- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #1.001
ömrümün sahibi hoşgeldin,tünaydın
CADISILA ben senin bi süreliğine nişanlının ailesinin apartmanında oturmandan yanayım,baktın olmadı zaten nasıl olsa kiraya geçiceksiniz,taşınırsınız canım,söylemesi kolay desene
Biz bağcılarda oturuyoruz o yüzden de bağcılarda tuttuk salonu. Normalde çok pahalı ama bizim akraba olduğu için bayağı indirim yaptı. Malum nişan kız tarafına ait oluyor şansımıza böyle oldu kaydirigubbakcemile3
bugün yolda gelirken gene düşünürken yeni bir fikir buldum çok fenayım kızlar
kayınvalidemin evi benim oturucam evdenn daha büyük çünkü benimkis en üst kat balkonu çok büyük adetaa terasss...
salonu küçük o yüzden sığmam.. kaynanam yukarı çıksın ben aşağı nasıl fikir kaydirigubbakcemile3
hehe :roflol:
süper bi fikir
de ki annecim çok ayıp ben senin küçüğün olarak üstünde oturamam gönlümün rahat edebilmesi için sen üste geç de seve seve geçer :roflol:
ayy kızlarr ama napim onun salon takımı yokkiii ben salon takımı oturma grubu sığmazzz
ayy kim demiş onlara öle büyük balkon yapın diye :umursamaz:
olmuyomuş öleee bilmemkiiii ayyy 1 yıllık gelinim üşendiğimden
hala yukarı çıkıp şöyle bir gezmedim hemen hemen her hafta ordayım allah beni napmasınnn
ama balkonu gördüm onların evinden... sadeceee bu hafta sonu gidince bir bakim ama nişanlım anlatıyo bu odadan şukadar küçük diyekaydirigubbakcemile3
canım ben hala onlara burda oturucam demedim...
korkularım var aynı binada olmaktan o yüzdende pek çıkamadım işte dicekler istemem yan cebine yapıyor
madem oturmicak ne gezdi evi yerimseniben
Oda doğruda bakmadan bilemezsin hem sen orda oturmam derken ev küçükmü dedin yoksa aynı binada olmazmı dedin
aslında düşüncem aynı binada olmaz ama dile getirirken işime çok uzak dedim
canım ben öle aynı binada olmaz falan deyipp adımı kötüye çıkarmıyorumm
mesela hiç yapmak istemediğim bişeyi yapmamı istiyolarr
ben nişanlıma söylüyorum asllaaa olmaz diyorummm onlarada diyorum çok isterdim aslında ama
anne oğlun izin vermiyor şimdi onunla tartışmamayım kayinvalidem dönüyo oğlunla çabalıyo sonra ben arada kalmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?