2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Biz bağcılarda oturuyoruz o yüzden de bağcılarda tuttuk salonu. Normalde çok pahalı ama bizim akraba olduğu için bayağı indirim yaptı. Malum nişan kız tarafına ait oluyor şansımıza böyle oldu kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım aramıza,bende yeni sayılırım,kasımda evleniyormuşsun 1 ile 5 arasında :) hayırlı olsun canım.bizde haziranda düşünüyoruz ama daha gün alamadık,,aralıkta alacağız

Evlenmiyorum kasım 29 da nişanlanıyorum yerimseniben Gönül isterdi çabucak olmasını ama ne yaparsın anca toparlanabiliyoruz. Düğünü seneye mayıs diye kararlaştırdık...
Allah yardımcımız olsun vallahi.. Hiç kolay değil. Bohçaydı takıydı kıyafetti çeyizdi... Bayağı strese girdim ama bunlar tatlı stresler Allah herkese yaşatsın bu duyguları :Saruboceq:

valla bizde nişan için bohça yaptık,üstelik adetlerine düşkün bir ailede değiliz,bursaya geleli nerdeyse 30 sene olacak ama ben sırf özendim diye bohça yaptım,ama bence çok gereksiz,bir sürüde masraf,sadece anısı kalacak,zaten biz pek bişeyde koymamıştık bohçalarımıza,
evlilik alışverişide aslında çok hoşuma gidiyor,çünkü hiçbişey için uğraşmıyorum sağolsun nişanlım benden daha hevesli herşeyi hallediveriyor,
kızlaaaarrr bugünde bir aksilik çıkmazsa koltuk takımım ve yemek odası takımım geliyooooo delikafadulden
CADISILA neden zevk alamıyorsun canım,seni üzen birşeymi var

Canım pozitif olmaya çalış.. Ne durumda olursan ol kendini sıkma germe. Herşey akışında gelişiyor zaten :olmaz:

Evlenmiyorum kasım 29 da nişanlanıyorum yerimseniben Gönül isterdi çabucak olmasını ama ne yaparsın anca toparlanabiliyoruz. Düğünü seneye mayıs diye kararlaştırdık...
Allah yardımcımız olsun vallahi.. Hiç kolay değil. Bohçaydı takıydı kıyafetti çeyizdi... Bayağı strese girdim ama bunlar tatlı stresler Allah herkese yaşatsın bu duyguları :Saruboceq:

pardon canım yanlış anlamışım,sen bizden geç nişanlanıyorsun erken evleniyorsun ne güzel,belkide arayı fazla uzatmamak daha iyidir,
ben stresten ölüyordum,nişan günü evden kaçmak istedim hatta ama o an geldiğinde herşey geçti gitti,çok güzel oluyor canım,hani bir laf varya su akar yolunu bulur diye..aynen öyle sen ne kadar kaygılansa da birşekilde bişeyler oluyor

ajikal ne güzel. Çok sevindim senin adına. Bence de bohçayı pek abartmamak lazım. Ufak tefek şeyler ama bir sürü para gidiyor. Ama yine de adettendir diyor annem alacağız mecburen çok aşırıya kaçmadan

yok ajikalcim ben takıntılıyım yok ordamı oturucam yok burdamı oturucam
kira versemmi yoksa o yolumu çeksem
düşünek yoruyo benii herşeyde böleyim herşey tamam olmadan önce kafam allak bullak oluyor
fazlasıyla anneciyim zaten annem birşey yok kızım öyle olmaz böle yap derse daha imkanı yok aksini yapmam odfa sürekli karar değiştiriyo bende sürekli belirsizim niaşnlım buarada mükkemmel bir insan o çok rahat hayatım dio heşreyi bukadar takmaaa ama dinleyen kim

Selam kızlar ben geldim açılınnn kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

herkese iyi geceler.. ne uykucu gelinlersiniz siz. nişanlım askerde o yüzden ben bi türlü uyuyamıyorum...

Allah kavuştursun canım bende bekledim asker yolu iyi anlarım seni o nöbette oldumu bende nöbetteydim uykusuz geceler ahh ahh geçti gitti be kaydirigubbakcemile5

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
Bende kısmetse seneye mayıs ayında evleneceğim. Şuan sözlüyüm ve kasımda nişanım var...
Beni de aranıza alırsanız sevinirim hihoyyyt

Merhaba cnm hoşgeldin Allah tamamıına erdirsin a.s.

bende aşırı takıntılıyım,ama nişanlın ve ailesi sana karşı iyilerse annende bence fazla yorum yapmasın canım,anladığım kadarıyla kafan karışıyor,
bende anneme aşırı düşkünüm allahtan benimki hiçbişeye karışmıyo,bazen fazla sessizliği olaylara yorum yapmaması sinirimi bozuyor,sanki gönülsüz gibi,aslında benim adıma çok mutlu ama,neyse öyle bişeyler işte,galiba erken evleneceğimiz için böyleler,herkes farklı tepkiler veriyor

CADISILA ben senin bi süreliğine nişanlının ailesinin apartmanında oturmandan yanayım,baktın olmadı zaten nasıl olsa kiraya geçiceksiniz,taşınırsınız canım,söylemesi kolay desene :delphin:

Back