- Konu Sahibi CADISILA87
-
şu an sözlü, yaklaşık 2 ay sonra nişanlı,inşallah 2010 yazında da gelinler kervanına katılanlardan olacağım:Saruboceq:
hehe bende ondan sordum işte 3 tane turizmci,
allah allah dedim müjdeci turizm ci ee cadısıla87de de turizm yazıyor..
döndüm ben dün kimle konuştum diye diğer sayfalara kaydirigubbakcemile3
bend emüjdecime attım özel mesajı allahh benii napmasın karıştırıdm sizi kaydirigubbakcemile3
canım hayırlı olsun,güle güle kullanın inşallah,
az bir zaman kalmış,
[QUOTE
Oyy oyy oyy canım benim yerim seni :1hug:
Yaa ben özel okulda çalışıyorum arkidişim,yok seminerler yok velileri arayıp iftara davet etmeler yok iftarlar.. yasakkelime Ayy yoruldum anacım daha dönem başlamadan..Nete girmeye vaktim olmadı hiç anlayacağın..Bunlar dışında bir atraksiyon yok malesef :1no2:
Herkese hayırlı Ramazanlar canlarım opuyorumnanaktan
şu an sözlü, yaklaşık 2 ay sonra nişanlı,inşallah 2010 yazında da gelinler kervanına katılanlardan olacağım:Saruboceq:
inşallah hayatımm kampanyalıları fln sürekli takip ediyorum :):):)
sen aklındakini söle bakim belki fikir olur
bodrumda hotel baia ,olmaz sa
blue dreams,
royal asarlık beach
uygun fiyatlı ve kaliteli olsun istiyorum,zaten haziran ayında fiyatlar çok yüksek olmaz ama işte bütçeye göre en iyisini seçmeye çalısıcam.
bu 3 otelide gördüm,blue dreams in manzarası çok hoşuma gitti,bide ben torbayı çok severim..baiada zaten çok çok kaliteli ondan seçtim,anlatmaya bile gerek yok
aaa ayıp ettin cnmm biz aslında turizim şirketiyiz kendi başımıza
asıl işşimiz vize + ets didim acentalığı aldık.. ben bu otel bölümündeyim mesaiye arkadaşım kalıyor
8 e kadarr ben torpilliyim 18:30 da çıkarım hem bayanımm, hem nişanlım aynı yerdeyiz o artık buranın oğlu bende gelini gibiyim...
öle avantajlı yönleirm var yani yoksa 10 da çıkış imkansız cnm...
ama açık söylemek gerekirse zevkli geliyor işim bana
aaa ayıp ettin cnmm biz aslında turizim şirketiyiz kendi başımıza
asıl işşimiz vize + ets didim acentalığı aldık.. ben bu otel bölümündeyim mesaiye arkadaşım kalıyor
8 e kadarr ben torpilliyim 18:30 da çıkarım hem bayanımm, hem nişanlım aynı yerdeyiz o artık buranın oğlu bende gelini gibiyim...
öle avantajlı yönleirm var yani yoksa 10 da çıkış imkansız cnm...
ama açık söylemek gerekirse zevkli geliyor işim bana
kızlar bana bir akıl verin biz televizyon ve buzdolabı alma işini düğün zamanına erteldikki evlendikten sonra ödeyelim diye,kötümü ettik,ötv olayı varya,çok fark olurmuki acaba 8-9 ay sonra,belki evlilik sezonu geliyor diye o zamanda indirim olur ,ne dersiniz
canım dediğim gibi bnm görüştüğüm yer avm olduğu için gece 10 a kadar açık durmak zorundaydı aslında yine giderdim insanın kendi sevdiği eğitimini aldığı işi yapması güzel bişi ama işte uymadı şartlar. Bakalım otelcilik sektörü nasıl hiç belli olmaz bi bakmışsınız balayını otellerinizi ben bulmuşum ayarlamışım yerimseniben
turicimcilere bir soruda benden yerimseniben
sonbaharada balayında nereyi tercih etmeliyiz :) (buarada ben kapalıyım ve heryerde rahat edemiyorum)
kızlar bana bir akıl verin biz televizyon ve buzdolabı alma işini düğün zamanına erteldikki evlendikten sonra ödeyelim diye,kötümü ettik,ötv olayı varya,çok fark olurmuki acaba 8-9 ay sonra,belki evlilik sezonu geliyor diye o zamanda indirim olur ,ne dersiniz
turicimcilere bir soruda benden yerimseniben
sonbaharada balayında nereyi tercih etmeliyiz :) (buarada ben kapalıyım ve heryerde rahat edemiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?