2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kız sıla ne işin var başka topiklerde :mymeka:
canım şaka bi yana da çok yüklenmişler sana boşver bazı inanlar önyargılı davrandıkları için istediğin kadar açıklama yap anlamıolar takma :dilcikar
:

kız sıla ne işin var başka topiklerde :mymeka:
canım şaka bi yana da çok yüklenmişler sana boşver bazı inanlar önyargılı davrandıkları için istediğin kadar açıklama yap anlamıolar takma :dilcikar
:

opuyorumnanaktan evet cnm anlaşılamadımmm maaleseff boşverr

siz anlayın beni yeterr 2010 gelinlerim kaydirigubbakcemile5:icecream:

ömrümün sahibi bide diyorum birkere alınıyor git doğtaşa al nebilim adı duyulduk olsun nişanlım diyo diğerleride kaliteli bilmiyorumkii

ama beyaz eşya arçelik düşünüyorum aldınızmı siz kızlar beyaz eşya

kızlar modokoda çok süper takımlar var
mutlaka eşya almadan önce bakın oraya (istanbulda oturanlar)

ya bide bişi dicem buluşma ayarlasakmı kızlar ya mesela iftar yapabiliriz bi gün ne dersinz
?

ömrümün sahibi bide diyorum birkere alınıyor git doğtaşa al nebilim adı duyulduk olsun nişanlım diyo diğerleride kaliteli bilmiyorumkii

ama beyaz eşya arçelik düşünüyorum aldınızmı siz kızlar beyaz eşya

Nişanlın doğru söyliyo cnm onların sadece adı var markasız ama çok kaliteli mobilyalar var. Beyaz eşyadada fırınım ve bulaşık makinam arçelik çamaşır makinesi ve buzdolabıda beko aldık bilmiyorum iyimi yaptık :uhm:

canım kendim için söyleyeyim iftarda gelemem çünkü neden aynı yerde çalışıyrouz nişanlımın evi çok uzak iftara yetişemez bize gelmek zorunda ben sizle iftar yaparken o bize gitmez kaydirigubbakcemile3
amaaa ramazandan sonra bayıla bayıla valaa hem eşya falanda bakarız şöyle erkeksiz rahat rahat gezerizzz

Nişanlın doğru söyliyo cnm onların sadece adı var markasız ama çok kaliteli mobilyalar var. Beyaz eşyadada fırınım ve bulaşık makinam arçelik çamaşır makinesi ve buzdolabıda beko aldık bilmiyorum iyimi yaptık :uhm:

çok iyi yapmışsın cnm ... hepside iyi markalar sne aldın yani eşyalarını

hımm ben alıcam cnm daha almadım

Back