- Konu Sahibi CADISILA87
-
ya bu konuda canınızı sıkmayın bnde aldım hatta taksitleri yeni bitti ööle mağazada duruyo zaten bilindik bi marka aldıysanız o mağaza kapansa da asıl bayisinden merkezinden gidip alırsınız senetleriniz elinizde kalsın atmayın sakın olurmu öle şey canım mahkemesi falan var bu işin kimse bişi yapamaz ürünlere
ben de 2010 mayıs gelini oluyorum inşallah
Hoşgeldin cnm nerelerdeydinselam kıslarrra.s. uzun zamandır urayamadım ramazan oruç derken fırsat olmadı hazır girmişken şimdide fıstıklara selam wermeden çıkmayım dedimmmmopuyorumnanaktan
Biz peşin aldık cnm spotçudan düşündürüyo beni açıkcası ne olucak diye Allaha emanet artık napalım:sinifsinif:
.
hmm o konuda o zmn haklısınız keşke bi tanıdığınızdan falan rica etsenizde evine alsa mafoldumben
İnşallah bulursunuz birini cnm eşyalara bişi olcaanı sanmıorum ama en azından kafan rahat olur..
Kızlar ben geldim bugün uzak kaldım buralardan ne güzel kaynatmışsınız zemuszemus içim içime sığmıyo bugün çok gezdik bugün ama sonunda beyaz eşyalarımızı aldık opuyorumnanaktan çook mutlu oluyorum evimiz için bişeyler aldıkça :lepi: bide şu takvimde 7 ayı gördüm ya allaaaahhh :teytey::dance::teytey::dance:
ya bencedeee
ajikalcim sn naptın dünden beri?
ya bn böle şansı napam ya bn şirketi bırakıorum şirketin durumu düzeldi bn mi çok şanssızım acaba yoksa bunda da bi hayır var mı demem lazım
yani eminim vardır da neden hep ben :)))
Hayırlı olsun canım iyi günlerinizde kullanın inşaallah opuyorumnanaktan
ya yok cnm sanmam kumaşa hiiç bişi olmaz gönlünü ferah tut :teselli:
beyaz eşyalara da olmazda işte spot olması tedirgin edio sadece
kendimi ev işlerini çekip çevirebilcek evliliği kaldırabilcek olgunlukta görüyorumi,zaten görenlerde inanmıyorlar 21 yaşında olduğuma
senelerdir çalışmaktan dolayı heralde,bide hayat şartları üzerime bi olgunluk çöktü
canım valla ben hala çocuğum ya,boşver kadın gibi olmayalım,giyme topuklu istemiyosan yerimseniben
şu an sözlü, yaklaşık 2 ay sonra nişanlı,inşallah 2010 yazında da gelinler kervanına katılanlardan olacağım:Saruboceq:
turicimcilere bir soruda benden yerimseniben
sonbaharada balayında nereyi tercih etmeliyiz :) (buarada ben kapalıyım ve heryerde rahat edemiyorum)
aa kiralar iyiymiş canım,biz sırf kiraya 1500 tl ayırlmıştık
annem ve babam ayrı,bi abim var oda çalışmıyor,işten çıktı,ablam var birde,ikimiz eve bakıyoruz,ev zaten kira oda nişanlı olduğu için onunda hazırlıkları var yavaş yavaş çeyiz için.
bide kredi borcu olunca annemin emekli maaşı oraya gidiyor direk,napsınlar,üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor,düğün dernek zamanı dayım ve ananem yardım eder diye umuyorum,olmadı kendim bişekilde yaparım,yapamazsam da sağlık olsun,atla deve değil ama sıkıntısı basıyor işte
kızlar modokoda çok süper takımlar var
mutlaka eşya almadan önce bakın oraya (istanbulda oturanlar)
ya bide bişi dicem buluşma ayarlasakmı kızlar ya mesela iftar yapabiliriz bi gün ne dersinz?
ben de 2010 mayıs gelini oluyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?