2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ya bu konuda canınızı sıkmayın bnde aldım hatta taksitleri yeni bitti ööle mağazada duruyo zaten bilindik bi marka aldıysanız o mağaza kapansa da asıl bayisinden merkezinden gidip alırsınız senetleriniz elinizde kalsın atmayın sakın olurmu öle şey canım mahkemesi falan var bu işin kimse bişi yapamaz ürünlere

Biz peşin aldık cnm spotçudan düşündürüyo beni açıkcası ne olucak diye Allaha emanet artık napalım:sinifsinif:

ben de 2010 mayıs gelini oluyorum inşallah

İnşallah canım hoşgeldin a.s.

selam kıslarrra.s. uzun zamandır urayamadım ramazan oruç derken fırsat olmadı hazır girmişken şimdide fıstıklara selam wermeden çıkmayım dedimmmmopuyorumnanaktan

ya yok cnm sanmam kumaşa hiiç bişi olmaz gönlünü ferah tut :teselli:
beyaz eşyalara da olmazda işte spot olması tedirgin edio sadece

Kızlar ben geldim bugün uzak kaldım buralardan ne güzel kaynatmışsınız zemuszemus içim içime sığmıyo bugün çok gezdik bugün ama sonunda beyaz eşyalarımızı aldık opuyorumnanaktan çook mutlu oluyorum evimiz için bişeyler aldıkça :lepi: bide şu takvimde 7 ayı gördüm ya allaaaahhh :teytey::dance::teytey::dance:

Hayırlı olsun canım iyi günlerinizde kullanın inşaallah opuyorumnanaktan:nazar:

ya bencedeee

ajikalcim sn naptın dünden beri?
ya bn böle şansı napam ya bn şirketi bırakıorum şirketin durumu düzeldi bn mi çok şanssızım acaba yoksa bunda da bi hayır var mı demem lazım :delphin:
yani eminim vardır da neden hep ben :)))

Vardır bitanem vardır sen sakın gönlünü karartma,daha güzel günler seni bekliyor inşaallah :1hug:

Hayırlı olsun canım iyi günlerinizde kullanın inşaallah opuyorumnanaktan:nazar:

Sğl cnm a.s.

ya yok cnm sanmam kumaşa hiiç bişi olmaz gönlünü ferah tut :teselli:
beyaz eşyalara da olmazda işte spot olması tedirgin edio sadece

Evet spot olması düşündürüyo ama çok uyguna geldi bizde kaçıramadık kaydirigubbakcemile

kendimi ev işlerini çekip çevirebilcek evliliği kaldırabilcek olgunlukta görüyorumi,zaten görenlerde inanmıyorlar 21 yaşında olduğuma
senelerdir çalışmaktan dolayı heralde,bide hayat şartları üzerime bi olgunluk çöktü
canım valla ben hala çocuğum ya,boşver kadın gibi olmayalım,giyme topuklu istemiyosan yerimseniben

Ayy ben çok mu yaşlıyım yoksa yaaa evlenmek için geç mi kaldımmm 1-5 ay sonra 25 i mi devircem senağlama

turicimcilere bir soruda benden yerimseniben
sonbaharada balayında nereyi tercih etmeliyiz :) (buarada ben kapalıyım ve heryerde rahat edemiyorum)

Bende kapalıyım canım o yüzden araştırıyorum heryeri.Şah inn paradise/Kumluca da güzel bi yer..Bide Alanya da Bera Alanya var,amcamlar geçen yıl oraya gitti hala anlata anlata bitiremiyolar bende oraya gitmeyi düşünüyorum.İnternet sitesine gir bi incele derim ben.Onlarda ekimde gitmişlerdi..Sevgiler

aa kiralar iyiymiş canım,biz sırf kiraya 1500 tl ayırlmıştık
annem ve babam ayrı,bi abim var oda çalışmıyor,işten çıktı,ablam var birde,ikimiz eve bakıyoruz,ev zaten kira oda nişanlı olduğu için onunda hazırlıkları var yavaş yavaş çeyiz için.
bide kredi borcu olunca annemin emekli maaşı oraya gidiyor direk,napsınlar,üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor,düğün dernek zamanı dayım ve ananem yardım eder diye umuyorum,olmadı kendim bişekilde yaparım,yapamazsam da sağlık olsun,atla deve değil ama sıkıntısı basıyor işte

Canım benim Allah yuva kuranın yardımcısı olurmuş,hiç sıkma tatlı canını..Hepsi hallolur sen bu anların tadını çıkar opuyorumnanaktan

kızlar sonbaharsa bence kıbrıs düşünün

madem uçağa binip antalyaya gidiceksiniz daha sıcak olur diye kıbrıs diyorum

eğlence az ama discosu var otellerin zatennn..

ama amaç balayı olunca bence ideal ama şöle tam mevsimde gitseniz tabikide bodrum ,kemer derdim

antalya alanyayı önermem denizi güzel değil...

tesislerdende netten bakın içinize gönlünüze hitap eden tarzda bakın birde fiyat olarak

Back