2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

CADISILA ben senin bi süreliğine nişanlının ailesinin apartmanında oturmandan yanayım,baktın olmadı zaten nasıl olsa kiraya geçiceksiniz,taşınırsınız canım,söylemesi kolay desene

Bende sana katılıyorum benim nişanlımın evi olsa ailesinin yanındada olsa düşünmez giderdim kira derdi çok zor aileden görmeyen için dahada zor

bugün yolda gelirken gene düşünürken yeni bir fikir buldum çok fenayım kızlar

kayınvalidemin evi benim oturucam evdenn daha büyük çünkü benimkis en üst kat balkonu çok büyük adetaa terasss...

salonu küçük o yüzden sığmam.. kaynanam yukarı çıksın ben aşağı nasıl fikir kaydirigubbakcemile3

hmmm ebnde küçükçekmecedeyim

o taraflarda bildiğiniz yerler varmı kızlar?

hehe :roflol:
süper bi fikir
de ki annecim çok ayıp ben senin küçüğün olarak üstünde oturamam gönlümün rahat edebilmesi için sen üste geç de seve seve geçer :roflol:

ayy kızlarr ama napim onun salon takımı yokkiii ben salon takımı oturma grubu sığmazzz

ayy kim demiş onlara öle büyük balkon yapın diye :umursamaz:

aman ben canım almayıver sende 2 takım,madem küçük ne gerek var canım
hem yazın o kocaman balkonda oturmak çok keyifli olur

olmuyomuş öleee bilmemkiiii ayyy 1 yıllık gelinim üşendiğimden

hala yukarı çıkıp şöyle bir gezmedim hemen hemen her hafta ordayım allah beni napmasınnn

ama balkonu gördüm onların evinden... sadeceee bu hafta sonu gidince bir bakim ama nişanlım anlatıyo bu odadan şukadar küçük diyekaydirigubbakcemile3

Kıız ne meraksızsın hee ben olsam kaç kere çıkmıştım ne planlar yapardım gezip gezip kaydirigubbakcemile3

benimkiside öle yanaşmıyorkiiiiii

sinir oluyorummm oturma odaysla salonu birleştirelim duvarı kıralım diyorum olmaz diyo

beyfendi olmazsa kiraa öde bakalım dimi amalmaz:

bi salon takımı için ayda kaç para kira vermeye değermi güzelim,üstelik zaten kendi evinize çıkıcaksınız,o zaman alırsın,hem daha güzelini alırsınız

canım ben hala onlara burda oturucam demedim...

korkularım var aynı binada olmaktan o yüzdende pek çıkamadım işte dicekler istemem yan cebine yapıyor

madem oturmicak ne gezdi evi yerimseniben

aslında düşüncem aynı binada olmaz ama dile getirirken işime çok uzak dedim

canım ben öle aynı binada olmaz falan deyipp adımı kötüye çıkarmıyorumm

mesela hiç yapmak istemediğim bişeyi yapmamı istiyolarr

ben nişanlıma söylüyorum asllaaa olmaz diyorummm onlarada diyorum çok isterdim aslında ama

anne oğlun izin vermiyor şimdi onunla tartışmamayım kayinvalidem dönüyo oğlunla çabalıyo sonra ben arada kalmıyorum

Hmm anladım cnm güzel akıl etmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…