe çıktı sabah bende uyuyamıyorumm sıkıldım patladım benimkiside maşalah öğlene kadar uyurr balkona çıktım ordaki camdan odasını görebiliyorum camda açıktı uyandırana kadar cnm çıktı kalk yanıma gel tv izleyelim uyuyamıyorum sıkıldım diye
yarım saat uğraştım en sonunda geldii koltuğa uzandı bende oturuyorum annesi geldii
hiiii kızı uyandırmışşş sen her sabah bu saattemi uyanıyorsun bıraksaydın kız uyusaydı
kadın kzıdıkça kızıyo benimkiside hiç ses etmiyo anne o beni uayndırdı demiyor
ben için için ne güldüm yaa

En şanslı benim herhalde aranızda türkiyenin bi ucunda yaşıyolar gerçi ben kayınvalidemi çok severim sağolsun oda beni çok sever kızı yok kız cocuklarını çok seviyolar Allah bozmasın :nazar:

aç aç güldüm bende cokacimcoook
valla bende şanslıyım anacım benimkilerde izmirde oturacak,gerçi benim kayınvalidem kızı olmadığı için bide nişanlımdan 10 yaş küçüğüm benden bir yaş büyük kardeşi var nişanlımın o yüzden kendi kızı gibi görüyor,eliyle besliyo beni,evde yemekle kovalayacak nerdeyse,çok seviyorum kayınvalidemi yaaaa :icecream:

bende çok güldüm iş yerinde yaa

benim kayınvalidemde iyi çok çekenleri gördükçe okudukça korkuyo insan

ama hiç öle şeyler konduramıyorum onaa

benimkinin bir kusuru var ama bana değil kocasına oğluna kızına sürekli şunu yap bunu yap evdekiler

delleniyo onlar dellendikçe ben gülüyorum ya masada tuz eksikse kaldırmıyo beni masadannn

kızlar az önce istifamı hazırladım, eşyalarımı toparladım artık misafirim burda
yaklaşık 1 saat sonra çıkışımı alıp arkadaşlarla vedalaşıp gidicem çok zor geldi tahmin etmiyodum böyle olcağımı mafoldumben
yeni işimde net durumu ne bilmiorum ama sizlerle de gündüzleri çok sık görüşemeyebilirim :a015:
öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun :enbuyukkk:

Canım neden ayrıldığını bilmiyorum ama hakkında hayırlısı olur inşallah.. Sende Allaha emanet ol. Haberdar et bizi :teselli:

Back