2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar kk çok konuyu takip ettim açıkcası kayınvailde kötüyse baştan kötü oluyor sonradan değişenler çok az yada rahatız edmeyecek kadar az değişiyorlar umarım bizimkiler hep böyle iyi kalır canlarım :)

bu arada pazar günü iftara davetliyiz nişanlıma(yane yuvama) acaba ne tatlısı alsamki zatene hep eli boş gittim :D

Çok hassas cildin var demek ki... Bende sinir oluyorum cildim yağlı. Hemen sivilce oluyor fondoten falan sürünce mafoldumben

Sende kirpiklerinin alt kısmından kalem çek. (gözünle temas edip yanma yada kızarma olmaması için dıştan çek kalemi) Sonra biraz da allık.. Hafif ruj tamamdır.. Bende göz makyajı hiç yapamam. Çünkü lens kullanıyorum mikrop kapar diye korkuyorum. Çok abartılı olmasına gerek yok yani.. Bunlarla bile gayet güzel görüntü yakalayabilirsin.. hem doğal durur eminim nişanlın daha çok beğenir yerimseniben

canım bende lens kullanıyorum 5-6 senedir,hep göz makyajı yaparım,
ara ara mikrop kapar ama makyajdan değil lensimi artık temiz kullanmadığımdan üşeniyorumda :kedi:
bende demin yaptım akşam nişanlım gelicek beni alıcak onlara mobilyalarımıza bakmaya gidicez diye ama mobilyacılardan ne gelen var ne giden,,
çok moralim bozuldu mafoldumben
o kadarda süslendim makyaj yaptım,kime yaptım beeenn mafoldumben

bende lens kullanıyorum cnm ama ara ara gözlerim manyaklaşınca çıkarıyorum

altlara çekiyorum kalemi içine üstüne çekmeme imkan yok...

allık bileee uçuyo gözümeee fena yani öle böle değill

ay kızlar ben hakikaten iyi değilim ha. Başım çok ağrıyor karnım da.. Yazılanları bile anlamıyorum. Kusuruma bakma ajikal :1rolleyes:

olsun canım,kendine dikkat et,bende oruç tuttuğum ilk günden beri hergün başım ağrıyor,kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış,

yok be canım. Ben hastalandım regl oldum. Çok sancılı oluyor bu aralar. Halsizlikte var. Bugün hiç iyi değilim yanii mafoldumben akşam olsada eve gidip yatsam diye bekliyorum

ılaç içtin inşallah canım,
benimde şimdi patronum karşımda kocaman döner ekmek götürdü,
içimden çok fena bütün sülalesine saydım,akşam olsunda nişanlıma söyliyim
beni yemeğe götürsün,kocaman döner ekmek yiycem mafoldumben

Back